Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Pristup invalidima
Televizor
Bazen
Klima uređaj
Sef
Lift
Sadržaj objekta:
Hotel Fiesta M se nalazi na samoj plazi, u severnom delu letovališta Sunčev Breg od čijeg je centra udaljen cca. 2 km.
Sadržaj smeštaja:
Hotel ima 9 spratova i ukupno 128 smeštajnih jedinica: standardne sobe , studia i 1 sobu za osobe sa posebnim potrebama.
Sopstveni prevoz
Autobuski prevoz
USLUGA:
ALL
 • Hotel Fiesta M se nalazi u severnom delu letovališta Sunčev Breg od čijeg je centra udaljen cca. 2 km.
 • Smeštaj: Hotel ima 9 spratova i ukupno 128 smeštajnih jedinica: standardne sobe (max 2+1; 3+0 osoba, pogled na park ili more, 2 standardna ili francuski ležaj i pomočni ležaj – fotelja na rasklapanje), studio (max 3+1 ;4+0 osobe, 2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj – sofa ili fotelja na rasklapanje) i 1 soba za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, kablovsku TV, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), telefon, balkon ili terasu,.
 • Usluga: All Inclusive na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru; kafa, čaj, perece, slatkiši, voće u terminu 15-17.30h, sladoled tokom ručka, užine i večere, kafu i određena domaća bezalkoholna i alkoholna  pića tokom obroka i određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-22h.
 • Sadržaj:Recepcija, glavni restoran, 2 lifta, lobi bar, bar pored bazena, menjačnica, bežični internet u javnim prostorijama. Posebno se plaća prema pravilima hotela: parking sa ograničenim brojem mesta za parkiranje, sef na recepciji, internet kutak, usluga lekara, usluga pranja vesa, usluga peglanja, sobna usluga, frizer.
 • Deca:Deo za decu na bazenu, dečija stolica u restoranu, krevetac (na zahtev, uz doplatu 5€ po danu na licu mesta u hotelu).
 • Plaža: Hotel se nalazi na plaži. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.
 • Sport i zabava: Otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, stoni tenis, šah, kockice, karte. Posebno se plaća prema pravilima hotela: bilijar, masaža.
 • Ljubimci: Nisu dozvoljeni.
Na početku i na kraju sezone hoteli koji nemaju dovoljno gostiju zadržavaju pravo da otvoreni bufe-samoposluživanje, izbor više jela za doručak i večeru serviraju kao kontinentalni doručak i večera meni posluženje za stolom. Hoteli zadržavaju ovu mogućnost bez obaveze da umanje cenu boravka u hotelu.
 • 1.dan Idividualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u popodnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju.
 • Poslednji dan Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.
Cene po osobi za 10 nocenja
SMEŠTAJ DBL PV 2+0 2+1
USLUGA 10 ALL
16.06. 58.000
21.06. 58.000
26.06. 58.000
01.07. 60.300
06.07. 64.000
11.07. 71.400
16.07. 77.400
21,26,31,07. 77.400
05.08. 77.400
10.08. 72.600
15.08. 66.700
20.08. 65.500
25.08. 63.200
30.08. 59.500
– 15% popusta za rezervacije i uplate u celosti do 15.03.2021.
– 10% popusta za rezervacije i uplate u celosti do 15.04.2021.
CENOVNIK AUTOBUSKOG PREVOZA
MESTO POLASKA Odrasli Deca do 11.99 godina
Subotica 10.400 rsd 8.600 rsd
Novi Sad, Šabac 9.200 rsd 7.400 rsd
Beograd, Pančevo, Smederevo, Požarevac, Velika Plana, Kragujevac 7.200 rsd 5.400 rsd
Markovac, Batočina, Jagodina, Ćuprija, Paraćin 6.500 rsd 4.800 rsd
Pojate, Ražanj, Bor, Zaječar, Knjaževac 5.800 rsd 4.500 rsd
Leskovac, Aleksinac, Prokuplje 5.500 rsd 4.300 rsd
Niš, Bela Palanka, Pirot, Dimitrovgrad 4.800 rsd 3.600 rsd
Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • smestaj u objektu, na bazi izabrane usluge i broja nocenja
 • tehničko vođstvo i organizaciju puta
 • autobuski prevoz
 • boravišnu taksu, 5€ po osobi (plaća se u agenciji),
 • međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Prvo dete od 2 do 11.99 godina uz dve punoplative osobe – besplatno (fiksna doplata 1.200 rsd)
 • Agencija ne snosi odgovornost i nije dužna upoznati putnike državljane drugih država na uslove (vizne, carinske, zdravstvene i dr.) koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, već je obaveza stranog državljanina da se informiše kod nadležnog konzulata i da Putnik sam potrebne uslove i isprave obezbedi blagovremeno i uredno. Agencija ne može biti odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak granice.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu , organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije…
 • Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
 • Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na graničnim prelazima, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekih od lokaliteta predviđenih za obilazak...).
 • Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika.
 • Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.
 • Državljani R. Srbije u Bugarsku, kao članicu EU, mogu ući sa putnom ispravom, koja je izdata u poslednjih deset godina i koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje zemlje.
 • Nosiocima biometrijskih pasoša R. Srbije nije potrebna viza za boravak do 90 dana u periodu od šest meseci. Bezvizni režim se ne odnosi na nosioce putnih isprava R. Srbije koje je izdao MUP R. Srbije - Koordinaciona uprava, kao ni nosioce putnog lista u tranzitu.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj egpatskoj kategorizaciji
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
 • Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 10h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
POŠALJITE UPIT