Side Star Elegance
Hotel:

Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Bazen
Parking
Klima uređaj
Wellnes & Spa
Sef
Lift
Sadržaj objekta:
Hotel Side Star Elegance 5* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži sa šetalištem, kojim se laganim hodom može doći do samog istorijskog centra Sidea.
Sadržaj smeštaja:
Smeštajni kapaciteti od ukupno 499 soba su raspoređeni u glavnoj zgradi i dve aneks zgrade pored. Sve zgrade imaju po 6 spratova sa ukupno 7 liftova.
Avionski prevoz
USLUGA:
ALL
 • Lokacija:
  Hotel Side Star Elegance 5* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži sa šetalištem, kojim se laganim hodom može doći do samog istorijskog centra Sidea. Od strogog centra Antalije je udaljen 75 km, od aerodroma 65 km, a od Aspendosa oko 30 km. Otvoren 1987. godine, a poslednji put renoviran 2014-2015. godine, hotel zauzima površinu od čak 42.000 m². Svih 499 smeštajnih jedinica su raspoređene u jednoj glavnoj zgradi i dve aneks zgrade pored. Sve zgrade imaju po 6 spratova sa ukupno 7 liftova.
 • Hotelska ponuda:
  glavni restoran kapaciteta do 800 mesta (uključujući spoljni deo sa 150 mesta), četiri à la carte restorana sa po 40 mesta: riblji, kineski, italijanski i turski (u cenu uključena večera za goste koji borave minimum 7 dana, uz obaveznu rezervaciju, dodatna poseta se naplaćuje), osam barova (u hotelskom lobiju, na bazenu, plaži, u diskoteci, Pearl Bar na hotelskoj terasi, Duden Bar, Time Out Bar kod gl. restorana i bar u poslastičarnici), ukupno pet bazena (glavni hotelski bazen 420 m² površine, bazen bliži plaži sa 2 tobogana, zatvoreni relax adults only bazen i dva dečija bazena), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, slana soba, fitnes centar, tobogani prema hotelskim terminima, stoni tenis, pikado, aerobik, akva aerobik, manji teren za košarku, jedan teniski teren, odbojka na plaži i u vodi, besplatan Wi-Fi internet u svim sobama i zajedničkim prostorijama (manje brzine, do 2 MB/s), parking, različite vrste animacija za odrasle i decu – profesionalni šou program, muzika uživo, diskoteka, tematske večeri (gala veče, tursko veče), dnevna i večernja animacija, “medeni mesec” koncept. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Mini bar se se dopunjava svakodnevno (voda, sokovi i pivo).
 • Ponuda za najmlađe:
  mini klub za decu od 4-12 godina, Junior klub za decu od 12-16 godina, mini disko (nakon večere a pre hotelske animacije), dva dečija bazena, igralište na otvorenom i zatvorenom, tramboline, dečiji meni u restoranu, usluge čuvanja dece (dodatno se naplaćuje), stolice u restoranu kao i krevetac u sobi, iznajmljivanje dečijih kolica (besplatno, na zahtev).
 • Sportske aktivnosti: 
  fitnes centar, stoni tenis, pikado, boćanje, vežbe na otvorenom, aerobik, akva aerobik, pilates, igraonica, manji teren za košarku, jedan teniski teren (teniska oprema se iznajmljuje, osvetljenje terena – uz doplatu), odbojka na plaži i u vodi, kao i mnogi motorizovani sportovi na vodi (uz doplatu).
 • Plaža:
  privatna peščana plaža, dužine 50 m i širine 50 m, označena plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.
 • Usluge i aktivnosti uz doplatu:
  sve vrste masaža, igraonica, spa centar, frizer, svi sportovi na vodi, internet cafe, kompjuterske igrice, osvetljenje za teniski teren, oprema, kao i časovi tenisa, sobna usluga u toku celog dana, hemijsko čišćenje, pranje veša, usluge hotelskog doktora, telefon i fotokopiranje, zlatara, mini market, rent-a-car, prodavnica kože, fotograf, itd.
 • Smeštaj:  
  Smeštajni kapaciteti od ukupno 499 soba su raspoređeni u glavnoj zgradi i dve aneks zgrade pored. Sve zgrade imaju po 6 spratova sa ukupno 7 liftova.
  Economy sobe (za smeštaj maksimalno 3 osobe) – 44 sobe sa pogledom na kopno su površine 23-28 m², raspoređene u glavnoj i obe aneks zgrade, nemaju balkon/ terasu. Slično opremljene kao standard sobe i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), kupatilo tuš/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon.
  Standard sobe (za smeštaj maksimalno 3 osobe) – 166 soba sa pogledom na kopno (uključujući 5 soba za osobe sa posebnim potrebama) i 172 sobe sa pogledom na more, su površine 23-28 m², raspoređene u glavnoj i obe aneks zgrade, sve imaju balkon/ terasu. Identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), kupatilo tuš/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon.
  Suite room pogled more (za smeštaj maksimalno 3 osobe, kao 2+1 ili 1+2) – 16 soba sa pogledom na more, sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, ukupne površine oko 35 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju terasu. Kompletno opremljene i sadrže: jedan francuski krevet u spavaćoj sobi i sofu u dnevnoj sobi, kupatilo sa tuš kabinom, neke suite sobe sa kadom/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon.
  Porodične dupleks sobe (za smeštaj maksimalno 4 ili 5 osoba) – 13 terasu. Sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: dva francuska kreveta (u donjem i gornjem delu po jedan) i sofu u dnevnoj sobi (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), dva kupatila sa tušem i đakuzijem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon.
  Swim up sobe (za smeštaj maksimalno 2 osobe) – 22 sobe sa direktnim izlazom na bazen i pogledom na kopno, površine oko 24 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, imaju terasu. Sastoje se od jedne prostorije, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), kupatilo sa tuš kabinom, neke suite sobe sa kadom/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, keramičke pločice na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon.
  Porodične sobe sa pogledom na more (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 25 soba okrenute ka moru, površine oko 33 m², raspoređene u glavnoj zgradi i obe aneks zgrade, sve imaju balkon/ terasu. Sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta i jedan francuski krevet, jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.
  Porodične sobe sa pogledom na bazen (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 10 soba, površine oko 33 m², raspoređene u glavnoj zgradi i obe aneks zgrade, sve imaju balkon ili terasu. Sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: tri odvojena kreveta i jedan francuski krevet, jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.
  Deluxe Terrace sobe sa delimičnim pogledom na more (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 27 soba, površine oko 28 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju terasu. Sastoje se od jedne prostorije, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.
  Deluxe Terrace sobe sa đakuzijem (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 16 soba sa pogledom na more, površine oko 28 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju terasu. Sastoje se od jedne prostorije, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), jedno kupatilo sa tušem i đekuzijem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.
 • Ishrana:
  Ultra All inclusive “sve uključeno” – samoposluživanje, izbor više jela, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, kasni doručak, ručak, večera; à la carte restorani uz rezervaciju; noćni snek, kafa i čaj u snek baru, gozleme, pite, sladoled na baru na bazenu, poslastičarnica i razni snekovi u baru na bazenu i na plaži u toku dana po satnicama hotela, lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Sva pića se služe u čašama.
 • PROGRAM PUTOVANJA – 8 ili 15 dana (7 ili 14noćenja)
 • 1. dan NIŠ – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Konstantin Veliki”, tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 100 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana – check in/prijava u hotel nakon 16h. Noćenje.
 • 2. do 7. ili 14. dan ANTALIJSKA REGIJA – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
 • 8. ili 15. dan ANTALIJA – NIŠ. Check out/odjava iz hotela do 10h. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Niša. Obrok u avionu. Dolazak u Niš. Kraj programa.

