Jonska obala

2 objekta u ponudi
Pogledaj video
Smeštaji na mapi

Nova pretraga

Jonska obala poslednjih godina pravi je izbor za idealan odmor i letovanje! Realativno nove, a svakako dosta popularne, destinacije ove regije neće vas ostaviti ravnodušnim!

Jonska obala je izuzetno popularna regija za letovanje naših turista. Nalazi se u oblasti Epir, što na grčkom jeziku znači kontinent. To je prekrasna planinska oblast na severozapadu Grčke. Glavni grad regije je Ioannina.

Jonska obala poslednjih godina pravi je izbor za idealan odmor i letovanje! Realativno nove, a svakako dosta popularne, destinacije ove regije neće vas ostaviti ravnodušnim! Bilo da ste pobornik mirnog letovanja ili pak preferirate avanturistički oblik odmora, sigurni smo da u našoj ponudi postoji destinacija za vas! Takođe, Jonska obala nudi kvalitetan i raznovrstan apartmanski smeštaj. Pogledajte našu ponudu apartmana na Jonskoj obali za predstojeće leto!

Letovanje 2021 | Jonska obala

Parga (grčki Παργα) – Slikovito letovalište na kopnenom delu Jonske rivijere, smešteno između gradova Igumenica i Preveza u oblasti Epir, blizu ušća reke Aheron.

Sivota je slikoviti gradić koji je smešten na obali Jonskog mora u sred prelepog arhipelaga išaranog bujnom vegetacijom, peščanim plažama koje zapljuskuje tirkizno more.

Preveza je najveca luka ovog dela Grcke. Mesto je mirno, puno vila i sveze okrecenih vikendica, sa nekoliko hotela. Grad sagradjen u klasicnom stilu grckih luka, sa setalistem pored mora i setalackom ulicom paralelnom sa lukom

Vrachos leži na jednoj od možda najlepših obala. Plaža duga preko 3 km, širine i preko 50m, prekrivena zlatnim peskom, oduševljava posetioce.

Prikaži više