Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Bazen
Parking
Ljubimci dozvoljeni
Wellnes & Spa
Doručak
Sef
Sadržaj objekta:
Centar sagrađen u grčko-rimskom stilu svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekad uživalo na dvoru.
Sadržaj smeštaja:
smeštajne jedinice sadrže LCD TV, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet. Delux soba Kupidon sadrži kamin sa ložištem i jacuzzi. Delux soba Aqua sadrži akvarijum sa ribicama.
Sopstveni prevoz
USLUGA:
ND
 • Lokacija: Naš hotel je stacioniran blizu gradskog parka, na 5 minuta šetnje od centra. Centar sagrađen u grčko-rimskom stilu svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekad uživalo na dvoru. Nasuprot tome, sobe su moderno i elegantno opremljene.
 • Opis: Na raspolaganju Vam je 11 smeštajnih jedinica: 9 superior soba i 2 delux sobe. Sve smeštajne jedinice sadrže LCD TV, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet. Delux soba Kupidon sadrži kamin sa ložištem i jacuzzi. Delux soba Aqua sadrži akvarijum sa ribicama. Svaka soba i apartman ima zasebno kupatilo gde su Vam na raspolaganju: TWC, fen, a u jednoj od Delux soba i djakuzi. Dakle, u smeštajnim jedinicama hotela ”Soko Terme” naći ćete sve što je potrebno jednom savremenom turisti. Na zahtev gosta može se obezbediti krevetac za bebu.
 • Superior soba: Superior sobe (dvokrevetne ili trokrevetne) sadrže: kupatilo (fenTWC), dva spojena ležaja (200cm x 90cm), LCD TV, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet…

  Deluxe soba “Aqua“: Deluxe soba “Aqua“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, akvarijum sa ribicama…

  Deluxe soba“Kupidon“: Deluxe soba sa kaminom “Kupidon“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: “francuski“ ležaj (200cm x160cm), jacuzzi, garnituru na razvlačenje, kamin sa ložištem…

 • Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Za doručak se služi kontinentalni doručak. U restoranu možete poručiti “a la cart” ručak ili večeru. Restoran je sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. Posebno preporučujemo da probate domaća vina iz podruma porodice Milojević.
 • Prvi dan: smeštaj u izabranom objektu. Prijava na recepciji od13h. Noćenje…
 • Poslednji dan: napuštanje soba do 11h Kraj programa.

OVA PONUDA TRENUTNO NIJE AKTUELNA!

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Uslugu na bazi noćenja sa doručkom;
 • Pristup i i neograničeno korišćenje wellness sadržaja (slana soba, parno kupatilo, tuševi sa termalnom vodom, sauna, tropske kiše), kao i neograničeno korišćenje bazena sa termomineralnom vodama. Radno vreme bazena za goste hotela je svakog dana od 8h do 20:00h. Gost je u obavezi da nosi specijalnu narukvicu tokom čitavog boravka u hotelu.
 • Autobuski prevoz
 • Boravisnu taksu
 •  Fakultativne izlete i individualne troškove
 •  Ostale nepomenute usluge
 • Doplate prema cenovniku
 • Pravilo za 1/1 – Doplata za 1/1 sobu je 500,00 din radnim danom. Vikendom (petak/subota) cena za SUPERIOR sobu je 8200,00 din, za DELUXE sobu 12.0200,00 din.
 • Boravišnu taksu 100 din.(dnevno po osobi) osiguranje 10 din (dnevno po osobi) i jednu prijavu/odjavu u iznosu od 10 dinara. Po odluci SO Sokobanja, BTO plaćaju svi stariji od 15 godina, a deca od 7 do 15 godina plaćaju 50% cene BTO.
 • Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni plaćanja takse, kao i lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana oslobođeni su plaćanja boravišne takse.
 • Korišćenje bade-mantila se naplaćuje 500,00 din. za sve vreme boravka.
 • Deca do 2 godine besplatno
 • Deca od 2 do 5 godina placaju 50%
 • Deca od 5 do 12 godina na sopstvenom ležaju plaćaju 70% od cene u pratnji jedne ili dve odrasle plative osobe i imaju doručak u hotelu.
 • Roditelj je dužan da pokaže zdravstvenu knjižicu deteta.
 • Dnevni boravak u hotelu podrazumeva korišćenje superior soba na 3 sata i te sobe može da koristi jedna ili dve osobe. Cena dnevnog boravka je 2.000,00 dinara. Ulaznice za bazen i wellness se naknadno naplaćuju.

OTKAZNA POLITIKA ZA GOSTE U HOTELU:

Otkazivanje rezervacije: Po propisima hotelskog poslovanja, neophodno je da otkažete rezervaciju najkasnije 72 sata pre početka rezervacije, jer će Vam u suprotnom biti naplaćeno jedno noćenje po punoj ceni.

U slučaju da gost napusti hotel pre isteka rezervacije, hotel zadržava pravo da naplati jednu noć više po osobi za dane boravka.

U slučaju otkaza rezervacije 0-2 dana pre dolaska, stranci se ne vraća avans.

U slučaju otkaza rezervacije 15-30 dana pre dolazska, stranci se vraća 25% iznosa avansa,umanjen za troškove povraćaja.

U slučaju otkaza rezervacije 30-60 dana pre dolaska, stranci se vraća 50% iznosa avansa,umanjen za troškove povraćaja.

U slučaju da stranka otkaze rezervaciju 60 I više dana pre dolaska,stranci se vraća kompletan iznos avansa,umanjen za troškove povraćaja.

Rezervacija se može otkazati samo pismenim putem.

Rezervacija je validna od dana kada klijent plati 30%-50% od celokupnog iznosa.

Prijava gostiju je od 13:00h, a odjava do 11:00h.

Za grupne posete (20 i više osoba) sa noćenjem kao i korišćenje wellness-a cene i uslovi se posebno ugovaraju.

U ponudi hotela su i razne vrste masaža koje u kombinaciji sa kupanjem u termalnim vodama deluju blagotvorno na organizam.

POŠALJITE UPIT