MIRAGGIO THERMAL & SPA
Hotel:

Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Bazen
Parking
Klima uređaj
Wellnes & Spa
Doručak
Sef
Sadržaj objekta:
marina, spa centar Myrthia, recepcija, salon lepote,svlačionice, deo sa bazenim, parno kupatilo, finska sauna, tuševi, herbal sauna, tepidarijum i fitnes zona, Wellness Spa, sale za konferenciju, posebni sadržaji za decu poput igrališta i posebne zone Kids Plan...
Sadržaj smeštaja:
kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu, TV sa satelitskim kanalima, besplatan internet, mini bar, kuvalo za vodu (za čaj i kafu) i jedna besplatna flaša vode, sef, klimu, balkon ili terasu... ***Miraggio Club Suites poseduju privani bazen.
Sopstveni prevoz
 • Lokacija:  Ovaj fantastičan hotelski kompleks smešten je u mestu Kanistro, na samoj plaži. Ušuškan u želenilu i sa privatnom plažom i marinom predstavlja jedan od najtraženijih i najpozbnatijoh hotela u Grčkoj.
  Sadržaj hotela: Gostima hotela na raspolaganju su brojni sadržaji: marina, spa centar Myrthia (fantastzičan spa centar sa mineralnom vodom koji zauzima površinu od oko 3000,2 i nalazi se na dva nivoa. N aprvom nivou je recepcija, salon lepote,svlačionice, deo sa bazenima (veliki Thalasso bazen sa toplom morskom vodom i još jedan infinity bazen odakle se pruža predivan pogled na zaliv, tri termalna bazena sa vodom različite temperature), parno kupatilo, finska sauna, tuševi, herbal sauna, tepidarijum i fitnes zona.
 • Na drugom nivou je veliki Wellness Spa deo i sobe za VIP tretmane.), sale za konferenciju, posebni sadržaji za decu poput igrališta i posebne zone Kids Planet (posebna deo u hotelu namenjen najmlađim gostima i inspirisan glavnim junacima crtanog filama Madagaskar. Ovaj klub je namenje decu od 4-11,99 godina i nudi brojne zanimljive sadržaje), organizovane animacije za decu i odrasle, nekoliko restorana i barova sa posebnim programom Dine Around (Kritamo restoran, Portofino, Toroneo, Oasis Restoran pored bazena, posebna restoran za decu u zoni Kids Planet i barovi poput bara pored bazena i na plaži, Mirage Lobby bar, vinski bar, Myrthia bar u spa centru)
 • Plaža: Privatna šljunkvito – peščana plaža dužine oko 800m.
 • Sadržaj i tipovi soba: 
   Standard Double Room – veličine oko 34-36m2, nalaze se u prizmelju ili na prvomm spratu hotela. U svom sastavu sobe imaju: kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu, TV sa satelitskim kanalima, besplatan internet, mini bar, kuvalo za vodu (za čaj i kafu) i jedna besplatna flaša vode, sef, klimu, balkon ili terasu. Pogodne su za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta. Iz ovih soba pogled se pruža na dvorište.
  Junior Suite Garden View – pogled bašta – veličine su oko 37m2, nalaze se uglavnom u prizemlju hotela i sastoje se od jedne prostorije koja ima spavaži deo i deo za dnevni boravak. Opremljene su isto kao i Srandard Double sobe. Pogodne su za smeštaj 3 odrasle osobe ili dve odrasle osobe i do dva deteta.
   Junior Suite Side Sea View – bočni pogled more – veličine su oko 37m2, ove sobe imaju bočni pogled more i smeštene su u prizmelju hotela ili na prvom spratu. Opremljene su isto kao i Junior Suite Garden View.
  Junior Suite Sea View – direktan pogled more – veličine su oko 37m2, ove sobe imaju direktan pogled more i smeštene su u prizmelju hotela ili na prvom spratu. Opremljene su isto kao i Junior Suite Garden View.
   Junior Suite Pool Front – veličine su oko 37m2, imaju pogled na bazen i na more i opremljene su isto kao i Junior Suites Garden View.
  Family Junior Suite Garden View (pogled bašta) ili Side Sea View (bočni pogled more) – veličine su oko 45m2, apartman je otvorenog plana, sobe imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatila imaju kadu ili tuš. Dodatni ležaj je sofa.
 • ***Miraggio Club Suites:
  Premium Junior Sea View Suite – veličine oko 37m2, apartman otvorenog tipa koji se sastoji od spavaćeg dela i dnevnog boravka. Ove sobe se nalaze u zapadnom krilu hotela. Sobe imaju balkon i iz njih se pogled pruža direktno na more.
  Premium Junior Suite Private Pool – veličine oko 37m2, apartman otvorenog tipa koji se sastoji od spavaćeg dela i dnevnog boravka. Ove sobe se nalaze u zapadnom krilu hotela. Sobe imaju prvatni bazen i predstavljaju ideal izbor svima koji žele svoj medeni mesec da provedu u ovom hotelu.
  Suite Sea View private pool – veličine su oko 79m2, sastoje se od dve odvojene sobe, jedne spavaće i jedne dnevne i imaju dva kupatila. Iz ovih apartmana pruža se direktan pogled na more i imaju provatni bazen.
   Duplex suite private pool – veličine oko 90m2, imaju stil mezonete. Ovi apartmani imaju dve sobe, spavaću sobu i dnevni boravak na različitim nivoima, imaju privatni bazen i pogled na more.
 • 1. dan – dolazak i smeštaj u izabrani objekat. Ulazak u smeštajne jedinice je posle 14.00 časova na dan dolaska ili prema politici hotela.
 • 2. dan – do poslednjeg dana boravka (u zavisnosti od izabranog broja noćenja) – Boravak u izabranom objektu na bazi izabrane usluge.
 • poslednji dan – Napuštanje smeštajne jedinice do 09.00 časova ili prema politici hotela. Kraj usluga.
Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge i u odabranom tipu sobe, za odabrani broj noćenja;
 • Usluge predstavnika agencije ili ino partnera na srpskom ili engleskom jeziku;
 • Troškovi organizacije programa i uslugu partnera u Grčkoj.
 • Individualne troškove i druge nepomenute usluge
 • Međunarodno putno (zdravstveno) osiguranje putnika
 • Prevoz (sopstveni)
 • Obavezna doplata za boravišnu taksu: Od  01.01.2018.  plaća se boravišna taksa na licu mesta i to po kategorizaciji hotela:
 • Hotel 5* – 4 evra po sobi po noći
 • Hotel 4* – 3 evra po sobi po noći
 • Hotel 3* – 1,5 evra po sobi po noći
 • Za druge kategorije hotela 2*/ 1*/0*/apartmani – 0,5 evra po sobi po noći
POŠALJITE UPIT