ATINA Nova godina 2025.

Cena €
Avionski prevoz
Polazak: Beograd
Broj noćenja: 5
Usluga: ND
Polasci:

Atina Nova godina 2025.

 • Atina je drevna kolevka najveće svetske civilizacije i prestonica sunčane Grčke. Nemoguće je u svetu pronaći grad koji je bar delimično nalik na nju.
 • Doživela je procvat još pre dva i po milenijuma, a njeno poreklo okruženo legendama je izgubljeno u neponovljivosti vremena.
 • U njoj su harmonično spojeni prošlost i sadašnjost u neverovatnu celinu. Simbol grada i njen istinski dragulj je veličanstveni Akropolj.
 • Atina je i rodno mesto demokratije koja je promovisana baš na brdu Areopag. Svaki njen kamen odiše mnogovekovnom istorijom, a ruševine starih hramova još uvek čuvaju uspomene na daleka vremena, nekadašnju kulturu i bogove sa Olimpa.
 • Jedinstvenost Atine je i u upečatljivom spoju nekadašnje arhitekture i modernog životnog ritma koji neprimetno dovodi do zaboravljenog sveta, mitova i legendi o Staroj Grčkoj.
 • Proverite i rezervišite neko od naših Novogodišnjih putovanja i aranžmana 2025
1. dan
BEOGRAD – ATINA

Čekiranje putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” u 10:00h. Redovni let za Atinu kompanijom Air Serbia u 12:25h (let JU512). Sletanje na aerodrom „Elefterios Venizelos“ u Atinu u 14:55h.

Po sletanju u Atinu odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: gradski trgovi Omonija i Sintagma, spomenik Kolokotronisu, stari i novi Parlament, Kraljevska bašta, Predsednička palata, Evzoni – nacionalna garda, galerija Zapion, Zevsov hram na Marsovom polju, trijumfalna Hadrijanova kapija i stadion Kalimarmaro na kome su 1896. godine održane prve Olimpijske igre modernog doba i gde je bio cilj maratonske trke Letnjih olimpijskih igara 2004. godine. Transfer do hotela. Slobodno veče. Noćenje

2. dan
ATINA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet Krstarenje Saronskim zalivom, gde ćemo posetiti i uživati u lepotama Saronskih ostrva HIDRA, POROS i EGINA, uz organizovan ručak na brodu. Povratak u hotel. Cena izleta po osobi iznosi oko 140 evra. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan
ATINA

Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, kupovinu i uživanje u prazničnoj atmosferi. Individunalni doček Nove godine. Noćenje

4. dan
ATINA

Doručak. Slobodno vreme ili poludnevni fakultativni izlet u poslepodnevnim satima do najjužnije tačke Balkanskog poluostrva – rta Sunion, gde se nalaze i ostaci Posejdonovog hrama, posvećenog bogu mora (lokalitet je zatvoren tokom novogodišnjih praznika). Cena izleta po osobi iznosi oko 40 evra. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan
ATINA

Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, kupovinu ili celodnevni fakultativni izet na Peloponez (Argolida). Vožnja pored Eleusine (mesta gde je u antičko doba bila poštovana boginja Demetra u čiju čast su bile organizovane Eleusinske misterije) i Megare (čuvenog antičkog filozofskog centra) do Korintskog kanala. Kraća pauza radi odmora i fotografisanja. Nastavak vožnje i poseta Epidaurusu i Mikeni uz kraće pauze radi odmora. Povratak u hotel. Cena izleta po osobi iznosi oko 65 evra (u cenu nisu uračunate ulaznice na lokalitete). Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan
ATINA – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta spomeničkom kompleksu iz „zlatnog doba” Periklove Atine na Akropolju: Propileji, Hram Beskrilne pobede, Erehtejon, Partenon. Cena izleta po osobi iznosi oko 45 evra. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 15:30h (JU513) časova. Sletanje u Beograd 16:10h. Kraj putovanja

Avionski prevoz
PAKET ARANZMAN PO OSOBI

( avio prevoz + transfer + 5 nocenja sa doruckom )

TERMINI PUTOVANJA HOTEL Cena po osobi sa polaskom iz Beograda Dete od 2 do 11.99god u dvokrevetnoj sobi
 

