Niš – Keln – Niš

Slike su informativnog karaktera

Niš

Keln

Dan(i) Utorak i Subota
Polazak 17:45h
Dolazak 20:05h
Cena Od 70€

Keln

Niš

Dan(i) Utorak i Subota
Polazak 10:15h
Dolazak 12:20h

LETOVI NIŠ-KELN-NIŠ

Termini
  • Iz Nisa do Kelna u Nemačkoj prevozi Air Serbia, dva puta nedeljno utorkom i subotom.
Cene karata
  • Da biste dobili najniže cene avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije. Ne postoji pravilo o ograničenju minimalnog i maksimalnog boravka. Cena karte formira se po modelu tržišne tražnje- veća tražnja dovodi do povećanja cene.
Prtljag – Air Serbia
  • Dozvoljeno je unošenje ručnog prtljaga teškog do 8 kg. Sve više i veće od toga podleže dodatnim troškovima. Dodatno plaćate taksu za bebe, kao i prevoz bebi opreme. Izuzetak su rasklopiva dečija kolica čiji je transport besplatan ako je težina manja od 20 kg.  Predati prtljag je ograničen na dve torbe od po 20 kg. Za svaki kilogram preko toga potrebna je uz doplatu. Doplata je potrebna i za prevoz muzičkih instrumenata, skijaške opreme, bicikla, bilo koje druge sportske opreme i tako dalje.

Avio kartu možete kupiti uplatom na ziro racun slanjem profakture od strane agenta , nakon uplate trebate poslati fotografiju pasosa kako bi podaci bili ispravni jer nije moguće raditi dodatne izmene .

Avio kartu možete kupiti direktnim dolaskom u nasu agenciju, bitno je sa sobom poneti pasos ili slikanu stranicu pasosa gde se nalaze generalije putnika.

Kontakt telefoni 018 415 0 515 i 060 415 0 513 ili putem maila office@globusnis.rs

POŠALJITE UPIT