Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Bazen
Parking
Klima uređaj
Wellnes & Spa
Sef
Aqua park
Sadržaj objekta:
Da li ste spremni za odmor puno mediteranskog načina života? Probudite se u borovoj šumi i ispunite svoj odmor raznim aktivnostima tokom dana. Pijuckajte piće u svom ličnom paviljonu ili se opustite u spa centru. Doživite mir i zabavu zajedno na odmoru. Hotel Pine Beach Belek 5* (ex Maritim) se nalazi na odličnoj lokaciji u Beleku, na privatnoj peščanoj plaži, dok je okružen šumom i prirodnim zelenilom. Zauzima površinu od 118.000m2 i sastoji se od glavne zgrade, klub zgrade i ukupno 13 bungalova. Izgrađen je 2001. godine a delimično renoviran tokom zimskog peirioda 2022/2023. godine. Hotel Pine Beach Belek se nalazi na 200 m dugoj peščanoj plaži, 3 km od mesta Belek, 45 km od grada Antalija, 33 km od aerodroma Antalija. Hotel je renoviran 2019. i 2023. godine i ima 743 sobe raspoređenih u glavnoj zgradi, u klub zgradama ili u nekoliko bungalova.
Sadržaj smeštaja:
klima uređaj, telefon, LCD TV, internet, sef, mini bar, ketler za čaj i kafu, kupatilo, fen, sobne papuče i bademantil.
Avionski prevoz
USLUGA:
ALL
 • Lokacija:
  Da li ste spremni za odmor puno mediteranskog načina života? Probudite se u borovoj šumi i ispunite svoj odmor raznim aktivnostima tokom dana. Pijuckajte piće u svom ličnom paviljonu ili se opustite u spa centru. Doživite mir i zabavu zajedno na odmoru. Hotel Pine Beach Belek 5* (ex Maritim) se nalazi na odličnoj lokaciji u Beleku, na privatnoj peščanoj plaži, dok je okružen šumom i prirodnim zelenilom. Zauzima površinu od 118.000m2 i sastoji se od glavne zgrade, klub zgrade i ukupno 13 bungalova. Izgrađen je 2001. godine a delimično renoviran tokom zimskog peirioda 2022/2023. godine.
  Hotel Pine Beach Belek se nalazi na 200 m dugoj peščanoj plaži, 3 km od mesta Belek, 45 km od grada Antalija, 33 km od aerodroma Antalija. Hotel je renoviran 2019. i 2023. godine i ima 743 sobe raspoređenih u glavnoj zgradi, u klub zgradama ili u nekoliko bungalova.
 • Hotelska ponuda:
  recepcija, dva glavna restorana, tri a la carte restorana, tri snek retorana, devet barova, ukupno 13 bazena – klub bazen, klub bazen sa morskom vodom, klub bazen za decu, resort bazen, resort bazen za decu, botanik bazen, aquapark (6 tobogana za odrasle i dva za decu),  klub zatvoreni bazen za odrasle i decu,  resort zatvoreni bazen, poslastičarnica, Pino mini club za decu od 4 do 17 godina sa raznovrsnom animacijom, mini klub za decu od 0 do 3 godine uz prisustvo roditelja/odrasle osobe, disko, teretana, aerobik, joga, pikado,  disko,  odbojka na plaži,  stoni tenis,  mini fudbal,  mini bioskop,  tenis,  dnevne  i  večernje animacije gostiju, parking i preko 15 konferencijskih poptuno opremljenih sala.
  Ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena besplatni za goste hotela.
 • Usluge i aktivnoti uz doplatu:
  deluks pića (šampanjac, boca vina, luksuzna alkoholna pića itd.),  a la carte restoran uz prethodnu rezervaciju, luna park, mini zoo vrt, časovi plivanja,
  tenisa i drugih raznovrsnih sportova, iznamljivanje opreme za sportove, usluga čuvanja dece, usluge pranja i sušenja veša,   raznovrsne prodavnice,  fotoradnja, prodavnica nakita, satova, suvenira, kože; usluge doktora (na upit), internet kafe, telefon i faks,  usluge fotokopiranja, spa i wellness centar, sportovi na vodi, video igrice, usluga u paviljonima u određenim hotelskim terminima – užine u toku dana, mini bar, sef, kafa, čaj, kolač, voće, limunade, sladoled, pića.
 • Sobe:
  klima uređaj, telefon, LCD TV, internet, sef, mini bar, ketler za čaj i kafu, kupatilo, fen, sobne papuče i bademantil.
  U glavnoj zgradi se nalaze sledeće sobe (kvadratura soba je oko 35 m2): Standardne sobe pogled bašta, Standardne sobe delimični pogled more i Standardne sobe pogled more, kao i Junior Suite sobe (kvadratura soba je oko 48 m2).
  U klub delu hotela se na laze sledeće sobe: Klub standard sobe pogled bašta (kvadratura soba je oko 33 m2) i Klub porodične sobe sa pogledom na baštu.
 • Ishrana:
  ultra all inclusive – “sve uključeno” (samoposluživanje, izbor više jela), prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine, dečiji meni, sladoled, kolači, sva domaća i lokalna alkoholna i bezalkohona pića, kao i određena brendirana uvozna pića. Posebna pažnja je posvećena najmlađim gostima hotela kojima je obezbeđen dečiji restoran, dok je hotel obezbedio i svu opremu za bebe i pripremu hrane.
 • PROGRAM PUTOVANJA – 8 ili 15 dana (7 ili 14noćenja)
 • 1. dan NIŠ – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Konstantin Veliki”, tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 100 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana – check in/prijava u hotel nakon 16h. Noćenje.
 • 2. do 7. ili 14. dan ANTALIJSKA REGIJA – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
 • 8. ili 15. dan ANTALIJA – NIŠ. Check out/odjava iz hotela do 10h. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Niša. Obrok u avionu. Dolazak u Niš. Kraj programa.

