Gerakini

2 objekta u ponudi
Pogledaj video
Smeštaji na mapi

Nova pretraga

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Olimpik Bič pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Bič je poznat kao letovalište Srba. Idealno je mesto za porodični, mirni odmor, pogotovo ako imate malu decu. Od Soluna je udaljen 70 km.

Ovaj gradić je jedno od najstarijih turističkih destinacija na Halkidikiju. Mesto je turistički razvijeno. Ovde možete naći neke od većih i luksuznijih hotela na Halkidikiju, ali isto tako i manje apartmane i kuće. Mesto je usko, ali veoma dugačko. Uz more postoji šetalište koje nije pretrpano pa na njemu možete uživati u mirnim večernjih šetnjama sa svojom porodicom. Kako biste se uveče zabavili možete posetiti neki od luksuznih hotela u mestu gde možete uživati u bogatim programima koji nisu namenjeni samo gostima hotela, već i posetiocima sa strane.
Plaža u Gerakiniju je, sa kraćim prekidima, duga nekoliko kilometara i uglavnom je peščana. Gerakini je ušuškan između dva prsta pa nema puno vetra i idealno je za porodice sa manjom decom.

Prikaži više