Niš – Baden Baden – Niš

Slike su informativnog karaktera

Niš

Baden Baden

Dan(i)
Polazak
Dolazak
Cena

Baden Baden

Niš

Dan(i)
Polazak
Dolazak

LETOVI NIŠ-BADEN BADEN

Termini
 • Ova destinacija trenutno nije aktuelna.
 • Sve aktuelne destinacije sa niskog aerodroma mozete pogledati OVDE.
Cene karata
 • Da biste dobili najniže cene avio karata potrebno je kupiti avio karte po nekoliko meseci ranije. Ne postoji pravilo o ograničenju minimalnog i maksimalnog boravka. Cena karte formira se po modelu tržišne tražnje- veća tražnja dovodi do povećanja cene. Ne postoje klase u avionima, hrana i piće se naplaćuju, možete platiti kešom i karticama EuroCard, MasterCard i Visa. U cenu su uključene takse i dozvoljen prtljag. Cena karte u jednom smeru uključuje poreze, administrativne takse i druge obavezne troškove, kao i jednu malu kabinsku torbu (maksimalno 42×32×25 cm).
Aerodrom
 • Aerodrom Karlsrue / Baden-Baden sastoji se od jedne zgrade putničkog terminala opremljene sa 20 šaltera  i osam kapija za odlazak, kao i nekoliko prodavnica i restorana. Do aerodroma se može doći autoputem A5 koji vodi od Hesse do Basela (Ekit Baden-Baden). Postoje lokalne autobusne linije za Baden-Baden i Rastatt, kao i njihove železničke stanice. Glavne železničke stanice je moguće stići ICE brzim vozovima, a to je najbliža stanica do aerodroma na udaljenosti od 13 km. Postoji autobus koji povezuje stanicu sa aerodromom. Ostale železničke stanice sa autobuskim linijama do aerodroma su Rastatt (14 km) i Karlsruhe (44 km).
Ručni prtljag za Air Serbia letove iz Niša:
 • U avion možete besplatno da unesete 1 komad ručnog prtljaga, bilo da je to ranac, mala torba ili kofer. Vaš ručni prtljag će biti obeležen plavim priveskom, a nakon ukrcavanja je potrebno da ga smestite u odeljak za prtljag iznad svog sedišta. Važno je samo da ne prelazi dozvoljenu težinu i dimenzije.
 • Deca mlađa od 2 godine nemaju pravo na ručni prtljag, osim sklopivih kolica ili nosiljki za bebe u vidu čvrstih nosiljki ili korpi, kao i hrane za bebe potrebne tokom leta.
  Na let možete da unesete još jedan dodatni mali komad prtljaga ili predmet koji može da se smesti ispod sedišta iza kojeg sedite.
Dodatni ručni prtljag za Air Serbia letove iz Niša:  
 • Ovaj komad prtljaga može da bude: tašna ili torba za laptop, futrola za dokumenta ili akten tašna, mali ranac,kesa sa duty free robom, mala kamera, dvogled, kutija sa stvarima.
 • U avion takođe možete da unesete i jaknu ili kaput, sklopiva invalidska kolica i ostala ortopedska pomagala, sklopiva kolica ili nosiljku za bebu, kao i hranu i piće koje vam je potrebno za bebu tokom leta,štap za hodanje.
 • Artikli kao što su fascikle, tablet uređaji, mobilni telefoni i smart telefoni, kao i druga i dodatna kesa sa duty free robom, novine, knjige i drugo štivo za čitanje ne smatraju se odvojenim artiklima i moraju biti upakovani u ručnu torbu ili u dodatni komad prtljaga. U avion ne smete da unesete Samsung Galaxy Note 7 telefone, ni kao deo ručnog ni kao deo predatog prtljaga, pošto su u nekima od ovih telefonskih aparata ugrađene neispravne litijumske baterije koje predstavljaju rizik od samozapaljivanja i požara.

Avio kartu možete kupiti uplatom na ziro racun slanjem profakture od strane agenta , nakon uplate trebate poslati fotografiju pasosa kako bi podaci bili ispravni jer nije moguće raditi dodatne izmene .

Avio kartu možete kupiti direktnim dolaskom u nasu agenciju, bitno je sa sobom poneti pasos ili slikanu stranicu pasosa gde se nalaze generalije putnika.

Kontakt telefoni 018 415 0 515 i 060 415 0 513 ili putem maila office@globusnis.rs

POŠALJITE UPIT