Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Bazen
Klima uređaj
Wellnes & Spa
Sef
Lift
Sadržaj objekta:
AKKA Hotels Claros 4* se nalazi u naselju Kiris (Kiris) okruga Kemer, jednoj od najpopularnijih destinacija Antalije, na samo 350 m od mora. Smešten u podnožju istorijskih planina Olimpos, u krilu prirode, u oblasti okruženoj stablima narandže i borovim šumama
Sadržaj smeštaja:
Sve sobe su slično opremljene i sadrže: 1 francuski krevet ili 2 odvojena kreveta i sofu (postoji mogućnost ubacivanja dodatnog pomoćnog ležaja u vidu fotelje/ kreveta na rasklapanje), imaju kupatilo sa tuš kabinom/ WC, fen za kosu, centralni  klima uređaj koji radi prema hotelskoj satnici, mini bar (samo voda), keramički pod, sef (uz doplatu), LED TV, satelitsku TV, telefon, balkon ili terasu.
Avionski prevoz
USLUGA:
ALL
 • Lokacija:
  AKKA Hotels Claros 4* se nalazi u naselju Kiris (Kiris) okruga Kemer, jednoj od najpopularnijih destinacija Antalije, na samo 350 m od mora. Smešten u podnožju istorijskih planina Olimpos, u krilu prirode, u oblasti okruženoj stablima narandže i borovim šumama, AKKA Claros Hotel ima toplu porodičnu atmosferu. Otvoren 2003. godine, hotel AKKA Claros sa 4 zvezdice je posebno dizajniran da osigura da cenjeni gosti, a posebno porodice sa decom, mogu udobno provesti svoj odmor. AKKA Claros Hotel vas takođe predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak čitave regije, zbog  svoje  blizine  istorijskim i turističkim atrakcijama u Kemeru. Hotel je udaljen 44 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija i 7 km od Kemera.
 • Hotelska ponuda:
  glavni restoran, 2 bara (bar pored bazena i u hotelskom lobiju), Wi-Fi internet u celom hotelu (sobe, lobi, zajedničke prostorije i hotelske površine), 2 otvorena bazena za odrasle i decu (na menjem bazenu 2 tobogana), dnevna i večernja animacija za odrasle i decu, mini klub za decu, Sudeya Spa centar sa prostorijama za masažu (uz doplatu), parnim kupatilom, turskim kupatilom, sauna, đakuzi, frizer, internet u zajedničkim prostorija i na otvorenom, servis za pranje veša i usluge doktora (uz doplatu), prodavnica/ mini market, rent a car.
 • Ponuda za najmlađe:
  bazen za decu, 2 tobogana, dečiji meni, stolice za decu u restoranu, mini klub za decu od 4-7 godina, dečiji bioskop, igraonica, dečije igralište na otvorenom, animacija prema hotelskom radnom vremenu. Hotel predstavlja dobar izbor za porodice sa decom. Dečiji krevetac na zahtev.
 • Sportske aktivnosti:
  jutarnja gimnastika, pikado, odbojka, zumba, boćanje, fitnes, step aerobik, odbojka na plaži, sportovi na vodi (uz doplatu).
 • Usluge i aktivnosti uz doplatu:
  uvozna pića, lokalna i uvozna specijalna vina, šampanjac, flaširana pića, ceđeni sokovi, energetska pića, sobna usluga, motorizovani sportovi na vodi, igraonica,  babysitting izvan radnog vremena mini kluba, spa tretmani lepote i razne vrste masaža, telefon i faks, frizer, usluga pranja veša, prodavnica, fotograf.
 • Plaža:
  gosti hotela koriste peščano-šljunkovitu plažu širine 50 m i dužine oko 15 m i koja je od hotela udaljena 350 m. Sendviči, voće i bezalkoholna pića na plaži su uključeni u cenu. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Hotel ima peškire za plažu koji se mogu dobiti u hotelu uz depozit karticu.
 • Sobe: 
  Standard sobe gosti dobijaju prema trenutnoj rapoloživosti i lokaciji, ukupno 90 standardnih soba, za smeštaj maksimalno 2+2 ako je drugo dete do 6,99 god. ili 3 odrasle osobe su površine oko 22-25 m². Sve sobe su slično opremljene i sadrže: 1 francuski krevet ili 2 odvojena kreveta i sofu (postoji mogućnost ubacivanja dodatnog pomoćnog ležaja u vidu fotelje/ kreveta na rasklapanje), imaju kupatilo sa tuš kabinom/ WC, fen za kosu, centralni  klima uređaj koji radi prema hotelskoj satnici, mini bar (samo voda), keramički pod, sef (uz doplatu), LED TV, satelitsku TV, telefon, balkon ili terasu.
 • Ishrana:
  all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima do 23:00 h, doručak, ručak i večera, snekovi u baru pored bazena i popodnevna kafa, kolači, sladoled, gozleme, ayran prema hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje – izbor više jela). Uključena su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se služe u čašama.
  Napomena: u slučaju manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto samoposluživanja, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.
 • PROGRAM PUTOVANJA – 8 ili 15 dana (7 ili 14noćenja)
 • 1. dan NIŠ – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Konstantin Veliki”, tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 100 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana – check in/prijava u hotel nakon 16h. Noćenje.
 • 2. do 7. ili 14. dan ANTALIJSKA REGIJA – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
 • 8. ili 15. dan ANTALIJA – NIŠ. Check out/odjava iz hotela do 10h. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Niša. Obrok u avionu. Dolazak u Niš. Kraj programa.

INFO PRETRAGA :

Za polazak iz Nisa, cene pretrazujete preko PRETRAZIVAČA, tako sto izaberete mesto polaska. Po difoltu je mesto polaska BEOGRAD, menjate ga na NIS, nakon toga otvarate KALENDAR sa polascima ( datum ), tu su Vam raspoloživi datumi za Jun – Jul – Avgust – Septembar. Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata.

Smene sa polaskom iz Niša su:

Carter 1. svakog utorka  23.07. / 30.07. / 06.08./ 13.08. /20.08. / 27.08. / 03.09. / 10.09.

Broj nocenja sa polaskom iz Niša : 7 / 14 

U TOKU JE AZURIRANJE CENOVNIKA molim Vas nazovite agente kako bi Vam proverili cene, 0184150515 ili viber sms 060415014.Hvala

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Avio prevoz na relaciji Nis – Antalija – Nis (čarter let);
 • 7 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu;
 • Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj;
 • Aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Beograd 21,42 €, aerodrom Antalija 15 € koje su podlozeni promeni). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
 • Taksa direktorata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € po osobi po smeni, plaćaju i odrasli i deca (infanti ne plaćaju);
 • Usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja u iznosu naznačenom u tabeli.
 • Fakultativni izleti,
 • individualni troškovi putnika,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Svi važeći popusti su već uključeni u Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
 • Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj
 • U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni – klasičan način usluživanja, izbor dva do tri
 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. – Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. – Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno). – Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs – Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neis- pravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. – Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. – Organ-izator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. – Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve puno- platežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomoćnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugacije navedeno u cenovniku. – Deca do 2 godine ukoli- ko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. – Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. – Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja. Dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag. Nije moguće predati jedan prtljag preko 23kg za dve ili više osoba. Više na https://www.airserbia.com/informacije/prtljag , poletanje – sletanje aviona kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu organizatora putovanja izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što ce u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Gar ancija putovanja ne obuhvata fakultative usluge.
 • Organizator putovanja FT ima licencu OTP 113/2021 izdatu 12. oktobra 2021. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. – Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. – Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Osvlasceni subagent Globus travel shop.
POŠALJITE UPIT