Kosta Brava

44 objekata u ponudi

Nova pretraga

Kosta Brava (Costa Brava) ili „Divlja obala” pripada provinciji Đirona koja se nalazi u jugoistočnoj Kataloniji. FIRST MINUTE ponude za putovanje avionom do Barselone i boravak na Kosta Bravi se odnose na veliki broj hotela u najatraktivnijim letovalištima (Ljoret de Mar, Santa Suzana, Malgrat de Mar...)

Kosta Brava leto 2023 | Avionom i autobusom

Kosta Brava (Costa Brava) ili „Divlja obala” pripada provinciji Đirona koja se nalazi u jugoistočnoj Kataloniji.

FIRST MINUTE 2023. ponude za putovanje avionom do Barselone i boravak na Kosta Bravi.

 Veliki broj hotela u najatraktivnijim letovalištima (Ljoret de Mar, Santa Suzana, Malgrat de Mar…)

Kosta Brava Leto 2023| Španija Letovanje | Avionom i Autobusom

Španija se nalazi na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva.

Od ostatka Evrope odvojena je planinskim vencem Pirineji, izlazi na Sredozemno more i Atlantski okean, a deo njene teritorije su i dva fantastična arhipelaga, Balearska i Kanarska ostrva.

Prijatna klima, duga obala i atraktivna španska ostrva sa velikim brojem modernih, sadržajnih letovališta i hotela, duge   peščane plaže, autentični gradovi prepuni spomenika burne istorije (Madrid, Barselona, Palma, Sevilja, Granada, Malaga…), muzika koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim,   slavna kuhinja i veliki broj kvalitetnih vrsta vina, omogućili su da Španija bude meðu vodećim turističkim zemljama u svetu.

Rekordan broj turista u Španiji je zabeležen 2017. godine (82 miliona).

Najveći broj u Kataloniji (Barselona, Kosta Brava, Kosta Dorada) i na Balearskim ostrvima (Majorka, Ibica, Menorka, Kabrera, Formentera).

Odaberite za letovanje 2023, neku od ovih destinacija i saznajte zašto je Španija toliko omiljena letnja destinacija.

Putovanja avionom do Barselone i Palme, kao i pažljivo odabrani hoteli u Španiji su dovoljno dobar razlog da Vaš izbor za letovanje, bude Majorka, Valensija, Barselona, Kosta Brava ili Kosta Dorada.

Španija letovanje 2023 | Kosta Brava – Kosta Dorada – Majorka 2023.

Prikaži više