Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Klima uređaj
Sadržaj objekta:
Nalazi se u Budvi, na 300m od plaže. U neposrednoj blizini se nalaze Akva-parka Budva i tržni centar TQ Plaza.
Sadržaj smeštaja:
Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i sadrže potpuno opremljenu kuhinju,  flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa kadom i fenom za kosu. Svaka jedinica ima balkon sa pogledom na grad.
Sopstveni prevoz
USLUGA:
NA
 • Vila Mare se nalazi u Budvi, na 300m od plaže. U neposrednoj blizini se nalaze Akva-parka Budva i tržni centar TQ Plaza.
 • Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i sadrže potpuno opremljenu kuhinju,  flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa kadom i fenom za kosu. Svaka jedinica ima balkon sa pogledom na grad.
 • Hotel raspolaže dvokrevetnim sobama, dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima.
 • Soba – 2 kreveta + terasa
 • Studio – 2 ili 3 kreveta + kuhinja
 • Apartman 1/4 – kuhinja, terasa (dve sobe)
 • Apartman 1/5 – kuhinja, terasa (dve sobe)
SOPSTVENI PREVOZ ( cene su u eurima, po osobi po danu u sobi ili studiu )
Smeštaj Usluga Max broj osoba 06.01.-30.04. 01.05.-

30.06.

01.07.-

31.08.

01.09.-30.09. 01.10.-24.12. 25.12.-05.01.
Broj noćenja 1 1 1 1 1 1
1/2 Soba NA  2+0 10 13 22 13 10 22
Studio 1/2 NA 2+0 12 15 25 15 12 25
Studio 1/3 NA 3+0 12 15 25 15 12 25
Cena po apartmanu dnevno u €
Apartman 1/4 NA 4+0 37 46 81 46 37 81
Apartman 1/5 NA 5+0 45 58 98 58 45 98
Popusti za decu do 2 godine- GRATIS
Doplate Boravišna taksa i osiguranje – odrasli 1,50 € po osobi dnevno, deca od 12 do 18 godina  1,00 € po osobi dnevno, deca do 12 godina 0,50 € po osobi dnevno (placa se na recepciji).
Napomena Sobe su sa terasom; Sudio 1/2 ili 1/3  sa kuhinjom; Apartmani 1/4,1/5 imaju spavacu sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i terasu.
Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge i broja dana
 • troškovi organizacije aranžmana
 • troškovi prevoza (obezbedjujemo uz nadoknadu)
 • boravišna taksa i osiguranje (plaća se u Agenciji ili na licu mesta u zavisnosti od napomene)
 • osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje, osiguranje protiv nezgoda i osiguranje od otkaza putovanja(obezbedjujemo uz nadoknadu)
 • individualni troškovi i ekstra hotelski troškovi
 • Agencija ne snosi odgovornost i nije dužna upoznati putnike državljane drugih država na uslove (vizne, carinske, zdravstvene i dr.) koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, već je obaveza stranog državljanina da se informiše kod nadležnog konzulata i da Putnik sam potrebne uslove i isprave obezbedi blagovremeno i uredno. Agencija ne može biti odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak granice.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu , organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije…
 • Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
 • Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na graničnim prelazima, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekih od lokaliteta predviđenih za obilazak…).
 • Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika.
 • Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.
 • Državljani R. Srbije u Bugarsku, kao članicu EU, mogu ući sa putnom ispravom, koja je izdata u poslednjih deset godina i koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje zemlje.
 • Nosiocima biometrijskih pasoša R. Srbije nije potrebna viza za boravak do 90 dana u periodu od šest meseci. Bezvizni režim se ne odnosi na nosioce putnih isprava R. Srbije koje je izdao MUP R. Srbije – Koordinaciona uprava, kao ni nosioce putnog lista u tranzitu.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj egpatskoj kategorizaciji
 • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
 • Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 15h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 10h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
 • U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije PTP licenca OTP A 222/2021. Ovlasceni subagent Globus travel shop

POŠALJITE UPIT