 

u pripremi

Achillion 3*  1/2 soba po osobi – 539 €
Treca odrasla – 515€
Breeze Boutique 4*  1/2 soba po osobi – 569 €
Treca odrasla – 545€
Boss Boutique 4*
 1/2 soba po osobi – 569 €
Treca odrasla – 545€
International Atene 4*
 1/2 soba po osobi – 579 €
Treca odrasla – 555€
Avio prevoznik – AIR SERBIA redovna linija

 

FAKULTATIVNI IZLETI
 • (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika ):
 • Izlet Krstarenje Saronskim zalivom – oko 140€
 • Sunion – oko 40€
 • Peloponez (Argolida), poseta Epidaurusu i Mikeni – oko 65€ – (u cenu nisu uračunate ulaznice na lokalitete).
 • Poseta spomeničkom kompleksu iz „zlatnog doba” Periklove Atine na Akropolju oko 45€
OPIS IZLETA
 • Akropolj – Poseta u prepodnevnim satima spomeničkom kompleksu iz „zlatnog doba” Periklove Atine na Akropolju: Propileji, Hram Beskrilne pobede, Erehtejon, Partenon. Cena izleta oko 45 evra. U cenu je uračunata ulaznica za lokalitet.
 • Peloponez (Argolida) – Vožnja pored Eleusine (mesta gde je u antičko doba bila poštovana boginja Demetra u čiju čast su bile organizovane Eleusinske misterije) i Megare (čuvenog antičkog filozofskog centra) do Korintskog kanala. Posle kraće pauze nastavak putovanja do Epidaurusa, svetilišta boga Asklepija (Aesculap). Razgledanje čuvenog pozorišta poznatog po izuzetnoj akustičnosti. Polazak do „zlatom bogate” Homerove i Šlimanove Mikene. Razgledanje: Lavlja vrata, Kiklopski zidovi, kraljevski krug grobova, ostaci Megarona (kraljevske palate u kojoj je, prema predanju, ubijen legendarni kralj Agamemnon) i Atrejeva riznica, čudo tehnike XIV veka p.n.e. Cena izleta oko 65 evra. U cenu nisu uračunate ulaznice za lokalitete. Povratak u hotel.
 • Rt Sunion – Vožnja do luke Pirej. Posle kraće pauze u živopisnoj luci, vožnja kroz poznata letovališta na Apolonovoj obali, nastavak putovanja ka steni gde se, prema mitologiji, sa ovim svetom rastao legendarni atinski kralj Egej i svoje ime podario okolnom moru. Na uzvišenju dominiraju ostaci nekadašnjeg hrama posvećenog Posejdonu, bogu mora. U povratku za Atinu kratka poseta poznatom letovalištu Glifada. Cena izleta oko 40 evra. U cenu je uračunata ulaznica za lokalitet.
 • Krstarenje Saronskim zalivom
 • Odlazak na celodnevno krstarenje u ranim jutarnjim satima, organizovanim transferom lokalne agencije i ukrcavanje na brod oko 08:00 ujutru. Nakon tročasovne plovidbe dolazimo u marinu ostrva Hidra poznatog kao stecište umetnika, slikara i fotografa, koje privlači svojim kospomolitskim duhom svetski džet set. Danas predstavlja oazu mira, pre svega Atinjanima, koji ovde provode vikende. Motorni saobraćaj na ostrvu nije dozvoljen. Grad Hidra je dobro očuvan, sa lepim starim jezgrom, uskim, krivudavim, kamenim ulicama, na brdu iznad zaliva. Slobodno vreme za šetnju i obilazak. U nastavku plovidbe do ostrva Poros na donjoj palubi broda biće serviran ručak (piće nije uključeno). Na malom ostrvu i mestu Poros boravi se oko 45min. Ostrvo je smešteno u južnom delu Saronskog zaliva. Mirno, zeleno i pitomo, sa lepim plažama i živopisnim gradićem, nezaobilazna je stanica na proputovanju kroz Saronski zaliv, u bilo koje doba godine. Jedna od znamenitosti je sat kula iz 1927.godine, kao i arheološki muzej, biblioteka, ostaci Posejdonovog hrama na severu ostrva. Potom sledi plovidba do ostrva Egina (Aegina). Legenda kaže da je ime dobilo po devojci koju je oteo Zevs i poklonio je svom sinu Alakosu, jednom od sudija podzemnog sveta. Danas je čuveno po pravoslavnom hramu Svetog Nektarija (Agios Nektarios) i ostacima hrama Afea (Aphaia) iz V veka p.n.e. Gosti mogu i da u sopstvenoj režiji prošetaju gradićem, koji je čuven i kao prestonica Grčke, u periodu od 1828. do 1830. godine. Ostaci ovog perioda se najviše vide u neoklasičnoj arhitekturi koja dominira gradićem. Duž ulica su brojni restorani, kafei i prodavnice suvenira. Zadržavanje na ostrvu je oko dva sata uz mogućnost doplate ekskurzije (odlazak na najlepše plaže na ostrvu i riblje pijace, poseta manastiru Svetog Nektarija i hramu boginje Atina Afeja). U povratku ćete uživati u tradicionalnom folklornom performansu na brodu. Očekivano vreme povratka u luku je oko 19h. Cena izleta oko 140 evra. U cenu nisu uračunati obilasci na ostrvu Aegina i konzumacija pića u toku ručka.
