VIP CASA CLUB
Hotel:

Slike su informativnog karaktera

Osnovne informacije

Internet
Pristup invalidima
Televizor
Bazen
Parking
Ljubimci dozvoljeni
Klima uređaj
Wellnes & Spa
Doručak
Lift
Sadržaj objekta:
Apartmani Vip Casa Club nalaze se na 450 metara od Glavne autobuske stanice na Zlatiboru. U ponudi su velnes sadržaji i bazen koji radi tokom cele godine. Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet i parking u okviru objekta.
Sadržaj smeštaja:
Apartmani sadrže prostor za sedenje opremljen flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima, trpezariju i potpuno opremljenu kuhinju. Pored toga imaju sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Peškiri i posteljina su obezbeđeni.
Sopstveni prevoz
USLUGA:
NA
ND
PP
PA
 • Lokacija: U samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja, započinje priča Vip Casa Club-a, vođena idejom drugačijeg Zlatibora i jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula.
 • Sobe/apartmani: Kompleks Vip Casa je potpuno novi koncept luksuznih apartmana, raspoređenih u pet moderno opremljenih vila – Pahulja, Jela, Vina, Iskra i Harizma, sa hotelskom uslugom i bogatim pratećim sadržajem, objedinjenim pod krovom Vip Casa Club-a. U apartmanima očekuje Vas sve što Vam može biti potrebno za pravi odmor, svakog trećeg dana dobićete čiste peškire, svakog šestog dana čistu posteljinu, a u sobi uvek možete iskoristiti i room service i poručiti hranu ili piće iz restorana Casa de Vinos. Vip Casa Club je jedinstven apartmanski hotel koji Vam na raspolaganje stavlja komforne apartmane sa terasom i idiličnim pogledom na zlatiborsko zelenilo.
 • Standard apartmani – studio garsonjere, površine 33m², sa kuhinjom i terasom. Standard apartmani su idealni kutak za romantični odmor u dvoje, ili beg od svakodnevnog stresa u oazu mira, gde je sve podređeno vama. Kapacitet standard apartmana je 2 odrasle osobe.
 • Premium apartmani – Površine od 38 do 44 m², ova kategorija apartmana ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i terasu. Pogodni su za smeštaj 3 odrasle osobe, a u cenu najma svih kategorija apartmana uključeni su i određeni sadržaji Vip Casa Club-a. Kapacitet premium apartmana je 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina.
 • Premium dupleks apartmani – moderno opremljeni dupleks apartmani sa jednom spavaćom sobom površine 70m2. Nalaze se na poslednjem spratu Vile Iskra odakle imaju prelep pogled na okolinu. Na dva nivoa raspoređeni su dnevni boravak, kompletno opremljeni kuhinja, spavaća soba, kupatilo, toalet i terasa. Maksimalan kapacitet apartmana je 3 odraslih i dvoje dece do 12 godina.
 • Lux apartmani – Bez obzira da li želite veći komfort ili ste se uputili na odmor sa porodicom, u kategoriji Lux apartmana imaćete dovoljno prostora da ispunite svoja očekivanja. Dve dvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i terase sa pogledom pružaju doživljaj pravog luksuza. Kapacitet lux apartmana je 5 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina.
 • Vip apartmani – Smešteni na najboljim pozicijama Vip Casa kompleksa, apartmani Vip kategorije su vaša kuća na vrhu planine. Poslednji spratovi naših vila rezervisani su za duplex apartmane, sa dve odvojene spavaće sobe, dnevnim boravkom i terasama sa jedinstvenim, bajkovitim pogledom. Kapacitet vip apartmana je 6 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina
 • Hotelski sadržaj: Bazen i spa, konferencijske sale, teretana, wellness, vinarija restoran. Vip Casa Club Vam nudi:
 • Bio saunu sa zidom od Himalajske soli – Finsku suva sauna – Tursko kupatilo – Hamam – 2 sobe za masažu – Dva đakuzija;
 • Uspostavite ravnotežu između uma i tela kroz neki od programa aromaterapije, relaksacije, sportske masaže, ili posvetite vreme sebi kroz programe u parnom kupatilu i sauni. Prepustite se osećaju pravog zadovoljstva u prirodnoj atmosferi, uz tim pavih profesionalaca i najbolje preparate.
 • U prijatnom ambijentu restorana i terase Casa de Vinos, tokom cele godine traje vinski festival, događaj koji okuplja 12 vinarija i 12 svetskih kuhinja. Prateći Vinski kalendar Vip Casa Club-a lako ćete odabrati svog domaćina i doba godine koje ćete provesti na Zlatiboru. 

