COMPLEX MALINA RESIDENCE

Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Parking
Lift
Sadržaj objekta:
Complex Malina Residence dizajniran je kao klasičan planinski apartmanski kompleks koji nudi odlične uslove za opuštanje, zabavu i sportske aktivnosti.
Sadržaj smeštaja:
Complex Malina Residence na raspolaganju ima 32 jednosobna i dvosobna apartmana. Sve su sa prostranim dnevnim boravkom dizajniranim u svetlim bojama, kaminom, udobnim kaučem na razvlačenje, TV ormarićem, trpezarijskim stolom.
Autobuski prevoz
USLUGA:
NA
 • Lokacija: Complex Malina Residence otvorio je svoja vrata 2005. Smešten je svega 150m udaljen od istoimenog ski lifta i oko 1 km od centra Pamporova. Complex Malina Residence dizajniran je kao klasičan planinski apartmanski kompleks koji nudi odlične uslove za opuštanje, zabavu i sportske aktivnosti.
 • Smeštaj:Complex Malina Residence na raspolaganju ima 32 jednosobna i dvosobna apartmana. Sve su sa prostranim dnevnim boravkom dizajniranim u svetlim bojama, kaminom, udobnim kaučem na razvlačenje, TV ormarićem, trpezarijskim stolom. Kuhinja sa sopstvenim priborom je u potpunosti opremljena šporetom sa rernom, frižiderom, aspiratorom, priborom za jelo i tanjirima. Svaka soba ima bračni krevet ili dva odvojena kreveta, ormar, ormariće, a neki apartmani imaju balkon.
 • Jednosobni apartman za smeštaj 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na rasklapanje. Namenjen smeštaju porodica sa najviše dvoje dece ili troje odraslih + jedno dete.
 • Dvosobni apartman za smeštaj 4-6 osobe (4+2): jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja , dnevni boravak sa sofom na rasklapanje. Namenjen smeštaju za najviše 4 odrasle osobe + dvoje dece.
 • Sadržaj hotela: Rezidencija Malina sadrži recepciju, restoran (u odvojenom objektu, u sklopu vila), parking, lift, ostava za skije, protivpožarni sistem, WI-FI i kablovska televizija
 • Besplatne usluge: Parking i W-Fi.
 • Usluga: Najam
Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Doplata za boravišnu taksu iznosi 1 € dnevno po osobi, obavezno plaćanje u agenciji (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
 • Predmet prigovora Organizatoru putovanja ne mogu biti eventualne greške nastale prilikom unosa podataka na sajt.
 • Usmene informacije koje dobijete u agenciji, a ne odnose se na usluge iz osnovne ponude, nisu obavezujuće i ukoliko imate posebne potrebe i želje, tražite pismenu potvrdu u vezi sa navedenim, jer u suprotnom nemate pravo žalbe na neizvršenu uslugu koja Vam je eventualno usmeno obećana.
 • Cene objavljene na sajtu važe isključivo za prodajna mesta na teritoriji Republike Srbije i ne primenjuju se prilikom izdavanja smeštajnih kapaciteta na licu mesta.
 • Potvrda izabranog hotela se po pravilu čeka 48h (dva radna dana) od momenta uplate akontacije (ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane).
POŠALJITE UPIT