Rusija

0 destinacija u ponudi

TRENUTNO NEMA AKTUELNIH PONUDA.

ZA VISE INFORMACIJA POZOVITE 018/4150515; 060/4150513 ili nam pisite na OFFICE@GLOBUSNIS.RS

Nova pretraga

RUSIJA - savezna je država koja se prostire u istočnoj evropi i severnoj Aziji. Rusija je najveća država na svetu. Po broju stanovnika je na devetom mestu na svetu. Zvanični jezik je ruski a glavni i najveći grad je Moskva.

RUSIJA – savezna je država koja se prostire u istočnoj evropi i severnoj Aziji. Rusija je najveća država na svetu. Po broju stanovnika je na devetom mestu na svetu. Zvanični jezik je ruski a glavni i najveći grad je Moskva.
Rusija je jedina država na svetu koja izlazi na dvanaest mora. Planinski lanac Ural, koji razdvaja Rusiju na evropski i azijski deo, najstariji je planinski lanac na svetu. Površina Sibira je 9,6 miliona kvadratnih kilometara što čini 9% ukupne zemljine površine.
Rusija je u svakom pogledu zemlja kontrasta pa tako i u svojim geografskim i prirodnim obeležijima. Putujući Rusijom videćete tundra i stepe,pustinje i lednjake,doline I visoke planine. Zbog smeštenosti između zapadnog i istočnog dela sveta prirodnih specifičnosti, nepregledne širine I burne istorije prožete imenima koja su menjala svet stvorena je zemlja kulturnog bogatstva I raznolikosti koja već vekovima intrigira i očarava sve koji je posete.

Prikaži više