Sicilija kruzna tura

Cena od 439€
Autobuski prevoz
Polazak: Niš
Broj noćenja: 5+1
Usluga: ND
Polasci: 6. 09.
 • SICILIJA autobusom
 • Sicilija je najveće ostrvo Mediterana koje geografski pripada Italiji, ali je u kulturološkom smislu zemlja za sebe sa jedinstvenom tradicijom, drugačijim dijalektom, kuhinjom i neponovljivim ritmom života.
 • Ona je kao mediteranski svet u malom sa starogrčkim, starorimskim, vizantijskim, saracenskim (arapskim), španskim nasleđem pa se smatra velikim muzejem arhitekture sa ostacima starogrčkih i rimskih gradova, građevinama jedinstvene normansko-arapsko-vizantijske kulture i lokalnog, sicilijanskog baroka.
 • Sicilijanci, ponosni na svoje ostrvo, kažu da Sicilija nema potrebe da se poredi sa drugim mestima, ona je autentična. Zato se ne kaže da je Sicilija nalik nečemu, već da nešto podseća na Siciliju.
1. dan
NIS - KRALJEVO - BEOGRAD

Polazak iz Kraljeva oko 14h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova nap utu I granicnim prelzima. Ulazak putnika u Preljini, i Lazarevcu. Nastavak puta ka Beogradu, ulazak putnika na parkingu kod Sava centra oko 17h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju do Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi pauze i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan
MONTEPULCIANO – CHIANCIANO TERME

Dolazak u Montepulciano – gradić na brdu, renesansnog izgleda sa živopisnim građevinama od cigle, poznat po proizvodnji vina Nobile. Pravi raj za ljubitelje dobrog vina i umetnosti. Gradić je svedok tri čuda i zahvaljujući jednom od njih izgradjen je hram San Biagio, jedno od najlepših zdanja u blizini ovog grada. Po dolasku obilazak centra grada: Piazza Grande, Duomo, Palazzo Comunale, Palazzo del Capitano del Popolo, Palazzo Tarugi… Slobodno vreme. Dolazak u Chianciano Terme poznatu banju koja se nalazi na oko 550 metara nadmorske visine. Danas je ova banja uređena sa banjskim parkom u kojem se nalaze terme, brojna šetališta i veliki broj hotela i restorana. Starim delom poznate banje dominira veliki zvonik sagrađen u srednjem veku, načijoj se spoljašnosti može videte grb porodice Mediči. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan
CHIANCIANO TERME – AREZZO – CHIANCIANO TERME

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili fakultatiivni izlet u Arezzo – rodni grad Frančeska Petrarke i dom najposećenijeg festivala viteških borbi u Italiji. Šetnja istorijskim delom grada : Piazza Grande, poznatog po scenama iz filma „La Vita e Bella“. Grad je poznati po Baziliki sv. Frančeska, crkvi San Domeniko i tvrđavi Medičijevih. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Chianciano Terme. Nastavak putovanja ka Siciliji. Noćna vožnja.

4. dan
SICILIJA – TAORMINA

U jutarnjim časovima dolazak u luku Villa San Giovanni. Vožnja trajektom do Messine. Dolazak na Siciliju u jutarnjim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Predveče mogućnost fakultativnog izleta u Taorminu. Grad Taormina se nalazi na istočnoj strain ostrva i najpoznatijie je letovalište na Siciliji. Ima fenomenalan pogled na Jonsko more i vulkan Etnu. Šetnja slikovitim gradićem: grčko – rimsko kazalište – Piazza Vittorio Emanuele – katedrala – Corso Umberto. Taormina je gradić za uživanje, fini capuccino ili aperitiv na panoramskim terasama ili šetnju promenadom iznad mora. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan
SICILIJA – SIRAKUZA

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u jedan od najlepših gradova Sicilije – SIRAKUZU, izgradjen na najmanjem ostrvu u sklopu Sicilije i poznatog pod nazivom – beli biser Jonskog mora. Nakon sat i po vožnje autoputem, dolazak u Sirakuzu. Barokni grad koga su osnovali Grci u 8 v.pne. uglavnom je poznat po čuvenom matematičaru Arhimedu koga su u Sirakuzi ubili rimski legionari. Obilazak grada: Arhimedov trg, ostaci grčkog pozorišta, rimskog amfiteatra, Hironov oltar… Pešačko razgledanje grada: Apolonov hram, Katedrala, crkva Sv. Lucije, fontana Aretuza… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan
SICILIJA – ETNA

Doručak. Fakultativni izlet na vulkan Etnu. Etna je simbol Sicilije, najviši, najaktivniji i najposećeniji vulkan Evrope, sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. Od juna 2013-te godine nalazi se na listi svetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Do turističke atrakcije – krateri Silvestri (nadmorska visina 1 900 m) stiže se autobusom nakon vožnje kroz  živopisne predele Sicilije: vinograde, maslinjake, naseljena mesta i nacionalni park Etne.  Po dolasku do kratera Silvestri kratka pauza za osveženje i degustaciju tipičnih lokalnih proizvoda: med, vino, rakija sa Etne. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje. Povratak u hotel. Noćenje.

