Albena

2 objekta u ponudi

Albena - Aktuelne ponude:

Nova pretraga

Hoteli koji se nalaze u ponudi turističke agencije Globus Travel shop nalaze se kako u starom tako i u novom delu Sozopola. Svojim sadržajima i uslugom hoteli u Sozopolu mogu zadovoljiti potrebe kako porodica sa decom tako i onih koji žele luksuzan smeštaj u samog gradu.

Albena leto | Autobusom – Sopstvenim prevozom

Mesto je poznata po bogatstvu mineralnih izvora . Prijatna klima i bogatstvo lekovitih mineralnih izvora privlače u Albenu turiste iz čitavog sveta.

Prilikom boravka u Albeni treba posetiti botaničku baštu, koja se nalazi u mestu Balčik, 10km od Albene.

Albena Leto| Bugarska Letovanje | Autobusom – Sopstvenim prevozom

Bugarska je država u jugoistočnoj Evropi. Graniči se sa Grčkom i Turskom na jugu, Srbijom i Makedonijom na zapadu i Rumunijom na severu.

Glavni grad Bugarske je Sofija. Bugarska ima 380 km dugu obalu. Karakteristike Crnog mora su mirna i čista voda, slična Jadranskoj, ali nešto manjeg saliniteta. Po legendi, dobilo je naziv zbog čestih brodoloma koji su se dešavali u prošlosti, dok druga teorija govori da je more dobilo ime zbog velikih dubina i tamne boje u središtu.

Turistička agencija Globus Travel shop vam predlaže da i ovog leta otkrijete nešto novo i svoj komad mira i uživanja pronađete na nekoj od plaža.

Uvereni smo da ćete poželeti da ponovite svoje letovanje u Bugarskoj, autobusom ili sopstvenim prevozom.

Bugarska letovanje | Sozopol – Primorsko – Pomorije – Sunčev Breg – Nesebar – Zlatni pjasci

Prikaži više