INFO PRETRAGA :

Za polazak iz Nisa, cene pretrazujete preko PRETRAZIVAČA, tako sto izaberete mesto polaska. Po difoltu je mesto polaska BEOGRAD, menjate ga na NIS, nakon toga otvarate KALENDAR sa polascima ( datum ), tu su Vam raspoloživi datumi za Jun – Jul – Avgust – Septembar. Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata.

Smene sa polaskom iz Niša su:

Carter 1. svakog utorka  23.07. / 30.07. / 06.08./ 13.08. /20.08. / 27.08. / 03.09. / 10.09.

Broj nocenja sa polaskom iz Niša : 7 / 14 

U TOKU JE AZURIRANJE CENOVNIKA molim Vas nazovite agente kako bi Vam proverili cene, 0184150515 ili viber sms 060415014.Hvala

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Avio prevoz na relaciji Nis – Antalija – Nis (čarter let);
 • 7 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu;
 • Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj;
 • Aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Beograd 21,42 €, aerodrom Antalija 15 € koje su podlozeni promeni). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
 • Taksa direktorata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € po osobi po smeni, plaćaju i odrasli i deca (infanti ne plaćaju);
 • Usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja u iznosu naznačenom u tabeli.
 • Fakultativni izleti,
 • individualni troškovi putnika,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Svi važeći popusti su već uključeni u Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
 • Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj
 • U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni – klasičan način usluživanja, izbor dva do tri
 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. – Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. – Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno). – Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs – Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neis- pravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. – Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. – Organ-izator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. – Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve puno- platežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomoćnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugacije navedeno u cenovniku. – Deca do 2 godine ukoli- ko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. – Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. – Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja. Dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag. Nije moguće predati jedan prtljag preko 23kg za dve ili više osoba. Više na https://www.airserbia.com/informacije/prtljag , poletanje – sletanje aviona kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu organizatora putovanja izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što ce u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Gar ancija putovanja ne obuhvata fakultative usluge.
 • Organizator putovanja FT ima licencu OTP 113/2021 izdatu 12. oktobra 2021. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. – Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. – Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Osvlasceni subagent Globus travel shop.
POŠALJITE UPIT