7. dan
SICILIJA – SICILIJANSKA SELA – BARI

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Poludnevni fakultativni izlet u SICILIJANSKA SELA. Poseta tipičnim Sicilijanskim mestima Forcad’AgroiSavoka, poznatim kao scenografija za snimanje filmskog serijala “Kum”. Upoznavanje sa lokalnom tradicijom i običajima na Siciliji u autentičnom ambijentu. Obilazak crkve S. Lućije, poseta muzeju u Savoki i čuvenom baru Viteli u kojem je Al Paćino snimao legendarne scene. U popodnevnim časovima polazak prema Messini – gradu koji zovu Vrata Sicilije,vožnja trajektom, nastavak putovanja ka Bariju. Smeštaj u hotel. Noćenje.

8. dan
ALBEROBELLO – BARI

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili fakultativna poseta jednom neverovatno neobičnom gradiću – Alberobello. Odlaska do neverovatnog ALBEROBELLA, grada koji predstavlja sinonim turizma Apulije. Najveća atrakcija ovog mestašca su neodoljive kućice sa kupastom osnovom koje lokalno stanovništvo naziva „truli“. Preko 1000 ovakvih neobičnih kućica načičkano je u Alberobelu, pa čak je i crkva Sv. Antonija u formi trulija. Slobodno vreme za uživanje u specifičnom ambijentu.Povratak u Bari. Večernje ukrcavanje na feribot. Noćna plovidba (noćenje u kabinama na brodu).

9. dan
DRAČ – SRBIJA

Iskrcavanje u luku u Draču. Kraći obilazak Drača. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Srbiji. Dolazak putnika u Kraljevo na mesto polaska u večernjim časovima. Kraj putovanja.

Autobuski prevoz
PAKET ARANZMAN PO OSOBI

( Autobuski prevoz + 5 nocenja sa doruckom + 1 nocenje na brodu )

Termin Hotel Paket aranzman sa polaskom iz Beograda Paket aranzman sa ukljucenim transferom iz Nisa 
06.09. – 14.09.2024. 1 noc CHIANCIANO HOTEL PARK 3*

3 noci  ACITREZZA HOTEL LACHEA 3*

1 noc BARI HOTEL BARION 4*

1 noc na brodu

439€ 459€

 

