Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Parking
Klima uređaj
Lift
Sadržaj objekta:
Studio-apartmani “Lara-S” udaljeni su 130m od mora, tj pešćane plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama (na 8 km od Bara).
Sadržaj smeštaja:
Objekat poseduje poseduje moderno opremljene i udobna 1/2, 1/3, 1/4 studia koji pružaju potpuni komfor i udobnost turistima.
Sopstveni prevoz
USLUGA:
NA
 • Lokacija: Studio-apartmani “Lara-S” udaljeni su 130m od mora, tj pešćane plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama (na 8 km od Bara). Plaža “Veliki Pijesak” zbog čiste vode i velike prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije, a Dobre Vode se još nazivaju i vazdušnom banjom zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i sl… Na plaži Veliki Pijesak se nalaze brojni restorani, kafeterije, poslastičarnice, noćni klubovi, mini marketi. Pored slobodnog dela plaže nalazi se i par privatnih plaža sa bazenima kao što je Ruža vjetrova i druge.
 • Hotelski sadržaj: “Lara-S”*** je novoizgradjeni objekat u čijem sklopu se nalaze: recepcija, restoran, lift, zajedničke prostorije, igraonica za decu (tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi rekviziti za dečiju zabavu).
 • Sobe: Objekat poseduje poseduje moderno opremljene i udobna 1/2, 1/3, 1/4 studia koji pružaju potpuni komfor i udobnost turistima. Poseduju sopstvene rezervoare tako da garantujemo stalnu prisutnost vode. Svaki studio poseduje: kablovsku TV, Wi-Fi internet, klimu, frižider, kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo, terasu, a većina ima pogled ka moru.
 • Usluga: Usluga na bazi najma.
 • Prvi dan: Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
 • Drugi dan: predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
 • Poslednji dan: Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.
Cene su po studiu, dnevno usluga 01.06 – 15.06
15.09 – 30.09
15.06 – 01.07
01.09 – 15.09
01.07 – 31.08
1/2 NA 33.00 38.00 41.00
1/3 NA 38.00 43.00 47.00
1/4 NA 49.00 54.00 58.00
1/4+1 NA 54.00 58.00 65.00
Relacija BUDVA,BEČIĆI,PETROVAC,RAFAILOVIĆI SUTOMORE, ČANJ,ŠUŠANJ,BAR, DOBRE VODE ULCINJ, ADA BOJANA
Odrasli Odrasli
Jedan pr. Povratna Jedan pr. Povratna
NIS 2700 din. 4500 din. 3000 din. 4940 din.
MEROSINA, PROKUPLJE 2400 din. 4200 din. 2700 din. 4700 din.
BLACE, BRUS 2200 din. 3950 din. 2400 din. 4200 din.

 

Relacija BUDVA,BEČIĆI,PETROVAC,RAFAILOVIĆI SUTOMORE, ČANJ,ŠUŠANJ,BAR, DOBRE VODE ULCINJ, ADA BOJANA
Studenti, djaci, penzioneri Studenti, djaci, penzioneri
Jedan pr. Povratna Jedan pr. Povratna
NIS 2430 din. 4050 din. 2700 din. 4450 din.
MEROSINA, PROKUPLJE 2160 din. 3780 din. 2430 din. 4230 din.
BLACE, BRUS 1980 din. 3560 din. 2160 din. 3780 din.

Autobus ide od 16.06.2021. svake veceri , sa glavne Nis expres stanice u 21h, peron 9.

Deca od 0-6 godina ne placaju kartu ukoliko ne zauzimaju sediste (sede u krilu kod roditelja), ukoliko zele da imaju svoje-zasebno sediste placaju pola karte (kao deca od 6-10 godina).

Deca od 6-10 godina placaju kartu u jednom pravcu polovinu redovne cene za odrasle, a povratnu kartu u iznosu redovne karte u jednom pravcu za odrasle.

Kategorije djak, Student i Penzioner imaju poseban cenovnik sa popustom u odnosu na redovne cene karata, a svoj status dokazuju potvrdom iz skole ili djackom knjizicom, potvrdom sa fakulteta ili overenim indeksom, penzionim cekom ili starom zdravstvenom knjizicom.

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge navedene u ugovoru
 • Boravišna taksa i osiguranje nisu uraĉunati u cenu – plaćaju se na recepciji dnevno po osobi: deca do 12.g- 0.50e, od 12-18.g -1.00e, odrasli 1.50e.
 • Individualni troskovi
 • Prevoz
 • U studiu 1/2 može boraviti 2 – max. 3 osobe (2 odrasle i dete 5 g.)
 • U studiu 1/3 može boraviti 3 – max. 4 osobe (2 odrasle i 2 dece do 10 g.)
 • U studiu 1/4 može boraviti 4 – max. 5 osoba (3 odrasle i 2 dece do 10 g.)
 • U studiu 1/4+1 može boraviti max. 5 osoba
 • Može se obezbediti krevetac za dete (na upit)-GRATIS
 • Agencija ne snosi odgovornost i nije dužna upoznati putnike državljane drugih država na uslove (vizne, carinske, zdravstvene i dr.) koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, već je obaveza stranog državljanina da se informiše kod nadležnog konzulata i da Putnik sam potrebne uslove i isprave obezbedi blagovremeno i uredno. Agencija ne može biti odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak granice.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu , organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije…
 • Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
 • Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na graničnim prelazima, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekih od lokaliteta predviđenih za obilazak...).
 • Maloletno lice ne mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički ne vrše roditeljsko pravo, već to pravo vrši jedan od roditelja samostalno. U tom slučaju mora posedovati overenu saglasnost (samo) onog roditelja koji samostalno vrši roditeljsko pravo.
 • Zbog COVID-a, putnici su obavezni da se sami blagovremeno i uredno ifnormisu o uslovima putovanja, prelaska granica.
 • Agencija nije u obavezi da poseduje iste informacije.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
POŠALJITE UPIT