Meliha

0 objekata u ponudi

TRENUTNO NEMA AKTUELNIH PONUDA.

ZA VISE INFORMACIJA POZOVITE 018/4150515; 060/4150513 ili nam pisite na OFFICE@GLOBUSNIS.RS

Nova pretraga

Budžiba (Bugiba) se nalazi na severoistoku ostrva, u zalivu St Paul, na 30 minuta vožnje lokalnim autobusom od Valete (18 km). Živopisno turističko mesto na obali, sa mnoštvom taverni, pabova, prodavnica, i šetalištem uz more koje ovo mesto spaja sa nekadašnjim ribarskim selom Sent Pol. Nema peščanu plažu, ali turisti uživaju u vodenim sportovima, kupaju se i sunčaju na stenovitoj obali ili odlaze lokalnim autobusom, 20-ak minuta vožnje, do čuvene peščane plaže Meliha. Međunarodni aerodrom u Luqi je udaljen 17 km.

Na Malti se nalazi veliki broj kulturno – istorijih spomenika, turističkih atrakcija, crkava.

Ovde se nalazi više od 360 crkava, od kojih je jedna pravoslavna i jedna džamija, a ostale su katoličke. Skoro svaki dan u godini je posvećen nekom svecu i taj dan se obeležava proslavama i vatrometom.

Turistička agencija Globus travel shop, za ostrvo Malta, pripremila je za sezonu leto široku ponudu hotela i apartmana različitih kategorija za smeštaj svojih gostiju.

Putovanje avionom do Malte nudi Vam priliku da se upoznate sa lepotom ove zemlje i Vaše letovanje učinite izuzeto zanimljivim.

Letovališta na Malti godišnje poseti više od milion turista. Klima na Malti je sredozemna i odlikuje se veoma blagim zimama, prosečna godišnja temperatura je 19˚C. Zbog letnjih suša najveći deo ostrva je bez vegetacije, tako da po brežuljkastim terenima dominira žbunasto rastinje.

Prikaži više