Fakultativni izleti:
 • Arezzo – Cena za odrasle 25€/za decu 15€
 • Taormina – Cena za odrasle 20€/za decu 10€ (cena uključuje prevoz i povratnu kartu za žičaru)
 • Sirakuza – Cena za odrasle 35€/za decu 20€
 • Vulkan Etna – Cena za odrasle 30€/ za decu 15€
 • Sicilijanska sela – Cena za odrasle 30€/za decu 15€
 • Alberobelo – Cena za odrasle 35€/za decu 20€
 • Paket fakultativnih izleta 160€ – odrasli, 80€ – deca.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 40 putnika.
 • U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.
Transferi iz drugih gradova:
 • Užica (transfer do Preljina) 15€,
 • Pozega (transfer do Preljine) 15€,
 • Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€,
 • Kruševca (transfer do Kraljeva) 15€,
 • Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€,
 • Vrnjačka Banja (transfer do Kraljeva) 10€,
 • Nis (transfer do Kraljeva) 20 €.
 • Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.
LEGENDA : NA - najam, ND - nocenje sa doruckom, PP - polupansion, PA - punpansion, ALL INCLUSIVE - sve ukljuceno
 • Hotel Park 3* – Chianciano
 • Objekat PARK HOTEL, koji se nalazi u gradu Kjančano Terme, na 43 km od znamenitosti Mount Amiata, nudi smeštaj sa vrtom, besplatnim privatnim parkingom, terasom i barom. Ovaj hotel nudi restoran, a do znamenitosti Montepulciano Terme ima 6,4 km. Sve smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj i flat-screen televizor, a neke jedinice u objektu PARK HOTEL imaju i balkon.
 • Hotel Lachea 3* – Acitrezza
 • Hotel Lachea je mirno zdanje sa sopstvenim vrtom i bazenom, udaljen samo 150 metara od mora i centra Ači Treze. Uživajte u pogledu na more. Prošetajte se divnom slikovitom okolinom hotela Lacea, pošavši od vrta hotela, gde možete da uživate u piću i lakim jelima. Prošetkajte se do stenovite plaže i osvežite se u moru. Do ostatka Sicilije se lako stiže od hotela Lachea. Mesto Ači Treza je udaljeno 10 minuta vožnjom duž obale, od Katanije, a autobusi staju u blizini. Ovaj hotel u porodičnom vlasništvu ima TV salu u okviru objekta a bar je otvoren 24 sata dnevno. Ručajte u restoranu hotela Lachea, gde možete da očekujete tipična lokalna jela, propraćena uz veliki izbor vina.
 • (www.lacheahotel.it)
 •  Hotel Barion 4* – Bari
 • Barion je hotel sa 4 zvezdice sa pogledom na more koji se nalazi u četvrti Tore a Mare (Torre a Mare), na 15 km od Barija i autoputa SS 16. Stenovite litice apulijske obale udaljene su samo 200 metara. Hotel Barion smešten je između Barija i Brindizija, a predstavlja idealno mesto za opuštanje tokom poslovnih putovanja ili bazu za istraživanje predivne Apulijske regije. Glavna železnička stanica u Bariju i centar grada nalaze se na 10 km od hotela, dok se do izložbenog centra Fiera del Levante i fudbalskog stadiona San Nicola lako može stići. Hotel Barion sa salama za sastanke i 2 restorana idealan je za poslovna i rekreativna putovanja. Bogat kontinentalni doručak služi se od 7:00 do 10:00 u kafeteriji. Na predivnoj obali možete isprobati razne vodene sportove ili možete uživati u hotelskom fitnes centru uz panoramski pogled na Jadransko more. Na raspolaganju je organizovani prevoz autobusom do plaže, gde možete iznajmiti suncobrane i ležaljke. Ovaj prijatan hotel savršen je izbor za opuštajući beg uz uživanje u glavnim obližnjim atrakcijama. Bogatu regiju Apulija bolje možete istražiti putujući automobilom do gradova poput Monopolija, Ostunija, Putinjana i Martina Franka.
 • Organizator zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.
 • FERIBOT (https://www.adriaferries.com/it/navi-italia-albania-adria-ferries/marina-nave-flotta-adria-ferries.html)
 • Svakako se ne radi o kruzeru, već o feribotu koji služi za prevoz putnika i vozila sa tačke A na tačku B. Procedura za ukrcaj kreće oko 3 sata pre isplovljavanja broda. Sve stvari putnici nose sa sobom na carinski terminal luke. Takođe, po iskrcaju uzimaju svoje stvari i nose na carinski terminal. Kabine su veoma male, sa krevetima na sprat i veoma malim toaletom bez tuša. Na feribotu postoji restoran i kafe bar.
 • SVI PUTNICI KOJI SU SMEŠTENI U KABINAMA BI TREBALI DA PRIPREME KUĆI RUČNI PRTLJAG KOJI ĆE NOSITI SA SOBOM NA BROD! NA BROD SE NE MOGU UNOSITI REDOVNI KOFERI! ONI OSTAJU U PRTLJAŽNOM DELU AUTOBUSA I NISU DOSTUPNI TOKOM PLOVIDBE!
 • autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
 • smeštaj – 1 nd hotel 3* Chianciano terme, 3 nd hotel 3* Sicilija i 1 nd hotel 3* Bari (doručak  švedski sto-Italijanski doručak obično skromniji)
 • 1 nocenje – smeštaj u kabinama na feribotu Bari-Drač u kabinama 1/2, 1/3 ili 1/4. Kabine su sa minimum jednim krevetnom na sprat i sve kabine poseduju tuš-wc * usluga najam bez ishrane *
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja
 • fakultativne izlete i ulaznice,
 • boravišna taksa-cena u zavisnosti od grada (Chianciano – 1,6€ po osobi po noći u hotelu, Katanija – 1,5€ po osobi po noći, Bari – 3€ po osobi po noći)
 • individualni troškovi
 • MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE preporučuje se, jer carinski organi s vremena na vreme proveravaju posedovanje polise putnog osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u zemlju EU.
 • Dete do 12 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 20€  ,ima svoje mesto u autobusu, I sopstveni ležaj
 • Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 40 €, (cenu karte).
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 50 €
 • Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan komad ručnog prtljaga. Svaki dodatni kofer se plaća 20 €.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 25 €
 • Doplata za 1/1 sobu je 200€
 • Svaka promena već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata…), agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova.
 • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.
 • Putnik je dužan da prilikom potpisivanja ugovora dostavi organizatoru putovanja sve tražene podatke, uključujući i broj isprave sa kojom se prelazi granica. Ukoliko prilikom potpisivanja ugovora nije dostavio traženi podatak, rok za dostavu je 48 sati.
 • Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja, a za ulazak u Republiku Tursku minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Ukoliko putnici izvrše doplatu za dodatno sedište u autobusu, nemaju prava na refundiranje novca nakon putovanja ukoliko u autobusu ostane još slobodnih mesta.
 • Dan pred polazak organizator putovanja šalje obaveštenje sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku obavezno kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.
 • Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4h vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo jer ni prevoznik ni hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
 • Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
 • Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan komad ručnog prtljaga.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free” pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
 • Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
 • Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
 • Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš / WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet…). Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta, na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com, www.booking.com…
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl uzeće se u razmatranje ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj…). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
 • Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva Vaša putovanja jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaje svoje aranžmana po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su započele plaćanje ili uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.
 • PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE PET DANA PRE POČETKA PUTOVANJA AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM
  AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU
  AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
 • ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU
 • UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE TT

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja,  TT Licenca A OTP 242/2021 od 14.12.2021..

Ovlasceni subagent Globus travel shop

POŠALJITE UPIT

Slanjem ove forme saljete upit za:
Sicilija kruzna tura


  Izdvajamo iz ponude