 

 • Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
 • Poslednji dan Napuštanje soba do 10:00 sati. Kraj programa.
Tip apartmana/
Objekat
Vila Jela Vila Pahulja Vila Vina Vila Iskra Vila Harizma
Standard – Studio / 8.610,00 rsd 8.610,00 rsd 8.610,00 rsd 8.610,00 rsd
Premium – jedna
spavaća soba
9.800,00 rsd 9.200,00 rsd 9.800,00 rsd 9.200,00 rsd *9.800,00 rsd

*9.200,00 rsd 

Premium dupleks
– jedna spavaća soba
/ / / 11.000,00 rsd 11.000,00 rsd
Lux – dve sp. sobe 11.000,00 rsd 10.500,00rsd 11.000,00 rsd / 11.000,00 rsd
Vip – dupleks 12.300,00 rsd 11.600,00 rsd 12.300,00 rsd 11.600,00 rsd 12.300,00 rsd

*Cena Premium apartmana u Vili Harizma u terminu 04.01-22.02. i 01.07-15.09. iznosi 9.800,00rsd, a u ostalom
periodu tokom godine cena je ista kao u vilama Pahulja i Iskra, 9.200,00rsd (22.02-01.07. i 15.09-28.12.21.).

Legenda tabele:

Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)

Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)

Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

 • Smeštaj u objektu, na bazi izabrane usluge
 • Broj noćenja po izboru putnika
 • Besplatni Wi-Fi i Parking 
 • Autobuski prevoz
 •  Fakultativne izlete i individualne troškove
 •  Ostale nepomenute usluge
 • Doplate prema cenovniku
 • Boravišna taksa/recepcijska usluga se dodatno plaća:
  – Boravišna taksa/recepcijska usluga za odrasle iznosi 120,00 rsd po osobi po danu,
  – Boravišna taksa/recepcijska usluga za decu 7-15 god. iznosi 60,00 rsd po osobi po danu,
  – Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu / recepcijsku uslugu
 • Doplata za doručak je 700,00rsd po osobi po danu, deca 4-12 godina je 350,00rsd. Doplata za ručak je
  1.200,00 rsd po osobi po danu, deca 4-12 god je 600,00rsd po osobi po danu. Doplata za večeru je 1.200,00 rsd po osobi po danu za odrasle a za decu 4-12 godina 600,00 rsd po osobi po danu. Za decu do 4 godine doručak, ručak i večera su besplatni;
 •  Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen uz poseban zahtev prilikom pravljenja rezervacije. Dozvoljeni su kućni ljubimci težine maksimalno do 8kg i naknada za tu uslugu iznosi 2.400,00 rsd za ceo boravak po kućnom ljubimcu.
 •  Dnevni odmor možete koristiti u periodu od 12:00-18:00h a iznosi 50% od cene tipa apartmana koji ste rezervisali.
 • Predmet prigovora Organizatoru putovanja ne mogu biti eventualne greške nastale prilikom unosa podataka na sajt.
 • Usmene informacije koje dobijete u agenciji, a ne odnose se na usluge iz osnovne ponude, nisu obavezujuće i ukoliko imate posebne potrebe i želje, tražite pismenu potvrdu u vezi sa navedenim, jer u suprotnom nemate pravo žalbe na neizvršenu uslugu koja Vam je eventualno usmeno obećana.
 • Cene objavljene na sajtu važe isključivo za prodajna mesta na teritoriji Republike Srbije i ne primenjuju se prilikom izdavanja smeštajnih kapaciteta na licu mesta.
 • Potvrda izabranog hotela se po pravilu čeka 48h (dva radna dana) od momenta uplate akontacije (ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane).
POŠALJITE UPIT