Niš – Malta – Niš

Slike su informativnog karaktera

Niš

Malta

Dan(i) Ponedeljak / Petak (od 23. aprila)
Polazak 14:00h
Dolazak 15:00h
Cena od 75€

Niš

Malta

Dan(i) Ponedeljak / Petak (od 17. maja)
Polazak 09:20h
Dolazak 11:20h
Cena od 29,99€

LETOVI NIŠ-MALTA i SOFIJA-MALTA

Termini
  • Letovi za Maltu obavljaju se iz Nisa i Sofije.
  • Prevoznici koji voze su Wizz Air i Rayan Air.
  • Iz Nisa prevozi Rayan Air od 17. maja 2021 ( dva puta nedeljno, ponedeljak i petak )
  • Iz Sofije prevozi Wizz Air od 23. aprila 2021 ( dva puta nedeljno, ponedeljak i petak )
Cene karata
  • Da biste dobili najniže cene avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije. Ne postoji pravilo o ograničenju minimalnog i maksimalnog boravka. Cena karte formira se po modelu tržišne tražnje- veća tražnja dovodi do povećanja cene.
Prtljag – RAYAN AIR
  • Dozvoljeno je unošenje kabinskog prtljaga teškog do 10 kg i dimenzija 55x40x20 cm, kao i još jedne manje torbice dimezija 35x20x20. Sve više i veće od toga podleže dodatnim troškovima. Dodatno plaćate taksu za bebe, kao i prevoz bebi opreme. Izuzetak su rasklopiva dečija kolica čiji je transport besplatan ako je težina manja od 20 kg.  Predati prtljag je ograničen na dve torbe od po 20 kg. Za svaki kilogram preko toga potrebna je doplata od 10 evra. Doplata je potrebna i za prevoz muzičkih instrumenata, skijaške opreme, bicikla, bilo koje druge sportske opreme i tako dalje.
Prtljag – WIZZ AIR
  • Wizz air– u cenu karte za let kompanijom Wizz air uračunat je samo ručni prtljag maksimalne dimenzije 42x32x25cm. Prtljag mora da stane ispod sedišta ispred vas. Velike kabinske torbe i svaki komad čekiranog prtljaga podležu dodatnim naknadama. Za predati prtljag doplata je oko 25€ po pravcu.

Avio kartu možete kupiti uplatom na ziro racun slanjem profakture od strane agenta , nakon uplate trebate poslati fotografiju pasosa kako bi podaci bili ispravni jer nije moguće raditi dodatne izmene .

Avio kartu možete kupiti direktnim dolaskom u nasu agenciju, bitno je sa sobom poneti pasos ili slikanu stranicu pasosa gde se nalaze generalije putnika.

Kontakt telefoni 018 415 0 515 i 060 415 0 513 ili putem maila office@globusnis.rs

POŠALJITE UPIT