Granada Luxury Belek
Hotel:

Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Bazen
Klima uređaj
Wellnes & Spa
Sef
Aqua park
Sadržaj objekta:
Hotel Granada Luxury Belek, pripada lancu Granada prepoznatljivom po kvalitetnoj usluzi, nalazi se u Beleku, oko 42km od centra Antalije i oko 33km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2017. godine i prostire se na 100.000m2. U ponudi ima 872 moderno opremljenih soba (od kojih je devet prilagođeno osobama sa invaliditetom, dostupne su na upit i uz najavu).
Sadržaj smeštaja:
Soba ima: klima uređaj, LED TV, telefon, sef, besplatan Wi-Fi internet, mini bar (voda, mineralna voda i pivo-besplatno), set za čaj i kafu, fen, kupatilo, balkon/terasu.
Avionski prevoz
USLUGA:
ALL
 • Lokacija:
  Hotel Granada Luxury Belek, pripada lancu Granada prepoznatljivom po kvalitetnoj usluzi, nalazi se u Beleku, oko 42km od centra Antalije i oko 33km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2017. godine i prostire se na 100.000m2. U ponudi ima 872 moderno opremljenih soba (od kojih je devet prilagođeno osobama sa invaliditetom, dostupne su na upit i uz najavu).
 • Hotelska ponuda:
  rececija, lobi, glavni restoran, četiri a la carte restorana(uz doplatu i prethodnu rezervaciju; riblji specijaliteti, steak restoran, turska kuhinja i internacionalna kuhinja), 13 barova (od kojih se jedan plaća tj.  Dionysoos Wine Corner), dečiji meni, dijetalni i vegetarijanski meni, čokolaterija, otvoreni bazen za odrasle i decu, relaks bazen (samo za odrasle), zatvoreni bazen sa slanom i saltkom vodom, Maldivi bazen (samo za odrasle), vila bazen, lazy river, akva park (15 vodenih tobogana, od kojih je devet za odrasle osobe, a šest za decu), spa centar, tursko kupatilo, dve saune, parno kupatilo, relaks zona, fitnes centar, odbojka na pesku, mini fudbal, teniski teren, mini golf, košarka, stoni tenis, boćanje, pikado, fudbal, muzika uživo (određenim danima), mini bioskop, biblioteka, dnevna i večernja animacija, besplatan Wi-Fi intrenet u sobama, javnim prostorijama i plaži, parking (otvoreni i zatvoreni)
 • Ponuda za najmlađe:
  za decu su tu: dva dečija kluba, bazen za decu, vodeni tobogani, mini bioskop, mini disko, dečije igralište, dečiji meni u restoranu, baby koncept (brojne pogodnosti i olakšice za porodice sa malim bebama), kao i bogat animacioni program.
 • Usluge i aktivnosti uz doplatu:
  uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića, energetska pića, pića u limenci, turska kafa, kokteli, sva pića u a la carte restoranu, a La Carte restoran, sva pića u diskoteci, spa centar, slana soba, paviljoni na plaži i pored bazena, osvetljenje teniskih terena, čaosvi tenisa, oprema za tenis, kuglanje, frizer, sportovi na vodi, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša, usluga iznajmljivanja automobila, doktor i medicinska sestra na poziv, shopping, market, fotograf, telefon/faks, sobna usluga i ostalo van koncepta.
 • Plaža:
  peščano-šljunkovita plaža dugačka oko 80 m, koja je udaljena oko  1.700 m od hotela, a do koje redovno vozi hotelski šatl bus prema hotelskim terminima. Ležaljke, suncobrani, peškiri i plažni bar su besplatni za goste hotela. Paviljoni na plaži i pored bazena su dostupni uz doplatu i rezervaciju unapred.
 • Sobe:
  Soba ima: klima uređaj, LED TV, telefon, sef, besplatan Wi-Fi internet, mini bar (voda, mineralna voda i pivo-besplatno), set za čaj i kafu, fen, kupatilo, balkon/terasu.
  Napomena: Hotel ima i devet soba za osobe sa posebnim potrebama, koje nemaju balkon/terasu.
 • Ishrana:
  ultra all inclusive – ultra sve uključeno (samoposluživanje – izbor više jela) prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, užina, večera, ponoćna užina, dečiji meni, dijetalni i vegetarijanski meni, kafa,čaj i kolači, sladoled, vafl, gozleme, doner, čokolaterija, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
 • PROGRAM PUTOVANJA – 8 ili 15 dana (7 ili 14noćenja)
 • 1. dan NIŠ – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Konstantin Veliki”, tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 100 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana – check in/prijava u hotel nakon 16h. Noćenje.
 • 2. do 7. ili 14. dan ANTALIJSKA REGIJA – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
 • 8. ili 15. dan ANTALIJA – NIŠ. Check out/odjava iz hotela do 10h. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Niša. Obrok u avionu. Dolazak u Niš. Kraj programa.

INFO PRETRAGA :

Za polazak iz Nisa, cene pretrazujete preko PRETRAZIVAČA, tako sto izaberete mesto polaska. Po difoltu je mesto polaska BEOGRAD, menjate ga na NIS, nakon toga otvarate KALENDAR sa polascima ( datum ), tu su Vam raspoloživi datumi za Jun – Jul – Avgust – Septembar. Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata.

Smene sa polaskom iz Niša su:

Carter 1. svakog utorka  23.07. / 30.07. / 06.08./ 13.08. /20.08. / 27.08. / 03.09. / 10.09.

Broj nocenja sa polaskom iz Niša : 7 / 14 

U TOKU JE AZURIRANJE CENOVNIKA molim Vas nazovite agente kako bi Vam proverili cene, 0184150515 ili viber sms 060415014.Hvala

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Avio prevoz na relaciji Nis – Antalija – Nis (čarter let);
 • 7 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu;
 • Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj;
 • Aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Beograd 21,42 €, aerodrom Antalija 15 € koje su podlozeni promeni). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
 • Taksa direktorata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € po osobi po smeni, plaćaju i odrasli i deca (infanti ne plaćaju);
 • Usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja u iznosu naznačenom u tabeli.
 • Fakultativni izleti,
 • individualni troškovi putnika,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Svi važeći popusti su već uključeni u Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
 • Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj
 • U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni – klasičan način usluživanja, izbor dva do tri
 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. – Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. – Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno). – Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs – Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neis- pravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. – Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. – Organ-izator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. – Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve puno- platežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomoćnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugacije navedeno u cenovniku. – Deca do 2 godine ukoli- ko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. – Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. – Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja. Dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag. Nije moguće predati jedan prtljag preko 23kg za dve ili više osoba. Više na https://www.airserbia.com/informacije/prtljag , poletanje – sletanje aviona kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu organizatora putovanja izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što ce u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Gar ancija putovanja ne obuhvata fakultative usluge.
 • Organizator putovanja FT ima licencu OTP 113/2021 izdatu 12. oktobra 2021. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. – Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. – Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Osvlasceni subagent Globus travel shop.
POŠALJITE UPIT