INFO PRETRAGA :

Za polazak iz Nisa, cene pretrazujete preko PRETRAZIVAČA, tako sto izaberete mesto polaska. Po difoltu je mesto polaska BEOGRAD, menjate ga na NIS, nakon toga otvarate KALENDAR sa polascima ( datum ), tu su Vam raspoloživi datumi za Jun – Jul – Avgust – Septembar. Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata.

Smene sa polaskom iz Niša su:

Carter 1. svakog utorka  23.07. / 30.07. / 06.08./ 13.08. /20.08. / 27.08. / 03.09. / 10.09.

Broj nocenja sa polaskom iz Niša : 7 / 14 

U TOKU JE AZURIRANJE CENOVNIKA molim Vas nazovite agente kako bi Vam proverili cene, 0184150515 ili viber sms 060415014.Hvala

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Avio prevoz na relaciji Nis – Antalija – Nis (čarter let);
 • 7 ili 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu;
 • Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj;
 • Aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Beograd 21,42 €, aerodrom Antalija 15 € koje su podlozeni promeni). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
 • Taksa direktorata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € po osobi po smeni, plaćaju i odrasli i deca (infanti ne plaćaju);
 • Usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja u iznosu naznačenom u tabeli.
 • Fakultativni izleti,
 • individualni troškovi putnika,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Svi važeći popusti su već uključeni u Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
 • Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj
 • U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni – klasičan način usluživanja, izbor dva do tri
 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. – Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. – Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno). – Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs – Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neis- pravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. – Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. – Organ-izator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. – Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve puno- platežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomoćnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugacije navedeno u cenovniku. – Deca do 2 godine ukoli- ko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. – Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. – Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja. Dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag. Nije moguće predati jedan prtljag preko 23kg za dve ili više osoba. Više na https://www.airserbia.com/informacije/prtljag , poletanje – sletanje aviona kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima. Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu organizatora putovanja izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što ce u momentu zaključenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale. Gar ancija putovanja ne obuhvata fakultative usluge.
 • Organizator putovanja FT ima licencu OTP 113/2021 izdatu 12. oktobra 2021. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. – Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. – Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Osvlasceni subagent Globus travel shop.
POŠALJITE UPIT