Rafailovići

8 objekata u ponudi

Nova pretraga

Petrovac je malo primorsko mesto koje se iz godine u godinu sve više razvija i postaje jedan od najatraktivnijih gradića na crnogorskoj obali. Nekada miran gradić, udaljen 18 km od Budve, Petrovac sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima koje ima u ponudi prerasta u veoma popularno mesto za letovanje kako među porodicama sa decom tako i među mladima. Blaga mediteranska klima sa preko 300 sunčanih dana u godini, peščane plaže i mnoštvo uvala privlači veliki boj turista u Petrovac koji se opredeljuju da svoje letovanje provedu baš u ovom primorskom gradiću. Sezona traje od maja do oktobra meseca. Pored same obale, duž čitavog Petrovca prostire se šetalište okruženo palmama, borovima, oleandrima i maslinama što daje poseban šarm ovom malom mestu i letovanje upotpunjuje.

  • Rafailovići su malo letovalište koje se nalazi neposredno uz Bečiće, odnosno na jednom kraju velike Bečićke plaže.
  • Rafailovići su dobro povezani sa ostalim turističkim mestima u blizini, šetalištem uz obalu dužine 3 kilometra koje povezuje sa Bečićima i Budvom.
  • Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, park i slične sadržaje neophodne za razvoj turizma…
  • Ovo letovalište pogodno je za turiste i posetioce koji planiraju da svoj odmor provedu u miru, ali i za one turiste koji ipak vole aktivniji odmor, jer se druga poznata letovališta kao što su Sveti Stefan, Budva i Tivat nalaze u blizini i lako ih je posetiti.
  • Tokom godina mesto je značajno napredovalo, tako da posetioci mogu pronaći obilje luksuznih apartmana i hotela. Plaža u Rafailovićima smatra se jednom od najlepših plaža Jadrana.

 

Prikaži više