 • Važna napomena: kolektivni transfer do i od luke Pirej, kao i ručak na brodu su uključeni. Izlet se realizuje bez pratnje vodiča na srpskom jeziku. Redosled poseta ostrvima može biti promenjen u toku plovidbe, po odluci kapetana, a u skladu sa vremenskim uslovima. Realizacija izleta može biti otkazana u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova i slično.
 • Cena fakultativnih izleta je informativnog karaktera i zavisi od broja prijavljenih putnika, a za realizaciju neophodan minimum je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, cena izleta podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije inopartnera i organizatora izleta.
LEGENDA : NA - najam, ND - nocenje sa doruckom, PP - polupansion, PA - punpansion, ALL INCLUSIVE - sve ukljuceno
 • Hotel Achillion 3*
 • Položaj: Hotel se nalazi na samo nekolimo minuta hoda od trga Omonia i istoimene metro stanice odakle metro linija saobraća do ostalih delova Atine. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od brojnih znamenitosti Atine: Arheološkog muzeja, Akropolja, trga Sintagama, boemske četvrti Plaka i čuvenog Monastirakija.
 • Sadržaj: U sklopu hotela se nalazi bar, restoran i recepcija.
 • Smeštaj: Hotel ima 63 sobe. Standard soba je dvokrevetna soba, strukture francuski ležaj ili dva osnovna ležaja, uz mogućnost jednog pomoćnog ležaja (drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje). Sobe su opremljene kuptilom fenom za kosu, direktnom telefonskom linijom, sat TV-om, frižderom.
 • Usluga: Noćenja sa doručkom. Doručak na bazi švedskog stola (po principu samoposluživanja). Hotelijer ima pravo da promeni tip posluživanja obroka zavisno od broja gostiju u hotelu.
 • Kontakt: www.achillionhotel.com
 • Boss Boutique Hotel 4*
 • Položaj: Novootvoreni hotel nalazi se na 300 metara od Narodnog pozorišta Grčke i 700 metara od poznatog
 • trga Omonia. Međunarodni aerodrom Elefterios Venizelos je od hotela udaljen oko 30 kilometara.
 • Sadržaj: U sklopu hotela se nalazi recepcija koja radi 24 časa, restoran i 108 soba.
 • Smeštaj: Standard soba (oko 20m2) je dvokrevetna soba, strukture francuski ležaj ili dva osnovna ležaja, uz mogućnost jednog pomoćnog ležaja (drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje). Sve standardne sobe imaju klima uređaj, flat TV, kupatilo (fen za kosu), mini bar, sef i balkon. Wi-Fi internet je dostupan u svim sobama i besplatan je za goste hotela.
 • Usluga: Noćenja sa doručkom. Doručak na bazi švedskog stola (po principu samoposluživanja). Hotelijer ima pravo da promeni tip posluživanja obroka zavisno od broja gostiju u hotelu.
 • Kontakt: www.bossboutiqueathens.com
 • Breeze Boutique Hotel 4*
 • Položaj: Hotel je otvoren u junu 2018. godine. Nalazi se na 200 metara od trga Omonija i metro stanice sa koje saobraćaju linije do svih delova Atine. Poznati trg Sintagma i pešačka zona Ermou je od hotela udaljena 2 kilometara. Nacionalni arheološki muzej se nalazi na oko 600 metara, a međunarodni aerodrom Elefterios Venizelos je od hotel na udaljenosti od oko 38 km.
 • Sadržaj: U sklopu hotela se nalazi sala za doručak, kafe bar i recepcija.
 • Smeštaj: Standard soba (oko 19m2) je dvokrevetna soba, strukture francuski ležaj ili dva osnovna ležaja, uz mogućnost jednog pomoćnog ležaja (drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje). Standardne sobe u svom sastavu imaju kupatilo (fen za kosu), klimu uređaj, flat TV, sef, mini bar. U svim sobama je dostupan besplatan Wi-Fi internet.
 • Usluga: Noćenja sa doručkom. Doručak na bazi švedskog stola (po principu samoposluživanja). Hotelijer ima pravo da promeni tip posluživanja obroka zavisno od broja gostiju u hotelu.
 • Kontakt: www.breezeboutiqueathens.com
 • Hotel International Atene 4*
 • Položaj: Udaljen je oko 29km od aerodroma Elefterios Venizelos. U neposrednoj blizini hotela nalazi se
