Avio prevoznici

 • Wizz Air Niš

 • Niskotarifna mađarska avio kompanija Wizz Air od 2010. godine posluje u Srbiji. Najpre su letovi kretali iz Beograda, a od prošle godine i iz Niša. Kako Wizz Air širi svoje poslovanje u Srbiji tako i povećava ponudu na našem tržištu, pa je mogućnosti za pristupačna putovanja sve više.
 • Ukoliko želite da iskoristite neku od tih mogućnosti i nabavite jeftine avio karte, informišite se na vreme o cenama i Wizz Air letovima iz Niša.
 • Slogan kompanije je „Now we can all fly“, odnosno „Sad svi možemo da letimo“. Ovaj moto savršeno opisuje politiku Wizz Aira jer govori upravo o onom suštinskom za nju – avionski prevoz treba svima da bude dostupan, i to po pristupačnim cenama. Letenje ne bi trebalo da bude luksuz nego sasvim normalna, svakodnevna pojava koju svako jednostavno može sebi da priušti.
 • Sedište Wizz Air kompanije osnovane 2003. godine nalazi se u Budimpešti.
 • Leti se iz 28 evropskih gradova na 140 destinacija.

Wizz Air u Srbiji

 • Dokaz da se ozbiljno šire tržištem je i odluka da se krene sa poslovanjem u čak dva grada u Srbiji, a priča se da imaju još planova u vezi sa poslovanjem u našoj zemlji. Najavljene su četiri nove linije, kao i uvođenje drugog aviona. Od 19. maja nove destinacije su Fridrishafen, Hanover, Nirnberg i Malta sa aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, a cene avio karte u jednom smeru se kreću od 3.339 dinara.
 • Iz Srbije se Wizz Air avionima leti ka 20 destinacija u 7 zemalja. Preciznije, iz Beograda se leti ka 15 destinacija u sedam zemalja, a iz Niša ka pet destinacija u četiri zemlje. Wizz Air je jedina avio kompanija koja posluje u dva grada u Srbiji i stalno širi opseg svojih usluga.

Šta uključuje cena Wizz Air avio karte?

 • Avio karte ne podrazumevaju nikakav minimalan ili maksimalan boravak u nekoj destinaciji, pa nema ograničenja tog tipa. Cena karte uključuje dodatne troškove, poput poreza i administrativne takse koje često mogu neprijatno iznenaditi. Dodatno se plaća prtljag koji prevazilazi dozvoljenu veličinu (ručni prtljag).

Najjeftinije Wizz Air avio karte za letove iz Niša

 • Ove cene karata su podložne promenama i nisu fiksne. Naime, u zavisnosti od datuma polaska/odlaska, vremena kupovine, same destinacije, potražnje, sezone, one se menjaju. Zato je najbolje redovno pratiti sajt i informisati se o svim ponudama.
 • Iz Niša do Dortmunda avio karte se mogu kupiti već za 1.800 dinara, a iz Dortmunda do Niša već za 2.800 dinara.
 • Iz Niša do Memingena/Minhena karte koštaju od 3.000 dinara, a iz Memingena/Minhena do Niša 1800 dinara.
 • Iz Niša do Bazela-Miluza-Frajburga cena karata je od 1.800 dinara, a u suprotnom smeru od 2.000 dinara.
 • Iz Niša do Ajdhovena u Holandiji možete putovati za samo 1.200 dinara, a kartu iz Ajdhovena za Niš možete kupiti po ceni od 1.800 dinara.
 • Iz Niša do Malmea u Francuskoj cena karte je 1.800 dinara, a iz Malmea do Niša takođe od 1.800 dinara.
Karte se mogu rezervisati i kupiti dolaskom kod nas u agenciji ili putem profakture uplatom na racun, sve informacije mozete dobiti pozivom na naš telefon 018 415 0 515 i 060 415 0 513.

