Niš – Tivat – Niš

Slike su informativnog karaktera

Niš

Tivat

Dan(i) Utorak / Subota
Polazak 13:15h
Dolazak 14:10h
Cena od 48€

Tivat

Niš

Dan(i) Utorak / Subota
Polazak 14:50h
Dolazak 15:45h

LETOVI NIŠ-TIVAT

Termini
 • Direktan let na relaciji Niš – Tivat – Niš, uvodi se za putovanja od 15. juna 2021, avio kompanijom Air Srbia.
 • Polasci od 15 juna su utorkom i subotom.
 • Letite direktno iz Nisa.
 • Najniza cena karte u jednom pravcu se krece od 48€ ( za rezervacije uradjene mesec dana pre putovanja )
 • Najniza cena povratne karte, krece se od 105€ ( za rezervacije uradjene mesec dana pre putovanja )
 • Doplata za prtljag do 23kg je oko 50e ( za oba pravca ).
Cene karata
 • Da biste dobili najniže cene avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije. Ne postoji pravilo o ograničenju minimalnog i maksimalnog boravka. Cena karte formira se po modelu tržišne tražnje- veća tražnja dovodi do povećanja cene. Ne postoje klase u avionima, hrana i piće se naplaćuju, možete platiti kešom i karticama EuroCard, MasterCard i Visa. U cenu su uključene takse i dozvoljen prtljag. Cena karte u jednom smeru uključuje poreze, administrativne takse i druge obavezne troškove, kao i jednu malu kabinsku torbu (maksimalno 42×32×25 cm).
Ručni prtljag za Air Serbia letove iz Niša:
 • U avion možete besplatno da unesete 1 komad ručnog prtljaga, bilo da je to ranac, mala torba ili kofer. Vaš ručni prtljag će biti obeležen plavim priveskom, a nakon ukrcavanja je potrebno da ga smestite u odeljak za prtljag iznad svog sedišta. Važno je samo da ne prelazi dozvoljenu težinu i dimenzije.
 • Deca mlađa od 2 godine nemaju pravo na ručni prtljag, osim sklopivih kolica ili nosiljki za bebe u vidu čvrstih nosiljki ili korpi, kao i hrane za bebe potrebne tokom leta.
Dodatni ručni prtljag za Air Serbia letove iz Niša:  
 • Ovaj komad prtljaga može da bude: tašna ili torba za laptop, futrola za dokumenta ili akten tašna, mali ranac,kesa sa duty free robom, mala kamera, dvogled, kutija sa stvarima.
 • U avion takođe možete da unesete i jaknu ili kaput, sklopiva invalidska kolica i ostala ortopedska pomagala, sklopiva kolica ili nosiljku za bebu, kao i hranu i piće koje vam je potrebno za bebu tokom leta,štap za hodanje.
 • Artikli kao što su fascikle, tablet uređaji, mobilni telefoni i smart telefoni, kao i druga i dodatna kesa sa duty free robom, novine, knjige i drugo štivo za čitanje ne smatraju se odvojenim artiklima i moraju biti upakovani u ručnu torbu ili u dodatni komad prtljaga. U avion ne smete da unesete Samsung Galaxy Note 7 telefone, ni kao deo ručnog ni kao deo predatog prtljaga, pošto su u nekima od ovih telefonskih aparata ugrađene neispravne litijumske baterije koje predstavljaju rizik od samozapaljivanja i požara.

Avio kartu možete kupiti uplatom na ziro racun slanjem profakture od strane agenta , nakon uplate trebate poslati fotografiju pasosa kako bi podaci bili ispravni jer nije moguće raditi dodatne izmene .

Avio kartu možete kupiti direktnim dolaskom u nasu agenciju, bitno je sa sobom poneti pasos ili slikanu stranicu pasosa gde se nalaze generalije putnika.

Kontakt telefoni 018 415 0 515 i 060 415 0 513 ili putem maila office@globusnis.rs

POŠALJITE UPIT