Olympic Beach

33 objekata u ponudi

Nova pretraga

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Olimpik Bič pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Bič je poznat kao letovalište Srba. Idealno je mesto za porodični, mirni odmor, pogotovo ako imate malu decu. Od Soluna je udaljen 70 km.

Čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora.

Pored mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, raznovrsna je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi i plaži.

Mnogobrojne taverne, restorani, prodavnice, daju poseban kolorit ovom letovalištu. Predstavlja mirno mesto za odmor, sa dugom peščanom plažom i mogućnostima za brojne sportove na vodi. Blizina Paralie omogućuje bogat noćni provod.

Povezanost sa velikim trgovačkim centrom Katerini (6 kilometara) uz ljubaznost i gostoprimstvo koje pružaju vlasnici hotela i vila, čine odmor pravim i nezaboravnim.

U mestu postoji mnogo hotela, rent a car agencija, dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Olympic Beach je udaljen od Soluna 73 kilometra.

Prikaži više