Ryanair u Srbiji – destinacije i cene karata

 • Iz Niša se Ryanair avionima direktno leti ka 4 destinacije. U pitanju su MilanoDizeldorfBerlin i Bratislava.
 • Za svaki let važi da je u cenu uračunat mali ručni prtljag težine do 10 kg i dimenzija 55x40x20 cm, odosno 115 cm u zbiru  U avion je dozvoljeno poneti i još jedan manji ručni prtljag dimenzija do 35x20x20 cm. Sve što je preko ovih dimenzija koje ulaze u cenu karte dodatno se naplaćuje, a na sajtu Ryanair avio kompanije daje se detaljno obaveštenje o načinu naplaćivanja.
 • Početne cene karata u jednom pravcu kreću se od 25 evra pa sve do 250, a treba uzeti u obzir da cene mogu varirati i menjati se u zavisnosti od različitih faktora, npr. od datuma putovanja kao i od datuma rezervacije. Dakle, što ranije kupite kartu i što bolje izaberete datum, jeftinije ćete proći.
 • Polasci do Milana su svakog utorka u 14:45h i svake subote u 17:05h. Let traje malo manje od 2 sata. Aerodrom na koji se sleće u Milanu je aerodrom Bergamo. Povratak iz Milana za Niš istom avio kompanijom je subotom u 14:55h i utorkom u 12:35h.
 • Letovi do Dizeldorfa su svakog četvrtka u 20:15h i svake nedelje u 09:40h. Let traje oko 2 i po sata. Termini za povratak iz Dizeldorfa za Niš su nedelja u 06:50h i četvrtak u 17:25h.
 • Polasci do Berlina su svakog četvrtka u 14:25h i svake nedelje u 15:30h. Let traje oko 2 sata. Povratak iz Berlina za Niš je četvrtkom u 11:55h i nedeljom u 13h.
 • Za Bratislavu se iz Niša leti svakog ponedeljka i petka u 16:05 h. Let traje oko sat i po vremena. Povratni letovi iz Berlina za Niš su petkom u 14:10h.
 • Kompanija Ryanair pruža dodatnu mogućnost da se putnici iz Niša linijom do Berlina povežu sa nekoliko destinacija širom sveta, od kojih je možda najprimamljivija Moskva. U ovu ponudu su uključeni i sledeći veliki gradovi: Brisel, Madrid, Kopenhagen, London, Oslo i Pariz. Ukoliko se odlučite za ovu opciju, možete kombinovati termine i letove kako vama najviše odgovara.
Karte se mogu rezervisati i kupiti dolaskom kod nas u agenciji ili putem profakture uplatom na racun, sve informacije mozete dobiti pozivom na naš telefon 018 415 0 515 i 060 415 0 513.

Air Serbia letovi iz Niša

 • ,,Air Serbiaˮ je iz Niša uvela letove za još 12 evropskih gradova, a uz postojećih 10 linija koje već saobraćaju sa ,,Konstantina Velikog”. To znači da se  sada iz Niša može leteti na ukupno 22 destinacije. Bez obzira na pomenuto ovogodišnje uvođenje novih letova, uprava aerodroma se pobrinula da preklapanja letova ne bude, kao ni nekih nekih neplanskih situacija koje bi dovele do kašnjenja letova. Uz to, ,,Er Srbijaˮ ima svoju bazu i avione u gradu, te su kašnjenja retka i minimalna.
 • Kada je reč o zemljama u koje se može leteti iz ovog grada, statistika izgleda ovako: 8 destinacija u Nemačkoj, 2 u Švajcarskoj, 3 u Italiji, 2 u Austriji, 3 u Švedskoj, i po jedna destinacija u Crnoj Gori, Slovačkoj, Sloveniji i Mađarskoj. Tako se preko ovog avio-prevoznika može putovati ka Tivtu, Geteborgu, Frankfurtu, Bolonji. Ljubljani, Baden Badenu, Hanoveru, Nirnbergu, Rimu, Salcburgu, Budimpešti, Fridrihshafenu.
Karte se mogu rezervisati i kupiti dolaskom kod nas u agenciji ili putem profakture uplatom na racun, sve informacije mozete dobiti pozivom na naš telefon 018 415 0 515 i 060 415 0 513.