Slovenija Wellness

12 destinacija u ponudi
Pogledajte galeriju fotografija

Nova pretraga

Slovenija ima kuhinju, kulturu i čak arhitekturu na koju su u velikoj meri uticali susedi, Italija, Austrija i Mađarska. Neverovatna mešavina klimatskih uslova dovodi do toplih mediteranskih vetrova do podnožja Alpa, gde sneg nije stran i tokom leta. Slovenija se može pohvaliti sa više od polovine svoje površine koja je pokrivena šumom, zato se za Sloveniju kaže da je jedna od najzelenijih zemalja na svetu.

  • Slovenija je destinacija podjednako primamljiva za posetu u svako doba godine. Portorož i Koper su divna letovališta slovenačkog primorja.
  • Ništa manje nećete uživati ni ako se opredelite da za svoje putovanje u Sloveniju odaberete Bohinjsko jezero ili Bled, ili pak odete u Ptuj- najstariji slovenski grad, sa očuvanim srednjovekovnim jezgrom, idiličnim jezerom.
  • Svaka sezona ima svoje atrakcije u Sloveniji. Proleće je odlično vreme da se odmorite u prelepoj prirodi. Leto je idealno vreme za planinarenje i kampovanje.
  • Jesen je prelepa, naročito u planinama, a takođe je odlično vreme za planinarenje i kampovanje.  Zimi, planine u Sloveniji su izuzetno mesto za sve skijaše koji požele aktivan i sadržajan boravak.
  • Wellness & Spa u Sloveniji!
Prikaži više