Nea Roda

1 objekat u ponudi

Nea Roda - Aktuelne ponude:

Nova pretraga

Nea Roda je malo mesto sa lepim i popločanim šetalištem uz more i malom lukom. Duž malog šelitašita su nanizani restorani i kafići sa fantastičnim pogledom na more, savršeni za uživanje u hrani, piću i pogledu. Neki od kafića imaju male igraonice za decu.

Nea Roda je savršeno mesto za miran odmor. Plaža je dugačka i uglavnom peščana, sa nešto krupnijim peskom na obali i u vodi. Ima uređene delove na kojima uz kupljeno piće možete da koristite ležaljke i suncobrane, a veliki deo je na raspolaganju i posetiocima sa sopstvenom opremom. Voda je čista, a dubina postepena. Čuvena plaža Legend (nekadašnja Wet Dreams), sa moderno uređenim barom i restoranom, udaljena je 500m. Plaža ima veoma sitan svetli pesak, dugačak plićak, tirkizno i čisto more. U Nea Rodi ćete naći dve pekare, poslastičarnicu, brzu hranu (giros), nekoliko prodavnica sa suvenirima i nekoliko manjih supermarketa. Lidl i Masutis se nalaze u Jerisosu (6km).

Nea Roda je malo mesto i može da bude odlična baza za one koji vole aktivan odmor, a poslužiće svima koji vole mala mesta za odmor u pravom smislu reči.

Prikaži više