Kalendar putovanja

2 destinacija u ponudi
Pogledaj video
Pogledajte galeriju fotografija

Nova pretraga

Proleće - Leto - Jesen - Zima je savršeno doba godine za otkrivanje najlepših destinacija u Evropi, zbog toga je turistička agencija pripremila veliki broj putovanja avionom koja zauvek ostaju u srcu i duši. Izdvajamo putovanja i grupne polaske za vecinu destinacija iz nase ponude, za najlepse Gradove Evrope, sa polascima iz Nisa, Beograda.

Evropski gradovi, polasci tokom cele godine. Jesenji i prolecni paket aranžmani – Pariz, Rim, Moskva, Lisabon, Napulj, Istanbul, Prag, Berlin, Venecija, Bec, Budimpesta.. Ukoliko se odlučite da provedete prolećni odmor na nekoj daljoj i egzotičnijoj destinaciji izdvajamo specijalnu ponudu i polazak za Maroko i Izrael.

U ponudi imamo i veliki izbor putovanja autobuskim prevozom po Evropi. Iz ponude zdvajamo polaske za Beč, Veneciju, Budimpeštu, Milano, Toskanu Cinque Terre, Prag, Istanbul, Azurnu obalu, Sardiniju i Korziku.

Evropski Gradovi – Gradovi Evrope Prolece, Leto, Polasci iz Nisa…Promotivne cene od 49€..

Globus Vas vodi u obilazak evropskih gradova tokom cele godine po promotivnim cenama. U našoj ponudi putovanja nalaze se brojni paket aranžmani ..

Evropski gradovi  – Doček Nove godine  – Nova godina  – Sretenje  – Dan žena  – Uskrs  – Prvi maj – Dan Primirja.

Prikaži više