Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Klima uređaj
Sadržaj objekta:
Vila Nikola je smeštajni objekat koji se nalazi na svega 100m od centralne pešačke zone u Sokobanji i dugo godina dočekuje i ispraća uvek zadovoljne goste.
Sadržaj smeštaja:
Vila Nikola raspolaže sa 5 velikih i prostranih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa za smeštaj do 6 gostiju
Sopstveni prevoz
USLUGA:
NA
 • Vila Nikola je smeštajni objekat koji se nalazi na svega 100m od centralne pešačke zone u Sokobanji i dugo godina dočekuje i ispraća uvek zadovoljne goste. Ove godine objekat je osvežen i delimično renoviran i kao takav pruža sve neophodne sadržaje za kvalitetan boravak gostiju.
 • Raspolaže sa 5 velikih i prostranih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa za smeštaj do 6 gostiju, prostranim terasama od kojih neke imaju pogled na prelepe vrhove Ozrena, velikim dvorištem oko samog objekta i javnim parkingom ispred objekta.
  Sve smeštajne jedinice imaju besplatan bežični Internet i televiziju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, unutrašnji trpezarijski deo, kuhinjski blok i veliku terasu.
 • Apartmani u potkrovlju su potpuno funkcionalni i bez ometajućih krovnih kosina pa pružaju potpunu funkcionalnost. U letnjim mesecima potpuno su prijatni za boravak gostiju a poseduju i klima uređaje.
 • Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja).
 • Profesionalnost osoblja i dostupnost gostima svakako će doprineti da boravak u Vili Nikola svakom gostu bude prijatan i opušten. Dobrodošli!
 • OPIS SMEŠTAJA:
  Prvi sprat – 1/4 duplex (broj 2) apartman sastoji se iz dve spavaće sobe, hodnika, izdvojene kuhinje, kupatila i terase. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, garderoberi i TV, a u drugoj dva singl ležaja, trpezarijski sto za 4 osoba i TV. Obe spavaće sobe imaju izlaz na terasu. U kuhinjskom delu postoji rešo i veći frižider. Kupatilo je sa kadom.
 • Prvi sprat – 1/5 apartman (broj 3) sastoji se iz spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom, hodnika, kupatila i terase. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, jedan singl ležaj, garderober i TV. U dnevnom boravku postoji ležaj na rasklapanje za dve osobe, TV, trpezarijski sto za 5 osoba i kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom. U hodniku se nalazi dodatni garderober. Kupatilo je sa tuš kabinom.
 • Drugi sprat – 1/6 dupleks apartman (broj 4) se sastoji iz hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarijskog prostora, zasebnog prostora kuhinje i kupatila. Ova jedinica je ujedno i najveća i ima približno 100m2. U obe spavaće sobe nalazi se po jedan francuski ležaj i garderoberi. U dnevnom boravku postoji garnitura za sedenje i deo na rasklapanje za smeštaj još dve osobe, TV i manje fotelje. Trpezarijski deo obuhvata sto za 6 osoba, dok se u kuhinjskom prostoru nalazi i mali šank koji je predviđen za sedenje. Kupatilo je sa kadom.
 • Treći sprat (potkrovlje) – 1/4 apartman (broj 8) sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura za sedenje koja se rasklapa i predviđena je za dve osobe, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i garderober, trpezarijskog dela sa stolom za 4 osoba, TV-om, kuhinje sa rešoom i većim frižiderom, terase i kupatila sa tuš kabinom. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.
 • Treći sprat (potkrovlje) – 1/3 apartman (broj 7) sastoji se iz dnevnog boravka u kome postoji garnitura za sedenje, trpezarijski sto za 3 osobe, garderober, TV, kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, kupatila sa tuš kabinom i terase. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.
 • Lokacija objekta: Ulica 27.Marta broj 33, 18230 Sokobanja
  Spoljni prostor: Objekat je sa dvorištem koje ga okružuje sa tri strana, uređeno i sa dovoljno prostora koji je na raspolaganju gostima za dnevne aktivnosti.
 • Parking: Parkiranje vozila moguće je na javnom parkingu koji se naplaćuje ili malo dalje od objekta gde postoje zone bez naplate.
 • WI-FI internet: Internet je dostupan besplatno u celom objektu.
Cene u tebeli su izražene u dinarima na bazi NAJMA po smeštajnoj jedinici
PERIOD BORAVKA 01.06. – 30.06. 01.07. – 31.07. 01.08. – 31.08. 01.09. – 30.09.
MINIMALAN BROJ NOĆENJA 3 5 5 2
Dupleks / Apartman za smeštaj 2 osobe 2.300,00 2.700,00 2.700,00 2.200,00
Dupleks / Apartman za smeštaj 3 osobe 3.150,00 3.750,00 3.750,00 3.000,00
Dupleks / Apartman za smeštaj 4 osoba 3.800,00 4.600,00 4.600,00 3.600,00
Dupleks / Apartman za smeštaj 5 osoba 4.500,00 5.500,00 5.500,00 4.250,00
Dupleks za smeštaj 6 osoba 4.800,00 6.000,00 6.000,00 4.500,00
Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Usluga smestaja, na bazi najma, na bazi izabranog broja nocenja
 • Boravišnu taksu: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca 7 – 15 godina 35 dinara.
 • Prevoz
 • Individualne troškove
 • Jedna odrasla osoba u apartmanu plaća cenu paketa za dve osobe.
 • Jedno dete od 0-9,99 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi besplatno
 • Dvoje dece od 0-9,99 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 50% od cene najma.
POŠALJITE UPIT