Španija

4 destinacija u ponudi

Nova pretraga

Španija je južnoevropska država na Pirinejskom poluostrvu. zlazi na Sredozemno more na jugu i istoku i Atlantski okean na severu i severozapadu.

Spanija Leto 2024| Španija Letovanje | Avionom i Autobusom

Spanija leto 2024 –  zemlja prepuna raznolikosti magnet je za turiste iz celog sveta. Prelepe plaže, od Galicije do obale Kosta del Sol, snežni vrhovi Pirineja, lepota Andaluzije.

Susret sa ovom zemljom  pretvara u nezaborav za sva vremena. Najlepša mesta za boravak i leto u Španiji su svakako Ljoret de Mar, Blanes, Santa Susanna i Calella.

Svakako treba obići i posetiti kulturna i istorijska mesta kao što su: Figueras, Andora, Manastir Santa Maria de Montserrat,Girona, Port Aventura.

Kosta Brava Leto 2024| Španija Letovanje | Avionom i Autobusom

Španija se nalazi na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva.

Od ostatka Evrope odvojena je planinskim vencem Pirineji, izlazi na Sredozemno more i Atlantski okean, a deo njene teritorije su i dva fantastična arhipelaga, Balearska i Kanarska ostrva.

Majorka leto 2024. | Avionom 

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda.

U ponudi turističke agencije Globus travel shop su i ovog leta direktni čarter letovi do ostrva Majorka. Pogledajte FIRST MINUTE 2024. ponude koje se odnose na veliki broj hotela u najatraktivnijim letovalištima Majorke i Costa Brave .

Prikaži više