Kapadokija Kusadasi

Cena od 385€
Pogledaj video
Autobuski prevoz
Polazak: Niš
Broj noćenja: 5
Usluga: ND PP
Polasci: 22. 08. 26. 10.
 • KAPADOKIJA 5 nocenja – autobusom
 • Naziv Kapadokija na persijskom jeziku znači „zemlja lepih konja“.  Zbog svoje uloge koju je odigrala tokom ranog hrišćanstva, drugo ime joj je i „Kolevka hrišćanstva“.
 • Ono po čemu je Kapadokija najpoznatija jesu:
 • neobične kamene skulpture, u narodu poznate kao „vilinski dimnjaci“, koje su nastale taloženjem belog vulkanskog pepela.
 • Vajane vekovima kišom, vetrom i suncem ove monumentalne figure, danas su jedno od najvećih čuda prirode i jedna od nezaobilaznih turističkih destinacija u Turskoj.
 • Tradiconalne kapadokijske kuće i golubarnici uklesani su u stene i predstavljaju jedinstvena arhitektonska ostvarenja karakteristična za ovu regiju.
1. dan
PRELJINA – NIS - BUGARSKA – KAPIKULE

Polazak iz Preljine oko 14h. Vreme polaska može biti korigovanu u zavisnosti od uslova na putu i graničnim relazima. Vožnja do Niša a zatim nišavskom dolinom do graničnog prelaza Dimitrovgrad. Ulazak u Bugarsku u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Bugarske, sa usputnim pauzama. Dolazak do graničnog prelaza Kapikule. Obavljanje graničnih formalnosti.

2. dan
ISTANBUL

Dolazak u Istanbul. Po dolasku, smeštaj grupe u hotel… Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Fakultativna poseta i obilazak džamije Sulejmanija – lepotice Istanbula. Druga je po veličini džamija u Istanbulu. Ova veličanstvena građevina je delo najpoznatijeg arhitekte iz Osmanskog doba – Mimar Sinana. Sagrađena je po naredbi Sultana Sulejmana Veličanstvenog. Sulejmanija je u narodu poznata i pod nazivom džamija koja nikada neće biti srušena. Ovaj naslov naglašava izuzetno jaku strukturu građevine koja je od izgradnje doživela više od stotinu zemljotresa, a da na njenim zidovima se nisu pojavile ni najmanje pukotine. Prema istoričarima, na izgradnju kompleksa utrošeno je oko 3200 kilograma zlata. U njoj je mauzolej osmanlijskog sultana Sulejmana Veličanstvenog kao i njegove žene Haseki sultan, poznatije kao Hurem. Odlazak do Egipatske pijace, slobodno vreme na bazaru začina. U popodnevnim časovima odlazak na fakultativno krstarenje Bosforom. Slobodno vreme za šetnju i uživanje. Noćenje.

3. dan
ISTANBUL – JEZERO TUZ – KAPADOKIJA

Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela. Pakovanje stvari u autobus, polazak ka Kapadokiji u 09h. Usputna pauza na slanom jezeru Tuz Golu. Jezero Tuz je slano jezero, drugo po veličini jezero u Turskoj. Nastavak puta ka Kapadokiji. Panoramski razgled destinacije u predvečerje. Smeštaj grupe u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan
KAPADOKIJA

U jutarnjim satima, pre izlaska sunca, let balonom, putnici koji su zainteresovani za let moraju znati da let zavisi od vremenskih uslova i vetra na tom području. Dočekaćete neponovljivi izlazak sunca u balonima iznad  najspektakularinijih  pejzaža na svetu.

Povratak u hotel. Doručak.

Nakon doručka idemo na fakultativni obilazak Kapadokije regije koju su snažne erupcije vulkana pre 3 milijona godina formirale u jedan od najneverovatnijih unikatnih krajolika na svetu Obilazak UNESCO zaštićene doline i nacionalnog parka Göreme, Zelve i Pasa, te Doline deva (Doline iluzija), najposećenijeg područja Kapadokije i najvećih turističkih atrakcija ove regije; od tipičnih krajolika oblikovanih erozijom, do drevnih naseobina izgrađenih unutar samih stena. Kako je Ürgüp tipični gradić Kapadokije, na povratku prema hotelu pauza za dodatan doživljaj ove regije. U večernjim satima preporučujemo odlazak u tipični Caravanserai (koji su kroz istoriju služili kao turske gostionice uz put ) na “Ples Derviša”. Neobičan ceremonijalni ples iz 12.veka, tradicionalan oblik večernje zabave za ovu pokrajinu koji daje odličan uvid u tradiciju ovog dela Turske. Noćenje.

Povratak u hotel.Večera. Noćenje.

5. dan
KAPADOKIJA – PAMUKALE

Doručak. Nakon doručka, u 09h je planiran polazak iz hotela za putnike koji žele da vide još jedno zanimljivo mesto u Kapadokiji. Obilazak grada Avanos koji se nalazi na obali Crvene reke (Kizilirmak) mesto koje predstavlja centar proizvodnje keramike još od vremena Hetita.