 • Nacionalno pozorište Grčke, trg Omonija i metro stanica Omonija je udaljena oko 200m.
 • Sadržaj: Hotel poseduje recepciju koja radi 24h, terasu, bar, besplatni WiFi.
 • Smeštaj: Hotel ima ukupno 140 soba. Standard soba je dvokrevetna soba, strukture francuski ležaj ili dva osnovna ležaja, uz mogućnost jednog pomoćnog ležaja (drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje). Sve sobe su opremljene: fenom za kosu, sefom, mini frižiderom, TV-om.
 • Usluga: Noćenja sa doručkom. Doručak na bazi švedskog stola (po principu samoposluživanja). Hotelijer ima pravo da promeni tip posluživanja obroka zavisno od broja gostiju u hotelu.
 • Kontakt: www.internationalatenehotel.com
 • Prevoz putnika redovnom linijom kompanije Air Srbija na relaciji Beograd – Atina – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama
 • Grupni transfer autobusom od aerodroma u Atini do izabranog hotela u odlasku i povratku
 • Panoramsko razgledanje grada
 • 5 noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi odabranih usluga
 • Usluge vodiča kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku i troškove organizovanja putovanja
 • Standardni prtljag je prtljag čija težina ne prelazi 23 kg i 8 kg ručnog prtljaga
 • Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*; 3 € za hotele sa 4*; 50 € za hotele sa 3*. Boravišne takse se plaćaju na licu mesta prilikom prijave ili odjave iz smeštajnog objekta
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti
 • Rezervacija se radi na Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena putnik će o tome biti obavešten i biće mu ponuđene alternative od strane Organizatora putovanja. Ukoliko ponuđene alternative putniku ne budu odgovarale Organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor o putovanju sa putnikom. Putnike je upoznat sa ovom činjenicom i saglasio se sa istom prilikom potpisivanja ugovora o putovanju sa Organizatorom putovanja.
 • Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio- kompanija, a troškove snose sami putnici.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz
 • Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Grčku. Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još minimum 3 meseca po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće. Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencije su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Republike Grčke, o uslovima putovanja u vezi sa zdravstvenim, carinskim ili graničnim formalnostima koji važe za državu čiji pasoš poseduju, kao i da u pasošu sa kojima izlaze iz Republike Srbije imaju ulazni pečat na teritoriji Republike Srbije.
 • U trenutku objave ovog programa, važe pravila ulaska u Republiku Grčku objavljena na sajtu Ministarstva Inostranih poslova Srbije, gde se o budućim promenama uslova putovanja u Grčku putnici obavezni da se informišu neposredno pre početka putovanja prateći link: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u- inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/grcka
 • Putno zdravstveno osiguranje je obavezno za zemlje EU. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na
 • Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit, osim u hotelu Brown Kubic Athens gde ne postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnu sobu.
 • Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj
 • Minimalni broj za realizaciju ovog putovanja je
 • Datum početka i završetka putovanja utvrđen Programom ne podrazumeva celodnevni boravak putnika u smeštajnom objektu, odnosno destinaciji. Vreme polaska ili dolaska putnika i ulaska ili izlaska putnika iz smeštajnog objekta uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom koje mogu da utiču na vreme polaska aviona i drugog prevoznog sredsta na koje organizator ne može uticati, te zbog toga za takve slučajeve Organizator ne snosi odgovornost. Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđeni za putovanje i ne podrazumevaju boravak u hotelu ili mestu opredeljenja – već samo označava kalendarski dan početka i završetka putovanja, tako da Organizator ne snosi odgovornost zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima i slično.
