Egzotična putovanja

5 destinacija u ponudi
Pogledaj video
Pogledajte galeriju fotografija

Nova pretraga

Daleke destinacije su spremne za vas, jer poznajemo najlepše krajeve širom planete. Najbolji hoteli i najlepše egzotične destinacije o kojima ste toliko toga slušali, sada su vam bliže nego ikada. Pozivamo vas da zajedno sa nama istražite najlepše i najuzbudljivije daleke destinacije.

  • EGZOTIČNA PUTOVANJA – ARANŽMANI | 
  • Daleke destinacije su stvorene za putnike sladokusce, koji su kao mali želeli da postanu istraživači i avanturisti, da se okupaju u Južnokineskom moru, susretnu pravog bengalskog tigra, vide izvor Plavog Nila i upoznaju ljude drugačije vere i boje kože… Sada sve to možete uraditi, ali mnogo udobnije i elegantnije, vođeni našim preporukama i savetima, iz udobne kočije, rikše ili nosiljke, iz ležaljke na dugoj peščanoj plazi, na Putu svile ili u božanstvenom Mjanmaru.
  • Naša ponuda je ogromna, kao i svet, a naša parola je “dvoje je grupa”. To važi za Bali, Dubai, Jordan, Kambodžu, Kubu, Maldive, Maroko, Meksiko, Sejšele, Šri Lanku, Tajland, Vijetnam i Zanzibar, ali ne i za Etiopiju, Indiju, Izrael, Japan i Mjanmar, jer destinacije ovakve lepote i kulturnog nasleđa zahtevaju da putnici budu kroz njih vođeni divnom pričom najboljih vodiča Srbije. Obratite pažnju, ove jeseni ponovo će oživeti program Krstarenje Nilom!
Prikaži više