Putnici koji žele mogu fakultativno zaviriti u jedan podzemni grad. Pretpostavlja se da je u podzemnom gradu boravilo od 30.000 do 50.000 ljudi. Najstarija naselja nastala su pre 4.000 godina.

Polazak iz Kapadokije je planiran u 12h. Nastavak putovanja za Pamukale. Smeštaj grupe u hotel. Noćenje.

6. dan
PAMUKALE – IZMIR

Doručak. Nakon doručka polazak u 08h i 30min u obilazak antičkog grada Hierapolis i čuvenih terasa sa termalnim vodama – travertine. Ceo kompleks Pamukale je pod zaštitom UNESCA kao deo svetske baštine. Osnovan je u II veku p.n.e. kao centar za lečenje termalnim vodama. Uživanje u čudesnim stenama Pamukala uz nezaobilaznu šetnju po lokalitetu. Pamukkale, ili Pamučna tvrđava, kako bi je nazvali na našem jeziku, je jedno on najinteresantnijih mesta na svetu. Očaravajuće lepote geoloških formacija koje su termalni mineralni izvori stvarali milenijumima. Taloženje minerala je stvorilo blistavo bele kaskade, sa malim bazenima, koji odaju utisak kao da su izvajane u ledu. Neopisiv prizor. Efekat vode koja se sliva niz krečnjačke zidove je prelep. Nakon obilaska, mogućnost boravka u Kleopatrinom bazenu po slobodnom izboru, čije korišćenje se posebno naplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme do planiranog polaska u 12h za Izmir.

Dolazak u Izmir u poslepodnevnim  satima. Smeštaj grupe u hotel. Kraća pauza i odlazak na fakultativni izlet u Alačati i Češme. Maleno selo Alačati smešteno je na slikovitoj obali Egejskog mora, sat vremena vožnje od Izmira. Uske, kamene ulice, raznobojni krovovi kuća koje su prilepljene jedna na drugu te izgledaju kao igračke, prekrasni vrtovi i tirkizno more – ovo mestašce svojom lepotom je konkurent najpoznatijim evropskim gradovima. Češme je najzapadniji primorski grad u Turskoj smešten na istoimenom poluostrvu. Ono po čemu je ovo mesto jedinstveno, jesu brojni izvori termalne vode prema kojima je i dobio ime Češme (fontana) zbog velikog broja fontana na koje ćete nailaziti tokom posete sa jedinstvenom arhitekturom. Nakon slobodnog vremena povratak u Izmir. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

7. dan
IZMIR – SRBIJA

Doručak. Nakon doručka polazak u obilazak Izmira jednog od najlepših i najlagodnijih deset gradova za život prema odabiru svetske turističke organizacije. Prema veličini je treći grad u Turskoj, nakon Istanbula i Ankare. Prema verovanju, grad je podigao atinski mitski junak Tezej, dajući mu ime po Amazonki Smiyrni.

Izmir je danas moderan kosmopolitski grad, potpuno uređen, sa širokim bulevarima, velikim šoping centrima, šetalištima, svetski poznatim lancima hotela, restoranima, kafićima i diskotekama, ali i sa bogatim kulturno-istorijskim nasleđem.

Razgledanje Izmira, pruža fascinantan uvid u spoj bogate istorije, kulture i modernog života. Grad se ponosi raznovrsnim atrakcijama, među kojima se ističe Agora, koja svedoči o antičkom nasleđu. Šetnja Kordonom, popularnom obalom duž Egejskog mora, omogućava posetiocima da dožive živopisan gradski ritam, uz kafiće, restorane i prodavnice. Jedna od ključnih tačaka razgledanja je i sahat kula, koja pruža panoramski pogled na Izmir. Uz to, Kemeraltı Bazaar, tradicionalna tržnica, pruža priliku za istraživanje lokalnih proizvoda, umetnosti i zanata.  Slobodno vreme za individualne šetnje i kupovinu.U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Bugarske.

8. dan
SRBIJA

Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska. Kraj programa.

Autobuski prevoz

PAKET ARANZMAN PO OSOBI

( autobuski prevoz + 3 polupansiona + 2 nocenja sa doruckom )

Termini putovanja Hotel  Paket aranzman po osobi
22.08. – 29.08.2024.

