Istanbul Doček 2025

7 objekata u ponudi
Pogledaj video

Istanbul Doček 2025 - Aktuelne ponude:

Nova pretraga

Kada se pomene Istanbul Nova godina je prva asocijacija na ovaj grad. Razlog leži u tome što tamo tokom prazničnog perioda vlada jedinstvena atmosfera koju turisti obožavaju, pa ako vas zanima nešto drugačija i lepša Nova godina Istanbul predstavlja pravi izbor za vas. Izbora za novogodišnju noć ima mnogo, pa ponoć možete dočekati u centru Istanbula zajedno sa još nekoliko hiljada stanovnika i turista, uživati u vatrometu iznad Bosfora, a provod u nekom klubu ili restoranu je uvek opcija.

  • Istanbul Nova godina 2025 – Najbolji način da ispratite staru i dočekate novu godinu jeste novogodišnja noć u Istanbulu, gradu koji upravo spaja staro i novo, istok i zapad, orijent i Evropu.
  • Uz neke od najpoznatijih svetskih znamenitosti, turske specijalitete, vatromet iznad Bosfora, i turističku agenciju Globus travel shop, doček Nove godine u Istanbulu ćete sigurno pamtiti, i prepričavati!
  • Aranžmani za Istanbul za doček Nove godine 2025. koje smo pripremili za vas podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova ovog grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa misterioznim Istanbulom.
  • Rezervisite Vas doček Nove godine u Istanbulu 2025. za sebe i svoju ekipu!
Prikaži više