POŠALJITE UPIT

Slanjem ove forme saljete upit za:
MADRID – 3 noćenja

  MADRID – 3 noćenja

  Cena
  Pogledaj video

  Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Godine 1561. je kralj Felipe II Madrid proglasio prestonicom onog što će ubrzo zatim postati najveća svetska imperija. Danas o tim vremenima svedoče muzeji, velelepne građevine,crkve,palate i parkovi. Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je danas mesto okupljanja i stanovnika i posetilaca grada, sa brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko… Madrid je takodje poznat po svojoj modernoj arhitekturi, neboderima, noćnom zivotu…Zato se kaže da nigde drugde u svetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti.

  Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2018 od 25.01.2018. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”

  Fakultativni izleti

  • Toledo, cena 75 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid -Toledo – Madrid, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Toledu, ulaznice za 2 objekta: katetdralu Santa Maria, crkvu Svetog Tome.

  •Segovia, cena 65 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid – Segovia – Madrid, usluge vodiča na srpskom ieziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Segovi-i, ulaznicu za dvorac Alcazar

  Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slucaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a placanje je u Madridu..

  Opis smeštaja

  Hotel Ayre Gran Hotel Colón 4*
  Lokacija: Hotel je smešten u mirnom delu grada, na 700 metara od parka Retiro. Istorijski centar grada i čuveni muzeji Prado, Tisen i Kraljica Sofija udaljeni su 30 minuta šetnje kroz park.

  Sadržaj: Hotel raspolaže sa ukupno 361 smeštajnom jedinicom, restoranom, barom, WiFi-om, parkingom, kongresnim salama i salama za proslave i bankete.
  Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene modernim nameštajem, kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, mini barom, sefom (uz doplatu).

  Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)

  Više informacija o hotelu na https://www.ayrehoteles.com

  Kalkulacija je rađena za najmanje 15 putnika.

  1. dan
  BEOGRAD - MADRID

  Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona za Madrid u 06:00h (JU 570). Dolazak u Madrid u 09:15h. Panoramski obilazak grada: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Kalje Major, Puerta del Sol, Trg Sibeles. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

  2. dan
  MADRID - TOLEDO - MADRID

  Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Toledo grad pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak crkve sv.Tome i kuće – muzeja El Greka, katedrale, sinagoge. Povratak u Madrid. Noćenje.

  3. dan
  MADRID - SEGOVIA - MADRID

  Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet u Segoviu, živopisni gradić koji se nalazi 65 km severozapadno od Madrida, poznat po akvaduktu i dvorcu Alcazar. Pešačko razgledanje sa obilaskom dvorca Alcazar. Povratak u Madrid. Slobodno popodne. Noćenje.

  4. dan
  MADRID - BEOGRAD

  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 21:00h (JU 575). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 23.55h. Kraj programa.

  TERMIN PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI FIRST MINUTE DO 15.02.2020.
  USKRS:19.04 – 22.04.2020. Ayre Gran Hotel Colón 4* 555 € 535 €
  LEGENDA : NA - najam, ND - nocenje sa doruckom, PP - polupansion, PA - punpansion, ALL INCLUSIVE - sve ukljuceno
  • avio prevoz na relaciji Beograd – Madrid – Beograd (prevoznik Airserbia),
  • aerodromske takse – 116 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
  • smeštaj u hotelu sa 4* u Madridu, na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
  • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama
  • razgledanja i obilaske prema programu,
  • usluge lokalnih vodiča,
  • agencijske usluge
  •  međunarodno zdravstveno osiguranje
  • fakultativne programe,
  • individualne troškove.