Majorka

62 objekata u ponudi

Nova pretraga

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. U ponudi turističke agencije Globus Travel shop su i ovog leta direktni čarter letovi do ostrva Majorka. Pogledajte FIRST MINUTE ponude koje se odnose na veliki broj hotela u najatraktivnijim letovalištima Majorke.

Majorka leto 2023. | Avionom 

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda.

U ponudi turističke agencije Globus travel shop su i ovog leta direktni čarter letovi do ostrva Majorka. Pogledajte FIRST MINUTE ponude koje se odnose na veliki broj hotela u najatraktivnijim letovalištima Majorke.

Majorka Leto 2023.| Španija Letovanje | Avionom 

Španija se nalazi na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva.

Od ostatka Evrope odvojena je planinskim vencem Pirineji, izlazi na Sredozemno more i Atlantski okean, a deo njene teritorije su i dva fantastična arhipelaga, Balearska i Kanarska ostrva.

Prijatna klima, duga obala i atraktivna španska ostrva sa velikim brojem modernih, sadržajnih letovališta i hotela, duge   peščane plaže, autentični gradovi prepuni spomenika burne istorije (Madrid, Barselona, Palma, Sevilja, Granada, Malaga…), muzika koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim,   slavna kuhinja i veliki broj kvalitetnih vrsta vina, omogućili su da Španija bude meðu vodećim turističkim zemljama u svetu.

Rekordan broj turista u Španiji je zabeležen 2017. godine (82 miliona).

Najveći broj u Kataloniji (Barselona, Kosta Brava, Kosta Dorada) i na Balearskim ostrvima (Majorka, Ibica, Menorka, Kabrera, Formentera).

Odaberite za letovanje 2023, neku od ovih destinacija i saznajte zašto je Španija toliko omiljena letnja destinacija.

Putovanja avionom do Barselone i Palme, kao i pažljivo odabrani hoteli u Španiji su dovoljno dobar razlog da Vaš izbor za letovanje, bude Majorka, Valensija, Barselona, Kosta Brava ili Kosta Dorada.

Španija letovanje 2023 | Kosta Brava – Kosta Dorada – Majorka.

Prikaži više