Crna Gora

12 destinacija u ponudi

Nova pretraga

Letovanje u Crnoj Gori pruža široku lepezu ponuda. Turisti mogu birati grad... Od Ulcinja (koji je nekad bio gusarsko mesto, a danas predstavlja turistički raj), Bara (grada prepunog istorijskih spomenika, sa novim modernim gradskim jezgrom, Budve (koja od Petrovca i Svetog Stefana, pa sve do Jaza, predstavlja turističku metropolu Crne Gore), preko Tivta (mirnog gradića), Kotora (koji je pod zastitom UNESCO), sve do Herceg Novog (turističkog grada punog cveća, stepenica i istorijskih spomenika) svaki grad je priča za sebe.

Turisti mogu birati gradove od Ulcinja , BaraBudve pa sve do Jaza, preko Tivta, Kotora sve do Herceg Novog .

Za one koji vole raznolikost, letovanje u Crnoj Gori pruža mogućnost izbora plaža… od šljunkovitih, peskovitih ili kamenitih, dugih po samo nekoliko metara, stotina metara ili pak kilometara.

Ljubitelji mediteranske kuhinje svakako na letovanju u Crnoj Gori neće biti lišeni mogućnosti da u svakom gradu izaberu za sebe restoran sa domaćom hranom i ribljim specijalitetima, kafić sa divnim terasama i odličnim koktelima, a ponuda hotela u Crnoj Gori svakako da nudi veliku mogućnost izbora – od najluksuznijih do skromnijih porodičnih hotela sa odličnim uslugom i prijatnim osobljem.

Oni koji posete crnogorsko primorje i jednom letovanje provedu u Crnoj Gori sigurno će imati želju da se u Crnu Goru ponovo vrate.

Prikaži više