Hotel Divčibare
Hotel:

Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Televizor
Bazen
Klima uređaj
Doručak
Lift
Gratis deca
Sadržaj objekta:
Hotel je smešten u centru Divčibara, okružen borovom šumom. U restoranu hotela pripremaju se vrhunski specijaliteti – pansionski, svečani i a’la carte obroci, spoj tradicionalne i moderne kuhinje. Gosti mogu uživati u bazenu i sauni hotela.
Sadržaj smeštaja:
Hotel Divčibare nudi mogućnost smestaja u standardin , twin , family sobama i apartmanima.
Sopstveni prevoz
USLUGA:
ND
PP
PA
 • Lokacija: Turistički objekat kategorisan sa tri zvezdice, smešten u centru vazdušne banje, okružen borovom šumom, sa pogledom koji osvaja sva čula…
 • Usluga: Pun pansion, polupansion, noćenje sa doručkom – Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju.
 • Sadržaj hotela: Hotel je smešten u centru Divčibara, okružen borovom šumom. Sa balkona se pruža božanstven pogled. Gosti mogu uživati šetnji prelepim predelima ove vazdušne banje. U restoranu hotela DIVČIBARE pripremaju se vrhunski specijaliteti – pansionski, svečani i a’la carte obroci, spoj tradicionalne i moderne kuhinje. Gosti mogu uživati u bazenu i sauni hotela. Za ljubitelje sportskih aktivnosti na raspolaganju su 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal u blizini.
 • Hotel DIVČIBARE je idealno mesto za organizovanje kongresa, seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta… U ponudi je nekoliko odlično opremljenih sala za ovu namenu. Kamin sala je pogodna za održavenje seminara, prezentacija, stručnih usavršavanja i koktela, kapaciteta do 300 mesta. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. Vojvodin salon je pogodan za poslovne susrete do 40 osoba. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. Klijentima je na raspolaganju neophodna oprema: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. U izgradnji je i kongresni centar na površini od 20.000 kvadratnih metara, sa 300 smeštajnih jedinica i sa svim pratećim uslovima za kongresni turizam.
 • Hotel Divčibare nudi mogućnost kombinovanja rada sa opuštanjem, zahvaljujući sportskim objekatima, diskoteci i piano baru sa kaminom.
 • Takođe, kratki ali zanimljivi izleti se mogu organizovati u okruženju.
 • 1. STANDARD SOBA – Opremljena komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost. Ova soba sa velikim prozorima i pogledom na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen pruža idealan kutak za opuštanje – bilo da putujete sami ili u dvoje. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura standard sobe je oko 18m², idealna je za smeštanje 1-2 osobe.
 • 2. TWIN SOBA – Opremljena sa dva odvojena ležaja, dušecima visokog kvaliteta i posteljinom od damasta omogućiće Vam željenu udobnost i idealan odmor. U sklopu sobe se nalazi i udoban prostor za sedenje, kao i radni sto. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu.Pogled sa terase nadahnuće sva Vaša čula. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.Kvadratura twin sobe je oko 20 m² i pogodna je za smeštanje 2 -3 osobe.
 • 3. FAMILY SOBA – Opremljena komfornim francuskim ležajem i foteljom ili dvosedom na razvlačenje, obezbeđuje željenu udobnost za celu porodicu.Ova soba poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Gosti mogu uživati u divnom pogledu na borovu šumu koji osvaja sva čula.Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.Kvadratura familly sobe je oko 22 m² i pogodna je za smeštanje dve odrasle osobe i jednog ili dva deteta.
 • 4. APARTMAN – Opremljen komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost. Pored spavaće sobe, gostima je na rapolaganju dnevni kutak za sedenje i odmor. Apartman poseduje mini bar, LCD TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Veliki prozori sa kojih se pruža pogled na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen čine da Vaš boravak postane nezaboravan – ovo je idealan kutak za opuštanje bilo da putujete sami, u dvoje ili porodično. Apartman ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura apartmana je oko 30m², idealan je za smeštanje 2 odrasle osobe ili celokupne porodice.

CENOVNIK U PRIPREMI ZA SEZONU 2024.

U koliko zelite bas ovaj hotel, mozete posleti upit na office@globusnis.rs ili na viber sms 060/4150513 da vas agenti obaveste kada izadje ponuda za zeljeni hotel.

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Cene u tabeli su na bazi izabrane usluge po osobi po danu. Ulazak u sobe prvog dana posle 14h, napuštanje soba poslednjeg dana aranžmana do 10h.
 • Korišćenje bazena i saune gratis.
 • Korišćenje dečije igraonice gratis
 • U cene nisu uračunati BTO. Trenutne cene BT za odrasle – 80 RSD po osobi dnevno, BT za decu od 7 – 15 godina – 40 RSD po detetu dnevno /
 • Osiguranje – 10 RSD po osobi dnevno.
 • Doplata za ostale osobe u apartmanima po cenama dvokrevetne sobe,
 • Dnevni odmor u Hotelu Divčibare 3.000,00 RSD.
 • Deca do 5 godina – ne plaćaju boravak u hotelu (dete nema obroke, deli krevet sa roditeljima ) doplata za pansion je 500 rsd.
 • Deca 5 – 12 godina – 50% popust (dete ima dečije obroke, dete koristi pomocni ležaj )
 • Deca 12 – 15 godina – 30% popust (dete ima standardne obroke i pomoćni ležaj )
 • Da bi deca ostvarila pravo na popust, neophodno je da budu u pratnji bar jedne odrasle osobe.Ukoliko dete boravi besplatno, a u pratnju je jedne osobe, cena za odraslu osobu se obračunava po cenovniku jednokrevetne sobe.
POŠALJITE UPIT