 • Za avio aranžmane ugovoreno vreme početka putovanja je sastanak putnika na aerodrom, koji je najmanje 2 časa i 30 minuta ranije u odnosu na prvo objavljeno vreme poletanja od strane avio kompanije. U slučaju pomeranja navedenog vremena poletanja aviona Organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primenjuju nacionalni i međunarodni propisi iz oblasti avio saobraćaja. Vreme leta može zavisiti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani.
 • Organizator putovanja može da raskine ugovor o organizovanju putovanja i da pre otpočinjanja putovanja isplati putniku ukupno uplaćena sredstva za turističko putovanje kada je: broj lica prijavljenih za turisičko putovanje manji od minimalnog broja predviđenog ugovor i organizator obavesti putnika o raskidu u roku koji je određen ugovorom, koji ne može biti kraći od 20 dana pre otpočinjenja turističkog putovajna u slučaju putovanja koja traju duže od 6 dana; 7 dana pre otpočinjenja turističkog putovanja u slučaju putovanja koja traju između 2 i 6 dana; 48 sati pre otpočinjenja turističkog putovanja u slučaju putovanja koja traju kraće od 2 dana.
 • Avio karte i vaučeri se putnicima šalju putem e-mail-a. Po dolasku na aerodrom potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Zbog eventualnih gužvi na aerodromu za navedeno je potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme.
 • Predviđeno trajanja leta do Atine je 1 sat i 30
 • Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.
 • O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika Organizatora putovanja na sledeće načine: lično, putem sms poruke ili putem oglasne table, najčešce jedan dan pre povratka. Broj telefona predstavnika Organizatora putovanja će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
 • Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju odmah se obratiti predstavniku avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Property Irregularity Report), nakon toga obavestiti i predstavnika na destinaciji.
 • U slučaju da do smeštajnog objekta ne može doći transfer, autobus ili mini ven će putnike iskrcati na najbližem mogućem mestu. Postoji mogućnost organizovanja individualnih transfera na zahtev uz doplatu.
 • Ukoliko se smeštajni objekti nalaze u gradskim zonama, postoji mogućnost da autobus ili mini bus ne može da iskrca putnike ispred samog smeštajnog objekta, u tim slučajevima, putnici će biti iskrcani na najbližem mogućem stajalištu.
 • U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 h. U slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
 • Specijalne zahteve (pogled, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) Organizator putovanja može da prosledi lokalnoj turističkoj agencije ili smeštajnom objektu ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično). Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.
 • Raspodelu soba u hotelu ili apartmanskom smeštaju vrši recepcija ili predstavnik smeštajnog objekta po dolasku u smeštajni objekat. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
 • Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Ukoliko je popunjenost kapaciteta u hotelima ispod 30%, moguće je da se umesto usluge samoposluživanja uslugu ishrane izvrši posluživanjem, ukoliko je predviđeno Programom Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.
 • Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta – čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. U slučaju primedbi i žalbi odmah se obratiti predstavniku Organizatora putovanja.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BBG

Opšti uslovi putovanja agencije BBG Licenca OTP 121/2021 od 13.10.2021. godine.

Ovlasceni subagent Globus travel shop

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove forme saljete upit za:
ATINA Nova godina 2025.


  Izdvajamo iz ponude