Nea Skioni

0 objekata u ponudi

TRENUTNO NEMA AKTUELNIH PONUDA.

ZA VISE INFORMACIJA POZOVITE 018/4150515; 060/4150513 ili nam pisite na OFFICE@GLOBUSNIS.RS

Nova pretraga

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Olimpik Bič pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Bič je poznat kao letovalište Srba. Idealno je mesto za porodični, mirni odmor, pogotovo ako imate malu decu. Od Soluna je udaljen 70 km.

Plaža je vrlo pristojna, sa Plavom zastavom, uređena je, peščana na obali i sa postepenom dubinom. Najšira i najlepša je kod doka, jer je tu ulaz u vodu šljunkovit. Nea Skioni ima i malu marinu, pa je šetnja duž dugog popločanog šetališta još prijatnija pored usidrenih brodića. Na plaži postoji lepo uređen deo sa igračkama za decu na pesku, a pored plaže i lepo uređen park.
se nalazi nekoliko restorana i taverni poznatih po odličnoj ponudi sveže ribe i morskih plodova. Nea Skioni je odličan i kao baza za obilazak Kasandre, jer su mu mesta i plaže na zapadnoj i južnoj strani Kasandre podjednako dostupna. Hanioti je udaljen 8km.

Prikaži više