Niš – Malme – Niš

Slike su informativnog karaktera

Niš

Malme

Dan(i) Sreda i Nedelja
Polazak 11:55h/10:55h
Dolazak 14:25h/13:25h
Cena od 55€

Malme

Niš

Dan(i) Sreda i Nedelja
Polazak 08:55h/07:55h
Dolazak 11:20h/10:20h

LETOVI NIŠ-MALME (Sturup)

Termini
  • Iz Nisa prevozi Wizz Air, dva puta nedeljno sredom i nedeljom.
  • Vremena leta su podlezna promeni!
Cene karata
  • Da biste dobili najniže cene wizzair avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije. Ne postoji pravilo o ograničenju minimalnog i maksimalnog boravka. Cena karte formira se po modelu tržišne tražnje- veća tražnja dovodi do povećanja cene. Ne postoje klase u avionima, hrana i piće se naplaćuju, možete platiti kešom i karticama EuroCard, MasterCard i Visa. U cenu su uključene takse i dozvoljen prtljag. Cena karte u jednom smeru uključuje poreze, administrativne takse i druge obavezne troškove, kao i jednu malu kabinsku torbu (maksimalno 42×32×25 cm).
Prtljag
  • Wizz air– u cenu karte za let kompanijom Wizz air uračunat je samo ručni prtljag maksimalne dimenzije 42x32x25cm. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Velike kabinske torbe i svaki komad čekiranog prtljaga podležu dodatnim naknadama. Za predati prtljag doplata je oko 25€ po pravcu.
Kako stići do grada?
Autobusom
  • Za transfere sa aerodroma najviše se korsiti takozvani „Flygbussarna bus“ koji povezuje aerodrom sa glavnom železničkom stanicom u Malmeu, na koju se stiže za oko 40 minuta vožnje. Ova veza je odlična i za prevoz vozom do Kopenhagena, Helsingborga i Hassleholma.
  • Stajalište autobusa je odmah na izlazu iz zgrade aerodroma, najbliža stanica je za Malme, a sledeća je za Lund. Autobusi idu češće od ponedeljka do petka, na svakih 25 do 60 minuta u periodu od 07:00h do 00:05h iza ponoći. Vikendom autobuski prevoz ide ređe.  Cena karte kreće se od 99 kruna (približno 10€ ) za odrasle i 79 kruna za decu (približno 8,5€).

Avio kartu možete kupiti uplatom na ziro racun slanjem profakture od strane agenta , nakon uplate trebate poslati fotografiju pasosa kako bi podaci bili ispravni jer nije moguće raditi dodatne izmene .

Avio kartu možete kupiti direktnim dolaskom u nasu agenciju, bitno je sa sobom poneti pasos ili slikanu stranicu pasosa gde se nalaze generalije putnika.

Kontakt telefoni 018 415 0 515 i 060 415 0 513 ili putem maila office@globusnis.rs

POŠALJITE UPIT