Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Parking
Doručak
Lift
Sadržaj objekta:
Vila Kopaonik jedan od novijih objekata na Kopaoniku, koji je svoje prve goste primio decembra 2014 god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smešten je u samom središtu turističkog centra Kopaonik.
Sadržaj smeštaja:
Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, svaki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta.
Sopstveni prevoz
USLUGA:
NA
 • Vila Kopaonik jedan od novijih objekata na Kopaoniku, koji je svoje prve goste primio decembra 2014 god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smešten je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini “JAT apartmana” i sa direktnim prilazom uz glavnu saobraćajnicu. Arhitektonski je apsolutno uklopljena u ambijent srpske skijaške lepotice.Naš hotel otvoren je tokom cele godine i predstavlja idealan smestaj za sve one koji dolaze na Kopaonik, zimi na skijanje, leti na odmor i rekreaciju.
 • Vila Kopaonik je savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošću omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, neki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta (graža se dodatno plaća). Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom. Da ostanete informisani i u kontaktu pomoći će vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta.
 • Vila Kopaonik poseduje skijašnicu – prostoriju za čuvanje ski opreme koja je sigurno najkomotniji prostor te vrste na Kopaoniku.
 • Odabirom boravka u Vili Kopaonik svakako ćete napraviti pravi izbor.
 • Lokacija – 43.286524, 20.811467
 • Sadržaj smeštaja:
 • Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, svaki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta.
 • STUDIO
  Postoje dva tipa studija, 1+1 Studio i 2+1 Studio.
  1+1 Studio sadrži jedan klik-klak ležaj na razvlačenje i fotelju koja se takođe razvlači.
  2+1 Studio sadrži dva klik-klak ležaja na razvlačenje, naki imaju još dodatno i fotelju koja se takođe razvlači.
  Kvadratura je oko 30m2. Maksimalan broj gostiju u studiju je 5. Studio poseduje kuhinju koja je komplet opremljena (ravna ploča bez rerne, mini frižider sa mini komorom, komplet posuđe i escajg). Peškire kao i kompletnu posteljinu uključujući i jorgane, dobijaju svi naši gosti na korišćenje. Studio ima LCD TV, terasu kao i besplatan pristup internetu. Svaki studio ima svoj ski box u skijašnici.
 • VIP1 Apartman
  VIP1 Apartman sadrži u dnevnoj sobi jedan klik-klak ležaj i garnituru koja se ne razvlači. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj i fotelja na razvlačanje.
  Ima kvadraturu od 65m2. Maksimalan broj gostiju je 6.
  VIP1 Apartman poseduje kuhinju koja je komplet opremljena (ravna ploča plus rerna, mini frižider sa mini komorom, komplet posuđe i escajg) i ima dodatno kupatilo (ukupno 2 kupatila). Peškire kao i kompletnu posteljinu uključujući i jorgane, dobijaju svi naši gosti na korišćenje.
  Apartman ima 2 x LCD TV i besplatan pristup internetu. Idealan je za dve porodice!
 • VIP Apartman
  VIP Apartman sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom i mini kuhinjom. VIP Apartman ima garnituru (koja se ne razvlači) u dnevnoj sobi. Spavaća soba ima francuski ležaj i druga dodatna soba ima dva singl kreveta ili jedan klik-klak ležaj.
  Kvadratura VIP Apartmana iznosi oko 78m2. Maksimalan broj gostiju je 5.
  VIP Apartman poseduje kuhinju koja je komplet opremljena (ravna ploča bez rerne, mini frižider sa mini komorom,sudo mašina, komplet posuđe i escajg). Peškire kao i kompletnu posteljinu uključujući i jorgane, dobijaju svi naši gosti na korišćenje.
  VIP Apartman ima 2 x LCD TV i besplatan pristup internetu.
  Ono što izdvaja VIP Apartman, pored komfora i uredjenosti, jeste mini sauna, kao i terasa sa pogledom na najlepše vrhove planine! Idealan je porodicu koja želi komfor i udubnost. Kvalitet je na prvom mestu!
 • Oznaka smeštaja:
 •  – 1+1 Studio sadrži jedan klik-klak ležaj na razvlačenje i fotelju koja se takodje razvlači.
 •  – 2+1 Studio sadrži dva klik-klak ležaja na razvlačenje i fotelju koja se takodje razvlači.
 •  – VIP1 Apartman sadrži u dnevnoj sobi jedan klik-klak ležaj i garnituru koja se ne razvlači. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj i fotelja na razvlačanje.
 • Ima kvadraturu od 65m2. Maksimalan broj gostiju je 6.
 •  – VIP Apartman sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom i mini kuhinjom. VIP Apartman ima garnituru (koja se ne razvlači) u dnevnoj sobi. Spavaća soba ima francuski ležaj i druga dodatna soba ima dva singl kreveta ili jedan klik-klak ležaj. Maksimalan broj gostiju je 5.
 • Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
 • Poslednji dan napuštanje soba. Kraj programa.
 VILA KOPAONIK. centar – Zima 2023 / 2024
RANI BUKING POPUST 10%  za rezervacije do 15.10.2023.
TIP SMEŠTAJA Broj OSOBA 01.DEC 10.DEC 10.DEC 24.DEC 24.DEC 28.JAN 28.JAN 10.MAR 10.MAR 24.MAR
BROJ NOĆI 3 3 7 7 3
CENA Dnevna Dnevna Nedeljna Nedeljna Nedeljna
1+1 STUDIO do 3 8.570 9.290 65.000 60.000 60.000
2+1 STUDIO do 5 10.000 11.430 85.000 75.000 70.000
VIP 1 APARTMAN do 6 14.450 16.500 145.500 115.500 101.150
VIP APARTMAN do 5 16.500 22.220 155.500 142.800 115.500
CENE (dnevne ili nedeljne) U RSD PO STUDIJU/APARTMANU, NAJAM.  MANJI BROJ NOĆI NA UPIT
Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Najam studija/apartmana po dnevnoj ceni do 24.12.2023. i nedeljnoj ceni od 24.12.2023.- 24.03.2024.;
 • Korišćenje skijašnice;
 • Besplatan wi-fi;
 • Svakodnevno održavanje;
 • Usluge recepcije.
 • Boravišna taksa – plaćanje u agenciji:
  – Odrasli: 120 RSD dnevno;
  – Deca od 7 do 15 god 60 RSD dnevno;
  – Deca 2 do 7 god. besplatno;
 • Osiguranje 50 RSD dnevno po osobi (deca do 2 god. ne plaćaju osiguranje);
 • Parking u podzemnoj garaži 1.500 RSD dnevno (opciono). Plaćanje u agenciji.
 • Predmet prigovora Organizatoru putovanja ne mogu biti eventualne greške nastale prilikom unosa podataka na sajt.
 • Usmene informacije koje dobijete u agenciji, a ne odnose se na usluge iz osnovne ponude, nisu obavezujuće i ukoliko imate posebne potrebe i želje, tražite pismenu potvrdu u vezi sa navedenim, jer u suprotnom nemate pravo žalbe na neizvršenu uslugu koja Vam je eventualno usmeno obećana.
 • Cene objavljene na sajtu važe isključivo za prodajna mesta na teritoriji Republike Srbije i ne primenjuju se prilikom izdavanja smeštajnih kapaciteta na licu mesta.
 • Potvrda izabranog hotela se po pravilu čeka 48h (dva radna dana) od momenta uplate akontacije (ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane).
POŠALJITE UPIT