POŠALJITE UPIT

Slanjem ove forme saljete upit za:
Beč – 2 noćenja

  Beč – 2 noćenja

  Cena od 99€
  Sopstveni prevoz
  Autobuski prevoz
  Polazak: Beograd
  Broj noćenja: 4
  Usluga: NA PP PA

  Beč, carski grad i jedna od najstarijih metropola Evrope, je bio glavni grad Austrijskog carstva i Austrougarske monarhije kada i dostiže svoj vrhunac krajem XIX veka. Omiljeno je odredište miliona turista iz celog sveta,najviše zahvaljujući mnogobrojnim kulturno–istorijskim spomenicima, palatama i raznovrsnoj kulturnoj ponudi.On je i muzička prestonica sveta u kojoj su živeli i stvarali najpoznatiji kompozitori:  Hajdn,  Mocart,  Betoven…  Među mnogobrojnim atrakcijama posebno mesto zauzimaju Bečka opera, dvorac Šenbrun, Hofburg katedrala sv. Stefana, zabavni park “Prater”. Beč se svrstava  među gradove sa najvišim kvalitetom života.

  1. dan
  BEOGRAD

  Polazak iz Beograda u 22:00h sa BAS-ove autobuske stanice. Vožnja kroz Mađarsku i Austriju. Noćna vožnja.

  2. dan
  BEČ

  Dolazak u Beč. Panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

  3. dan
  BEČ - BADEN - BEČ

  Doručak. Slobodno prepodne za individualno razgledanje ili fakultativni obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Nakon obilaska tornja fakultativni odlazak do banje Baden, u blizini Beča. Baden je poznat po termalnim izvorima još iz doba Rimljana. Danas predstavlja glavno odredište Bečlija u slobodno vreme. Mogu se videti palate bogatih Bečlija još iz doba Habzburgovaca, a poznat je i po jednom od najlepših parkova u Austriji – Kurparku gde se nalaze spomenici poznatim muzičarima kao što su Štraus, Mocart i Betoven. U povratku zainteresovani gosti mogu ostati u kopovini u poznatom tržnom centru “SCS”, u južnom delu Beča i samostalno se vratiti do grada ili hotela. Povratak u hotel. Noćenje.

  4. dan
  BEČ - BRATISLAVA - BEČ

  Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata) i zoološkog vrta, jednog od najlepših i najstariji u svetu koji datira još od 1752. godine. Nakon obilaska fakultativni odlazak za Bratislavu. Obilazak Bratislave: Tvrđava, Palata Grasalkovič, Jevrejski kvart, katedrala Sv.Martina, šetnja starim delom grada. Slobodno popodne. U kasnim popodnevnim časovima povratak u Beč. Polazak iz Beča u večernjim časovima ka Srbiji. Noćna vožnja.

  5. dan
  BEOGRAD

  Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

  TERMINI PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI SPECIJALNA PONUDA
  19.03 – 23.03.2020. 3* 109 € 99 €
  02.04 – 06.04.2020. 3* 109 € 99 €

  SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA BROJEM MESTA.

  LEGENDA : NA - najam, ND - nocenje sa doruckom, PP - polupansion, PA - punpansion, ALL INCLUSIVE - sve ukljuceno
  • prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima),
  • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto),
  • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
  • razgledanja i obilaske prema programu,
  • usluge pratioca grupe,
  • usluge lokalnog vodiča,
  • agencijske usluge.
  • fakultativne programe,
  • međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Ovo je test napomena

  Izdvajamo iz ponude