Nea Roda

0 objekata u ponudi

TRENUTNO NEMA AKTUELNIH PONUDA.

ZA VISE INFORMACIJA POZOVITE 018/4150515; 060/4150513 ili nam pisite na OFFICE@GLOBUSNIS.RS

Nova pretraga

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Olimpik Bič pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Bič je poznat kao letovalište Srba. Idealno je mesto za porodični, mirni odmor, pogotovo ako imate malu decu. Od Soluna je udaljen 70 km.

Nea Roda je savršeno mesto za miran odmor. Plaža je dugačka i uglavnom peščana, sa nešto krupnijim peskom na obali i u vodi. Ima uređene delove na kojima uz kupljeno piće možete da koristite ležaljke i suncobrane, a veliki deo je na raspolaganju i posetiocima sa sopstvenom opremom. Voda je čista, a dubina postepena. Čuvena plaža Legend (nekadašnja Wet Dreams), sa moderno uređenim barom i restoranom, udaljena je 500m. Plaža ima veoma sitan svetli pesak, dugačak plićak, tirkizno i čisto more. U Nea Rodi ćete naći dve pekare, poslastičarnicu, brzu hranu (giros), nekoliko prodavnica sa suvenirima i nekoliko manjih supermarketa. Lidl i Masutis se nalaze u Jerisosu (6km).

Nea Roda je malo mesto i može da bude odlična baza za one koji vole aktivan odmor, a poslužiće svima koji vole mala mesta za odmor u pravom smislu reči.

Prikaži više