Psakoudia

4 objekta u ponudi
Pogledaj video
Smeštaji na mapi

Nova pretraga

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Olimpik Bič pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Bič je poznat kao letovalište Srba. Idealno je mesto za porodični, mirni odmor, pogotovo ako imate malu decu. Od Soluna je udaljen 70 km.

Psakudija se sastoji iz jedne glavne ulice koja se pruža duž plaže. Tu se nalazi par taverni, nekoliko barova sa uređenim baštama. Plaža je veoma široka, peščana i sa postepenom dubinom. Suncobranima i ležaljke možete dobiti besplatno uz piće ili kafu. Takođe, ima dovoljno slobodnog prostora za postavljanje svoje opreme.U blizini Psakudije se nalazi nadaleko čuveni manastir Ormilija koji obavezno treba posetiti. Nikiti je udaljen svega 15 minuta vožnje. Nekoliko čuvenih plaža na Sitoniji se nalazi na petnaestak minuta vožnje od Psakudije (Agios Ioannis, Kalogria, Lagonisi…).
Psakudija je odlično mesto ukoliko želite pravi odmor, bez mnogo gužve i turista sa jedne strane, ali odlično i kao baza za obilazak i Sitonije i Kasandre.

Prikaži više