» siguran polazak «

Istanbul ★★★/Izmir ★★★★ / Kapadokija i Pamukale ★★★★★ 385€
26.10. – 02.11.2024. Istanbul ★★★/Izmir ★★★★ / Kapadokija i Pamukale ★★★★★ 385€
Cena paketa je sa polaskom iz : Preljine, Kraljeva, Vr. Banje, Trstenika, Kruševca, Niša

 

Transferi iz drugih gradova:
 • Užica 15€ (transfer do Čačka),
 • Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca)
 • Požege 15€ (transfer do Čačka)
 • Minimum 4 putnika za realizaciju transfera
Fakultativni izleti
 • Sulejmanija, krstarenje Bosforom i Egipatska pijaca  sa vodičem – 30 €
 • Ekskluzivna prilika za letenje balonom nad Kapadokijom 130€- 200€ po osobi;
 • Kapadokija panorama sa foto stopovima (Goreme, Zelve, Pasa, Urgup) – 30 €
 • Tursko veče u Kapadokiji 25€ bez večere; Uživamo u zvucima Turske. Iskusićemo pravo tradicionalno tursko gostoprimstvo. Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, prevoz i neograničena pića.
 • Avanos izlet  20€, dodatno se plaća ulaznica za podzemni grad ko želi nije obavezna doplata
 • Pamukale i Hierapolis izlet 45€, Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, prevoz do lokaliteta, ulaznicu, dodatno se plaća kupanje u Kleopatrinim bazenima.
 • Češme i Alčati izlet cena 20€,  Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, prevoz i usluge lokalnog vodiča
 • Izmir obilazak grada sa vodičem 20€, Cena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, prevoz i usluge lokalnog vodiča
 • PAKET IZLETA
 • Paket 1 : svi izleti osim leta balonom : 170 €
 • Paket 2 : svi izleti osim leta balonom i turske večeri : 160 €
 • Termini i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i promenjivi su, a zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Vožnja balonom iznad Kapadokije organizuje se isključivo u jutarnjim časovima, nakon prvog noćenja u Urgupu, pred celodnevni obilazak. Prijava za ovaj obilazak najkasnije prilikom polaska na put, zbog slobodnih kapaciteta. Cena koju ćemo dobiti posredstvom našeg vodiča je oko 150 € po osobi.
 • Napomena let zavisi i od vremenskih uslova da li ga je moguće organizovati !!
LEGENDA : NA - najam, ND - nocenje sa doruckom, PP - polupansion, PA - punpansion, ALL INCLUSIVE - sve ukljuceno
 • Hotel BENLER 3*– ISTANBUL  http://www.otelbenler.com/
 • Hotel EMIN KOCAK 5* – URGUP – KAPADOKIJA https://www.eminkocakkapadokya.com/
 • POLAT THERMAL HTL 5* – Pamukkale  www.polathotel.com.tr
 • Hotel ISMIRA 4*-IZMIR www.ismirahotel.com.tr
 • Organizator zadržava pravo smeštaja grupe u sličan hotel po kvalitetu, lokaciji i uslugama,
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV SAT…).
 • Dostupnost wifi mreže u hotelima je varijabilna (u sobi, holu hotela, recepciji…) Agencija ne garantuje kvalitet mreže i dostupnost internet u celom hotelu.
 • autobuski prevoz na navedenoj relaciji  ( audio, A/C)
 • smeštaj u naznačenim hotelima u 1/2 ili 1/3 standardnim sobama,
 • 1 ND – HOTEL BENLER 3* – ISTANBUL
 • 2 PP – HOTEL EMIN KOCAK 5* – URGUP – KAPADOKIJA
 • 1 PP – HOTEL POLAT THERMAL 5* – PAMUKALE
 • 1 ND – ISMIRA HOTEL 4* – IZMIR
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana,
 • troškove organizacije putovanja
 • fakultativne izlete i ulaznice,
 • individualni troškovi
 • MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlju EU.
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 100 €
 • Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan komad ručnog prtljaga. Svaki dodatni kofer se plaća 20 €.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 25 €
 • Doplata za 1/1 sobu je  80 %
 • Dete do 12 godina ostavruju popust  20€  ,ima svoje mesto u autobusu, i sopstveni ležaj
 • Svaka promena već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata…), agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova.
 • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.
 • Putnik je dužan da prilikom potpisivanja ugovora dostavi organizatoru putovanja sve tražene podatke, uključujući i broj isprave sa kojom se prelazi granica. Ukoliko prilikom potpisivanja ugovora nije dostavio traženi podatak, rok za dostavu je 48 sati.
 • Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja, a za ulazak u Republiku Tursku minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Ukoliko putnici izvrše doplatu za dodatno sedište u autobusu, nemaju prava na refundiranje novca nakon putovanja ukoliko u autobusu ostane još slobodnih mesta.
 • Dan pred polazak organizator putovanja šalje obaveštenje sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku obavezno kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.
 • Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4h vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo jer ni prevoznik ni hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
 • Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
 • Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan komad ručnog prtljaga.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free” pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
 • Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
 • Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš / WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet…). Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta, na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com, www.booking.com…
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl uzeće se u razmatranje ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj…). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
 • Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva Vaša putovanja jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaje svoje aranžmana po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su započele plaćanje ili uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.
 • PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE PET DANA PRE POČETKA PUTOVANJA AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM
  AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU
  AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
 • ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU
 • UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE TT

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, TT Licenca A OTP 242/2021 od 14.12.2021.

Ovlasceni subagent Globus travel shop

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove forme saljete upit za:
Kapadokija Kusadasi


  Izdvajamo iz ponude