Vila ELENAS GARDEN

Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Klima uređaj
Sadržaj objekta:
Vila Elenas Garden smeštena je na samo 80 metara od mora i u neposrednoj blizini novootvorenog beach bara Lemur ,gradske plaze, glavne ulice i klubova.
Sadržaj smeštaja:
Klimatizovani studiji (klima nije uključena u cenu) i apartmani sadrže čajnu kuhinju sa frižiderom i kuvalom za pripremu toplih napitaka. Sam objekat je novijeg kvaliteta I pružiće Vam vrhunski ugođaj tokom boravka.
Sopstveni prevoz
Autobuski prevoz
USLUGA:
NA
  • Vila Elenas Garden smeštena je na samo 80 metara od mora i u neposrednoj blizini novootvorenog beach bara Lemur ,gradske plaze, glavne ulice i klubova.
  • U ponudi ima smeštajne jedinice sa balkonima koji gledaju na okolinu.
  • Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Klimatizovani studiji (klima nije uključena u cenu) i apartmani sadrže čajnu kuhinju sa frižiderom i kuvalom za pripremu toplih napitaka. Sam objekat je novijeg kvaliteta I pružiće Vam vrhunski ugođaj tokom boravka.
Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

● 9 noćenja u izabranom smeštaju

● Prevoz na relaciji Beograd-Kavos-Beograd turističkim autobusima

● Trajekt Igumenica – Lefkimi/Krf – Igumenica i transfer do apartmana

● Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana

● Organizacioni i drugi troškovi agencije

● Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje. Osiguranje se preporučuje za ulazak u inostrane zemlje, putnici sami snose odgovornost ako ne uzmu putno osiguranje ili na osnovu procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Uplata se vrši u agenciji.

● Boravišna taksa 0,5€ po danu po smeštajnoj jedinici, plaća se na recepciji

● Doplate u odnosu na grad polaska

● Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom

● Individualne troškove putnika

POŠALJITE UPIT