Sarimsakli

20 objekata u ponudi
Pogledaj video
Smeštaji na mapi

Nova pretraga

Na 8km od Ayvalika, u podnožju brda Seytan sofrasi (Đavolja trpeza), nalazi se Sarimsakli. Ovo letovalište, kao mesto na turističkoj mapi Turske, pojavilo se pre oko 15 godina. Nekada je to bio miran ribarski gradić koji bi ponekad ugostio pokojeg putnika namernika na putu ka većim egejskim turističkim mestima.

  • Ako želite pravi miran odmor bez preterane buke, onda je ovo mesto baš za vas! Sarimsakli je grad u turskoj oblasti u okrugu Aivalık u provinciji Balıkesir. Prevod njegovog imena znači „zemlja belog luka“.  Za letovanje Sarimsakli je najbliže  od popularnih Turskih letovališta na Egejskom moru ukoliko se zaputite u Tursku autobusom ili automobilom.
  • Sada Sarimsakli pretenduje da bude u samom vrhu turskih letovališta, gde svoje letovanje u Turskoj provodi sve veći broj gostiju. Šetalište pored izuzetno široke i dugačke plaže je prepuno restorana koji će Vam pružiti užitak uz zadivljujući zalazak sunca – preporuka za romantično letovanje u Turskoj. Noćni klubovi i barovi nude nešto više onima koji od letovanja u Sarimsakliju očekuju nezaboravnu zabavu.
Prikaži više