Rafailovići

12 objekata u ponudi

Nova pretraga

Poslednjih godina ovo naselje je značajno promenilo svoj izgled, tako da sada gosti mogu pronaći obilje luksuznih apartmana, hotela, restorane sa kvalitetnom uslugom i ribljim specijalitetima. Kada je u pitanju letovanje u Crnoj Gori Rafailovići sigurno zauzimaju sam vrh među turistima, pre svega zbog odlične ponude smeštajnih kapaciteta, plaže, kao i klime. Naime, Rafailovići se mogu pohvaliti sa više od 220 sunčanih dana godišnje.

  • Rafailovići su malo letovalište koje se nalazi neposredno uz Bečiće, odnosno na jednom kraju velike Bečićke plaže.
  • Rafailovići su dobro povezani sa ostalim turističkim mestima u blizini, šetalištem uz obalu dužine 3 kilometra koje povezuje sa Bečićima i Budvom.
  • Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, park i slične sadržaje neophodne za razvoj turizma…
  • Ovo letovalište pogodno je za turiste i posetioce koji planiraju da svoj odmor provedu u miru, ali i za one turiste koji ipak vole aktivniji odmor, jer se druga poznata letovališta kao što su Sveti Stefan, Budva i Tivat nalaze u blizini i lako ih je posetiti.
  • Tokom godina mesto je značajno napredovalo, tako da posetioci mogu pronaći obilje luksuznih apartmana i hotela. Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana.

 

Prikaži više