Vrata Jadrana

Cena od 149€
Autobuski prevoz
Polazak: Niš
Broj noćenja: 2
Usluga: PP
Polasci: 10. 10.
 • TRST -MOTOVUN-PORTOROZ-PIRAN-POREČ-ROVINJ
 • Istra, najveći poluotok istočne obale Jadrana,u neposrednoj blizini Slovenije i Italije.  Portorož, mediteranski gradić, smešten u zalivu Piran, predstavlja mondenski i turistički centar i prestonica je slovenačkog primorja. Očaravajući grad Trst, proteže se između oštrog Kraša do Jadranskog mora i turistima nudi doživljaj jedinstvenoga i nezaboravnog boravka.
1. dan
NIS - KRALJEVO

Polazak iz Nisa ( tacno vreme 24h pre datuma putovanja, transfer iz Nisa do Kraljeva ), polazak iz Kraljeva oko 19h sa stajališta Kej, Čačka ( Preljina 19.40h), Beograda (Sava centar –oko 22.00h). Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i granicnim prelazima. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku uz usputna stajanja radi odmora i carinskih formalnosti.

2 dan
TRST-MOTOVUN -UMAG

Dolazak u Trst u ranim jutarnjim casovima. Obilazak Trsta sa vodicem. Grad Trst nalazi se u najsevernijem delu Jadranskog mora, na granici Italije sa Slovenijom. Glavni trg u Trstu je Piazza Unita d Italia i poznat je po prelepim zgradama iz 19. veka. Fontana četiri kontinenta, koja se nalazi na trgu, predstavlja četiri kontinenta prikazana različitim životinjama. Konj predstavlja Evropu, krokodil obe Amerike, lav Afriku i kamila Aziju (Australija tada još uvek nije bila otkrivena). Na vrhu je skulptura žene koja širi ruke – znak da Trst dočekuje trgovce iz celog sveta. Trst je jedno od mesta čija je obala retke lepote. Jedno od najlepših mesta odakle možete početi šetnju Trstom je Riva del Mandracchio (uključujući i Molo Audace), šetalište uz more, uvek prepuno ljudi.

Slobodno vreme za kafu I predah. Nastavak puta prema Umagu. Dolazak u Umag. Smestaj u hotel i kratak predah. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Motovuna. Motovun je jedan od najlepsih gradica Istre. Motovun je grad prepun kulturnih obelezja iz raznih vladavina u kojima se našao. Gradske zidine kojima je opasan prepoznatljivo su obelezje grada, jednako kao i zvonik koji dominira celim krajem. S donjeg trga u citadelu, najstariji deo grada, vode glavna gradska vrata. Kula poznata i kao ‘Nova vrata’ povezana je sa palatom, a kroz nju i sa zidinama. Motovun je atraktivan upravo zbog tog srednjevjekovnog ambijenta kojim odiše na svakom koraku, ali i zbog šarenih vrata i fasada njegovih kuća. Slobodno vreme za uzivanje u prelepom ambijentu. Povratak u hotel. Večera. Nocenje.

3. dan
UMAG- PORTOROZ-PIRAN-UMAG

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Slovenačkog primorja. Odlazak u slovenačko letovalište PORTOROŽ. Obilazak Promenade na kojoj se nalazi i čuveni hotel „Palace“. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u obližnji PIRAN. Po dolasku sledi kraća šetnja do glavnog Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate (Venecijanska kuća…), spomenik kompozitoru Đuzepe Tartiniju i malena crkva Sv. Petra. Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu grada i šetnji uz kafu pored mora. Povratak u Umag. Večera. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje.

4. dan
UMAG-ROVINJ-POREC

Doručak.Napuštanje hotela oko 9h. Polazak prema Rovinju.. Razgledanje u pratnji vodica : crkva Sv. Eufemije sa visokim tornjem sa kojeg se pruža nestvaran pogled na grad i okolinu , barokni Balbijev luk. Zatim, slobodno vreme za šetnju pored mora , fotografisanje u najlepšem gradu Istre . Uživanje u prelepom izboru mediteranske hrane i pića. Rovinj je najpoznatiji Istarski grad , a po mnogima i najlepši. Slobodno vreme za uzivanje u Rovinju. Nastavak putovanja prema Porecu. Po dolasku sledi obilazak grada uz razgledanje prelepe Eufrazijeve bazlike čiji temelji datiraju iz 6. veka, trg Marafor sa ostacima Neptunovog hrama i Romaničkom palatom,… Slobodno vreme za uživanje u slikovitim gradskim ulicama. Slobodno vreme za individualno uzivanje i kratak predah.

Polazak za Srbiju u popodnevnim casovima Nocna voznja sa usputnim zadrzavanjima radi obavljanja granicnih formalnosti.

5. dan
KRALJEVO

Dolazak u Kraljevo na mesto polaska u ranim jutarnjim satima, transfer po gradovima do mesta polaska.

Autobuski prevoz

PAKET ARANZMAN PO OSOBI

( autobuski prevoz + 2 polupansiona )

Datum putovanja Hotel Polazak iz Kraljeva,Cacka, Beograda Polazak iz Nisa sa transferom do Kraljeva
10.10.-14.10.2024.

» prijave u toku «

Hotel Residence Garden ★★★  – Umag
149€ 169€

 

Fakultativni izleti
 • Motovun 20€ (deca do 12 godina 10€)
 • Portoroz i Piran-Slovenacko primorje 25 € (deca do 12 godina 15€)
 • Rovinj i Porec-Istarsko primorje 30 € (deca do 12 godina 20€)
 • Paket izleta 70 € (deca do 12 godina 40€)
LEGENDA : NA - najam, ND - nocenje sa doruckom, PP - polupansion, PA - punpansion, ALL INCLUSIVE - sve ukljuceno
 • Tacno ime hotela bice poznato 48h pre polaska.
 • prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio oprema)
 • smeštaj u hotelu 4* u Umagu na bazi 2 HB ( polupansiona ), sobe 1/2, 1/2+1 (pomocni)
 • razgledanja Trsta i Umaga
 • usluge vodiča tokom celog putovanja
 • troškove organizacije putovanja
 • turistička taksa u Umagu
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove – nepomenute usluge
 • Doplata za sobu 1/1 50 €-iskljucivo na upit
 • Doplata za dodatno sediste 40 €-iskljucivo na upit
 • Za izbor sedišta za prva tri reda u autobusu važi  doplata 25 €.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena , izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
 • Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
 • Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima.
 • Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.
 • Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta, stajališta i uslova na putu.
 • PUTNIK JE DUŽAN DA SE SAM INFORMIŠE O USLOVIMA ULASKA NA TERITORIJU ITALIJE, HRVATSKE, SLOVENIJE I POVRATKA U SRBIJU.

Organizator: Turistička agencija TT d.o.o. poseduje garanciju putovanja u visini od 30.000 eura, za Licencu A, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbedjuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbedjuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su odredjene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 50-805-0169676.7 od 25.11.2021.

GARANT: HALKBANK a.d. Beograd, Milutina Milankovića 9e, RS-11070 Novi Beograd MB: 07601093, PIB: 100895809

PRIMALAC GARANCIJE: ASOCIJACIJA NEZAVISNIH TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE (ANTAS), Beograd, Balkanska 28, RS-11000 Beograd, MB: 28024908, PIB:106798569Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude,odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima putovanja.)

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, TT Licenca A OTP 242/2021 od 14.12.2021.

Ovlasceni subagent Globus travel shop

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove forme saljete upit za:
Vrata Jadrana


  Izdvajamo iz ponude