POŠALJITE UPIT

Slanjem ove forme saljete upit za:
ALBANIJA

  ALBANIJA

  Cena od 75€
  Pogledaj video
  Autobuski prevoz
  Polazak: Niš
  Broj noćenja: 2
  Usluga: ND
  Polasci: 21. 05.
  • Južnoevropska država koja je smeštena na Balkanskom poluostrvu.
  • U ovoj maloj mediteranskoj zemlji, netaknuta pariroda i kulturne misterije zajedno stvaraju jedinstven osećaj.
  • Od snegom prekrivenih planina zimi do polja maka u proleće krajolik Albanije se stalno menja, s godišnjim dobima, nudeći posetiocima priliku da uživaju utoplim letnjim odmorima na plaži kao i aktivnom odmoru u prirodi.
  • Na njihovom primorju postoji mnogo čistih, netaknutih plaža, spektakularnih planina, živopisnih dolina reka i mnoga druga prirodna iznenađenja za posetioce.

  Važno!!! Za prelazak granice KIM potrebna je lična karta,dok je za prelazak Albanske granice potreban pasoš.

  1. dan
  Niš – Tirana – Drač

  Okupljanje grupe na parkingu ispred T.C Roda-bivši Merkator,Vizantijski Bulevar br.1 Niš. Polazak u 02:00h, vožnja autoputem ka Tirani i Draču. Prelazak administrativne granice i vožnja autoputem uz kraće pauze za odmor i osveženje… Nastavak puta za Tiranu. Dolazak u Tiranu,panoramski obilazak prestonice Albanije: palata Nacionalnog muzeja,trg Skenderbega, Saborni Hram Vaskrsenja Hristovog, Državna Opera, Etem begova džamija, Predsednička palata. Nastavak putovanja ka Draču i smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i uživanje na predivnoj peskovitoj plaži. Duž plaže, proteže se dugačko šetalište sa mnogim barovima, restoranima, prodavnicama….Noćenje.

  2. dan
  Kruja-Skadar

  Doručak. Slobodno vreme za odmor i uživanje. Fakultativno polazak u srednjovekovnu Kruju. Obilazak jedne od najpoznatijih i najposećenijih destinacija u Albaniji. Kraća pauza za šoping i razgledanje. Polazak za Skadar fakultativno. Skadar predstavlja dušu Albanije sa svojim uzanim ulicama, starim kućama i modernim zgradama i mesto je koje vredi posetiti kako bi se osetio duh prave Albanije. Panoramsko razgledanje Skadra u pratnji vodiča (zgrada Univerziteta, gradska biblioteka, umetničke galerije, zgrada pozorišta, glavni gradski trgovi, Istorijski muzej). Povratak u Drač u večenjim časovima. Noćenje.

  3. dan
  Drač-Niš

  Doručak. Slobodno prepodne za uživanje na jednoj od najlepših plaža jadranskog mora. U podne moguć fakultataivni panoramski obilazak Drača sa vodičem: bulevar Epidamn, amfiteatar rimskog cara Hadrijana, Villa Hill odakle se pruža predivan panoramski pogled na Drač. Kraće slobodno vreme za individualni obilazak, posetu jednom od značajnijih muzeja Albanija u Draču, šoping……U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja uz pauze za osveženje i odmor. Dolazak u Niš u toku noći (oko 2h)

   

  TERMINI PUTOVANJA HOTEL REDOVNA CENA SPECIJALNA PONUDA
  21.05 – 23.05.2021 ★★★ 85 € placanje na odlozeno 75 € placanje do polaska
  LEGENDA : NA - najam, ND - nocenje sa doruckom, PP - polupansion, PA - punpansion, ALL INCLUSIVE - sve ukljuceno
  • organizovan prevoz na relaciji Niš-Drač-Niš
  • smeštaj u hotelu Albanian Star4*, na plaži na bazi 2 noćenja sa doručkom
  • Kruja i Skadar fakultativno 25 eur
  • Drač fakultativno 10 eur
  • boravišnu taksu 2 eur(plaća seu agenciji), deca do 6 god ne plaćaju boravišnu taksu po osobi po noći.
  • city taksa 2 eur po osobi plaća se u agenciji po osobi po noći
  •  međunarodno putno zdravstvenio osiguranje
  • Deca do 5.99 god uz dve punoplative osobe BESPLATNO!
  • Deca od 6-11.99 uz dve punoplative osobe 50%
  • Doplate: za 1/1 sobu: + 70% od cene aranžmana
  • Agencija ne snosi odgovornost i nije dužna upoznati putnike državljane drugih država na uslove (vizne, carinske, zdravstvene i dr.) koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, već je obaveza stranog državljanina da se informiše kod nadležnog konzulata i da Putnik sam potrebne uslove i isprave obezbedi blagovremeno i uredno. Agencija ne može biti odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak granice.
  • U slučaju promena na monetarnom tržištu , organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja.
  • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije…
  • Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  • Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.
  • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na graničnim prelazima, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekih od lokaliteta predviđenih za obilazak...).
  • Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika.
  • Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.
  • Za ulazak na teritoriju Kosova i Metohije neophodna je lična karta, a za maloletnu decu koja je ne poseduju neophodan je izvod iz matične knjige rodjenih sa zalepljenom fotografijom overenom pečatom opštine. Za ulazak na teritoriju Republike Albanije neophodan važeći biometrijski pasoš najmanje 3 meseca posle putovanja, za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje
  • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

  Izdvajamo iz ponude