Amsterdam

Cena u pripremi
Avionski prevoz
Polazak: Beograd
Broj noćenja: 3
Usluga: ND
Polasci:
 • AMSTERDAM Aranžmani
 • Grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova.
 • Amsterdam ima preko sto kilometara kanala, pa je tura brodićem nezaobilazna atrakcija za svakog posetioca.
 • Poseta Van Gogovog i muzeja Ane Frank svakako je preporuka svakome ko se nađe u glavnom gradu Holandije.
 • Jedan od najstarijih delova grada je i čuveni Red Light kvart. Amsterdam je grad u kojem vam sigurno neće biti dosadno.
 • U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite!
 • Holandija je zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije koja se mora videti i doživeti.
1. dan
BEOGRAD - AMSTERDAM

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 3h pre poletanja. Polazak za Amsterdam u 06.00h (let KL1898). Dolazak u Amsterdam, na aerodrom Šipol, u 08:35h. Po dolasku, razgledanje grada autobusom u trajanju od oko tri sata. Razgledanje Muzejske četvrti, Olimpijske, Juzni deo sa modernom arhitekturomTrg vaterlo, Sinagoga, Pomorski muzej….Transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnja centrum grada: ulica Damrak, Obeliks, Kraljevska palata, glavni gradski trg Dam, Nova i Stara Crkva, pijaca cveća. Mogućnost individualne posete jednom od najpoznatijih svetskih muzeja Van Gogh. Noćenje.

2. dan
AMSTERDAM – MINI HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM

Doručak. Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Mala holandska tura. Polazak autobusom prema severu Holandije do Zaanse Schans – tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gde se nalaze naljepši primerci vetrenjača u Holandiji. Poseta manufakturi klompi – koje su tradicionalni holandski proizvod, poseta radionici sireva, gde ćete imati priliku da degustirate i kupite sir. Nakon toga, poseta prekrasnom ribarskom selu Volendam. Slobodno vreme za uživanje u kafićima ili malim restoranima uz obalu Ejselskog jezera. Povratak u Amsterdam u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan
AMSTERDAM – VELIKA HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Velika Holandska tura, Roterdam – Ševeningen-Hag. Obilazak Roterdama, koji je do 2004. godine bio najveća luka na svetu. Danas je to grad arhitekture. Obilazak grada: Euromast toranj, Gradska kuća, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki, trgovački deo grada. Slobodno vreme. Hag je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i kraljevska prestonica na moru. Nastavak obilaska Ševeningena, jednog od prvih kupališta na obalama Atlanskog okeana. Povratak u Amsterdam u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan
AMSTERDAM – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:35h (let KL1899 ). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:55h. Kraj programa.

Avionski prevoz
PAKET ARANZMAN PO OSOBI

( avio prevoz +aer.takse + transfer + 3 nocenja sa doruckom )

TERMINI PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI Doplata za 1/1 sobu
u pripremi  3*

FAKULTATIVNI IZLETI

 • Mini holandska tura Cena: 85 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku.
 • Velika holandska tura Cena: 95 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku.
 • Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Holandiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima.
LEGENDA : NA - najam, ND - nocenje sa doruckom, PP - polupansion, PA - punpansion, ALL INCLUSIVE - sve ukljuceno

BEST WESTERN Amsterdam West *** https://www.bestwesternamsterdam.nl/en/
Hotel Best Western Amsterdam se nalazi u amsterdamskoj četvrti Vest. Nedaleko od hotela je tramvajska stanica i za 15 minuta stize se do Leidsepleina. Sobe poseduju kupatilo, klima-uređaj, TV, telefon i Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.
● Organizator putovanja zadržava pravo zamene hotela, hotelom iste ili više kategorije.

 • aerodromske takse (89 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima
 • prevoz avionom na relaciji Beograd–Amsterdam–Beograd (prevoznik KLM Royal Dutch Airlines),
 • smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,
 • transferi na relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom u Amsterdamu prema programu;
 • panoramsko razgledanje grada,
 • troškovi vodiča i organizovanja putovanja.
 • fakultativni izleti i ulaznice
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

● Potrebno je najmanje 25 putnika za realizaciju ovog putovanja. ● Uz blagovremeni upit postoji mogucnost smeštaja u jednokrevetnim sobama uz doplatu. ● Uslov za ulazak državljana R.Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina I koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritori-je članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume biće vraćeni sa granice. Nosiocima biometrijskih pasoša R.Srbije nije potrebna viza za boravak do 90 dana u periodu od 6 meseci. Bezvizni režim se ne odnosi na nosioce putnih isprava Republike Srbije koje je izdalo MUP RS – Koordinaciona uprava. Viza se pribavlja u Ambasadi Holandije u Beogradu. Od građana Srbije koji poseduju biometrijske pasoše I nije im potrebna viza se više izričito ne traži da poseduju zdravstveno osiguranje, ali se preporučuje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
●  Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Organizator putovanja ima licencu OTP FT 113/2021 izdatu 12. oktobra 2021. godine od strane Min. turizma Republike Srbije.

Ovlasceni subagent Globus travel shop

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove forme saljete upit za:
Amsterdam


  Izdvajamo iz ponude