Platamon

4 objekta u ponudi
Pogledaj video
Smeštaji na mapi

Nova pretraga

Letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, udaljeno svega dva kilometra od Paralije. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima. Olimpik Bič pripada opštini Katerini. Od grada Katerini je udaljen 8 km. Zbog pristupačnih cena Olimpik Bič je poznat kao letovalište Srba. Idealno je mesto za porodični, mirni odmor, pogotovo ako imate malu decu. Od Soluna je udaljen 70 km.

  • Platamon je gradić koji je  uspeo da sačuva autentičnost grčkog sela, što ga čini izuzetno šarmantnim. Mesto ima svoju luku, trg, glavnu ulicu, šetalište uz more. Naravno, celim krajolikom dominira zamak Platamon, postavljen na brdu uz more, izmedju San Pantelejmona i Platamona.
  • Mesto Platamon ima dve plaže, obe šljunkovite, i svaka sa po jedne strane luke. Plaže su uredjene, sa ležaljkama i suncobranima,beach barovima i taverni. Treća, peščana plaža, koja je dosta šira i pruža se duž Nei Porija. Peščana plaža je dosta popularnija i posećenija tokom sezone, te ima i više sadržaja za turiste, a do nje se stiži laganom šetnjom od bilo kog objekta iz naše ponude u Platamonu.
Prikaži više