Jerisos

0 objekata u ponudi

TRENUTNO NEMA AKTUELNIH PONUDA.

ZA VISE INFORMACIJA POZOVITE 018/4150515; 060/4150513 ili nam pisite na OFFICE@GLOBUSNIS.RS

Nova pretraga

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Olimpik Bič pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Bič je poznat kao letovalište Srba. Idealno je mesto za porodični, mirni odmor, pogotovo ako imate malu decu. Od Soluna je udaljen 70 km.

U Jerisosu postoje dva velika supermarketa, Masoutis i Lidl. Pijaca je utorkom, odlično je snabdevena, a cene su povoljnije nego u supermarketima. Ima nekoliko restorana i kafića, jedna diskoteka, nekoliko prodavnica, pekara i poslastičarnica, takoreći sve što je od sadržaja potrebno za prijatno porodično letovanje.
U centru se nalazi akvarijum, simpatičan i originalan detalj, interesantan turistima. Šetalište je dugačko više od 1km, lepo je uređeno i prostire se uz obalu, pa je veoma prijatno za šetnju. Malo izvan Jerisosa, nalazi se jedna od najlepših plaža na Atosu, Kakudija, koju vam preporučujemo da posetite. Nea Roda je takođe veoma blizu (6km), a samim tim i izuzetno lepe plaže Legend, Vulica i Komica. Trajekt ka čuvenom ostrvu Amuljani polazi iz malog mesta Tripiti (8km). Poseta ostrvu Amuljani je verovatno jedan od najlepših izleta koje možete da organizujete za sebe.

Jerisosa je idealno mesto za oni koji vole mirno letovanje i plaže bez gužve. Za ljubitelje avantura i istraživanje Atos je raj.

Prikaži više